Sırf zengin diye bütün çirkinlikleri görmezden gelir miydiniz?🧚🏼♀️

Evet evlenebilirim. Yine de ailem onay vermez eğer yaşımız denk değilse. Ayrıca onun ailesine ve kendisine de bakarlar.
Bunları aşıp ailemin onayını almadan da evlenebilirim, eşim benim kazancımın 10-15 katı kazanıyorsa bir tık kendimi işe yaramaz hissederek moralim bozulabilir. Erkeklerin doğasında var bu durum. Ekonomik yönden kadından daha güçlü olmak istiyoruz. Eşim benim 2 katım kazanabilir hiçbir sorun yok ama 10-15 kat veya daha fazlaysa içim rahat etmez. Yine de evlenebilirim.
Hayır tabiki.. Benim için adam gibi adam olması önemlidir.. Karakteri çok daha önem arz eder.. Aç kalacağımı bilsem yinede böyle bir evlilik yapmam..
Cevap
22Cevap
Merhaba,
Hayır aksine zengin kadın sevmiyorrum, gönlü zengin olanı severim!
Bence bu asrın hatası olur.. tabi ki asla
Evet sanırım para huzur getirirdi sjdjj
Ayt matla cebelleşirken aklıma düşürmeyin cano🤣 valla gecenin bu saati gelinlikçiye gideceğim bu ne zor sorudur yarebbem😭
Çok ters kişiliklersek, aşırı karaktersiz biriyse evlenmem ama tüm özellikleri alttan alınabilecek özelliklerse düşünebilirim 😅.
Yok zaten hayatımdaki kişi de zengin değil
Para çok severim ama paradan daha önemli şeylerin de olduğunu bilecek kafadayım
Çok çirkin bir davranış, evlenmem. Kendime eş mi seçiyorum kredi kartı mı? Sonu da mutlaka kötü bitiyor niyeyse, ya ihanetle ya da başka bir şey.
Tahammül edeceğimi sanmıyorum, sonuçta paralara sarılıp uyumayacağım. Sevgi mutlaka şart 😻
Evlenmem bana dokunursa midem bulanır kendimi kötü hissederim
karımın zengin olmasına gerek yok ben ikimizede fazlasıyla yeterim yeterki insan olsun
zamanla sevilir yahu 🤣🤣imkanları gözünün önüne getir
Dizilere ve aile baskısına aldanmayın biri sizi iyi hissetirip kalbinize dokunmadıkça evlilik zor
Zenginlik olsaydı aradığım şey, parayı zaten deli gibi kazanıyorum. İhtiyacım yok.
Öyle yapanları anlayamıyorum yani ha kendini pazarlamışsın ha zengin diye evlenmişsin ne farkı var :/
Aslaaaa evlenmem. Parayla değil sevdiyimle uyuyacağım için olmaz
Bana göre bir evliliğin olmazsa olmazı aşktır para pul için evlenmek mantıklı gelmiyo
Erkeklerle para için evlenilmez ya, kalbine dokunmayan insanla evlilik çok zor olur
@beyazsabun oluyor
Ne oluyor?
Zor ;)
Benden daha az zenginse olabilir 😂
Evlenirim keşke bulsam öyle birini
Para aşkı getirmez
Zengin olması bile uzakdurmam için yeterli
Katlanamam bir yerden sonra yapamam. Olmaz.
Sevgim yoksa işim olmaz.
Ten uyumu varsa düşünebilirdim.
Hayır. Katlanması çok zor olurdu benim için.
Allah yazdıysa bozsun
35 yaşından sonra düşünürüm xd
Gelemem de çok iyi rol yaparım hahaha
Aşktan umudumu kesersem belki
Mutlu olması imkansız
Hayır evlenmezdim
Hayır
Hayır
Evlenebilirim
Hayır evlenmem
Nasıl öpecek adamı🤮
Asla