Evet, evlenirim
Hayır, kesinlikle evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Paraya ihtiyacı olan birisi değilim şükür ama ihtiyacı olan biri olsam bile hisler benim için önceliktir zaten karakter olarak duygusal birisiyim o yüzden paraymış bulmuş kritermiş bu tür şeylerin bende bir anlamı yok açıkçası...
Bir kere zengin diye biri ile sevgili oldum. her istediğimi her dediğimi aliyordu en güzel yerlere tatile götürdü. ama hiç sevemedim. Hep içimde bir eksiklik vardı anlatamam mutlu değildim. insan dünyaya bir kere geliyor. Sevmedigin biri olmadıktan sonra herşeyin olmuş ne fayda bihterden pay biçin
Demek ki her şey para değilmiş demi
Aynende öyle. En pahalı gece clupleri tatiller her gün en elit restorantlar evime işime araba ile gidiyordum. Ama hiç mutlu değildim. Mutluluk herşeydir. para bir yerde mutluluk getirmiyor
Evli misin? Bu yüzden olgun insanları severim akıllı zeki olurlar ergenler gibi düşüncesiz değil
Hayır değilim
İstek attım
Para sadece isteğim şeyleri almak için bir araç. Olduğu kadar harcarım hiç önemi yok. Sırf çok param olsun diye sevmediğim bir insanı seviyormuşum gibi evlenemem
Çoğu kişi evlenmem demiş ama şimdi söyle parası bol istediğin yerde tatil yapabildiğin istediğini alıp yiyip içebildiğim bir hayat yaşamak için insanlar her şeyi yapar açık konuşayım ben de evlenirim çünkü artık Hayat sadece para ile dönüyor
Cevap
42Cevap
Hayır tabi ki de ben para için evlenmem zaten.. sevdiğim kadının gerçekten bana aşık olup olmamasına bakıyorum.. ama benden büyük olmalı :D :)
Evlenirim evet neden evlenmeyeyim, sonradan da aşık olunabilir sevilebilir yani
Çoğu yalan söylemiş yok evlenmem falan diye külliyen yalan ya..
Elon musk evlilik teklifi etse hepsi başvuru yapmak için sıraya giren tipler burada yok evlenmem demiş..
Hayır, kimseyle parası için evlenmem, içimden de oluk oluk bir şeyler akmalı, aklım başımdan gitmeli onu görünce 😅 Bunlar da mühim, para da lazım lakin sadece parası için kimseyle evlenmem.
Sevmiyorsam arzulamam.. Arzum yoksa da yatakta doyamam.. parayı görünce bende arzu oluşturan.. beni sırılsıklam eden bir programla yüklü değilim..
Ne kadar zengin mesela hesabıma yüklü bir miktar yatırırsa neden olmasın aşk diye bir şey kalmadı zaten
Zenginliğinin sınırsızlığına bağlı 😂
Bir evi bir arabası var diye kimseyle evlenmem ama milyon dolarciklari varsa da hiç düşünmem 😂
Hayır. Asla aşık olmadığım biriyle evlenmem. Dünyanın en zengini olsa dahi evlenmem. Aşksız ilişki olmaz.
Hayır evlenmem sadece maddiyat ya da sadece maneviyat yeterli değil… maddi manevi denklik kalbe mantığa yatması önemli…
ne kadar zengin :P :D hiç işim olmaz param var
Milyon dolarlık bir kişi olduğunu düşün 🤪
Bazen aklım düşmüyor değil jxndjd
Evlenmem baba evinde de keyfim yerinde 😎
para güçtür
diyerek buna balıklama atlayanların karakterlerini sorgulamak lazım
Aşk laftır paralı erkek şarttir (şaka saka) dkdkdkffj
Duygu olmayan bir evliliğe cesaret edemem. İstemem de.
Nasıl mide var ciddi merak ediyorum 😂 aynı yatağa yatacaksınız 🤮🤮
Mevcut evliliklerin çoğu aşk sevgi üzerinemi sanki kimse birbirini severek evlemiyor ki parası çoksa bir sürü mide satın alınır😂😂
Hangi mide? Konya ovası demek istedin haaa tamam o zaman
Ne konyası muson muson hatta amazon
Ben duygusuz aşksız yapamam o yüzden hayır.
Aşk karin doyurmaz evet evlenirim somra sevmeye çalışırım
Evlenmem tabi ki, her kavga sırasında bu konuyu yüzüne vurur.
Hayır evlenmem, altın kafeste ki serçe misali yaşanmaz.
Aşırı zenginse olabilir. Evlilik için tek geçerli sebebim bu olabilir. Ama zenginliğinin yanında bazı özelliklere de sahip olmalı.
Evlenmezdim..
Ne kadar zengin ama? İnsanı düşündürür 😂
* . na bile kqrum sevdikte ne oldu defolup gitti para varsa sıkıntı yok
evlenmem cuñki hayatta hersey para değildir. Ayrica insanlik gururum ve aile terbiyem buna müsade etmez PARAYLA SATİLMIŞ GURURLA HUZUR OLMAZ
Ölmek üzereyse olabilir
Yok parası için evlenmem kimseyle
Hyr kesinlikle evlenmem
Evlenir tabi o da insan sonucta yani
Parası var diye evlenilir mi ba
Hayır tabiki yok artık töbestağfurullah
Ne kadar zengin ona bakmak lazim
Tabiki de Mantık evliliği
Bagacazz kimin sevgisi daha böyüğmüş
Düşündüğüm kadar zenginse evlenirim