Ben kesinlikle böyle bir hata yapmazdım. İçinde sevgi barındırmayan bir evlilikten hayır gelmez. Sırf lüks bir hayat yaşamak için duygularından vazgeçer miydin?
Sevmediğiniz biriyle sırf zengin diye evlenir miydiniz?
Sevmediğim biriyle çık zengin diye evlenmem, onu geçtim sırf zengin diye çıkmam bile zaten, gerçekten duygu beslemem lazım benim, başka türlü maddi durumunun iyi olması kendine 'dır bana değildir, en azından benim düşüncem bu yönde ilerliyor.
Ben bir kadında sorumluluk ve kendi ayaklarının üzerinde durabilmesini ararım evet bu da gerektiğinde bana yükmüş givi hissetmesin diye olur, sorumluluk sahibi insan daima 100 adım öndedir, yani maddi durum yönünden değerlendirmem, zengin kadın olmasından ziyade benimle olan uyumu ve geçirdiğimiz vakit önemli, he bir de zengin egosu olur genelde, bazıları da tam tersi çok mütevazi ve hümanist oluyorlar, zengin olmasını kenara bırakırsak ailesi ve sosyal çevresinin tutumu da önemli eğer bunları aşılabilecek gibiyse zengin biriyle de olabilirim ama sırf zengin diye olmam.🙂
Kadın kısmının sevgisi birazda adamın yaptığı işle değişiyor ;) yani aynı adam, ceo olursa yakışıklı oluyor seviyorsunuz ama işçi olursa çirkin itici oluyor ezik deyip geçiyorsunuz. Yanlış anlamayın lütfen kötü bir şey söylemiyorum sonuçta kadınlar erkeği içgüdüsel olarak seçiyor çünkü gelecek nesilleri düşünüyor. Haa tabi bide kendini düşünüyor ;) rahat etmek istiyor. Böyle düşünen erkekler yok mu? Elbette var ve kadının çalışıp evin ekonomisine katkıda bulunmasını istiyor. Bu tip düşüncesi olanların anlamadığı şey para için ruhlarını sattıklarının farkına varamadıkları!!
Hayır asla evlenmezdim. Neden? Evlilik kutsal bir kurum. Sevgi , aşk para ile satın alınamayacak kadar değerli özel bir duygu. Para amaçlı evlilik her zaman para sahibinin dedikleri ile ona sunulacak hizmetler karşılığında mutlu olacak tır. Zaman gectikce güzellik bittiğinde evlilik bitti diyebilir. O zaman yasanilan duygusal travmalar insanda psikolojik çöküntüye , depresyona neden olacaktır. Para insana belki daha iyi şartlar sunabilir diye düşünülse de; gerçek sevgi , aşk ile kurulacak evlilik paranin vereceği huzur dan daha kalıcı mutluluk verir.
Sevmiyorsam evlenmezdim zaten sevmediğimiz biriyle sırf parası için veya başka bir çıkarlar için evlenirsek o evliliğin bize ve evlendiğimiz kişiye sadece zorluk çıkartır. Yalan üzerine kurulmuş bir evlilik huzur getirmez üstelik çocukta olursa bu çocuğu da etkileyebilir. Parayla ilişkiler eskort tutmaya benziyor ve ne zaman paran biterse o ilişki de bitiyor.
Bir insan çok sevdiği birini kaybedince, isterse dünya'nın öteki tarafında olsun hep mutsuz olur içi içini yer, rahat nefes alamaz.. Böyle seven bir insanın, para herşeydir düşüncesine kapılması kesinlikle yadsınamaz.. Ben de böyle bir insanım. :)
Bence insanlar her ne kadar birbirlerini sevip evlenseler de evlendikten sonra sevgi bitiyor. Çocuk olursa tüm sevgi çocuğa veriliyor ve eşlerin birbirine sevgisi kalmıyor. Erkekler bu konuda daha hızlılar yani sevgileri daha erken bitiyor. Kadınlar bu konuda daha dirençli sevgi limitleri daha fazla. Ama sonuçta karşı taraf sevmedi mi seven kişideki sevgi de zamanla bitiyor. Velhasıl kelam evlilik ilişkilerinde uzun vadeli olan kavram sevgi değil ekonomi oluyor maalesef.
Yalnız Şeymanın hakkına girmeyelim fotosun atarak, 8 yıllık ilişki sonucu evlenmişler. Ve şeyma mankenlik yaparak para kazanıyordu. Acun daha ileri gitmesi için bir merdivendi daha çok tanınmasıyla mankenlik işinde önü açıldı. Şeymanın küçük yaşta sevmesi yanlış oluyorda Acunun kazık kadar insanken bide evliyken küçük kıza yürümesimi doğru. Tektaraflı düşünmemek gerek hem evli olan Acundu. Erkek diye haklı görülemez suç tek tarafa yıkılmamalı.
Bundan 2 sene önce elime öyle bir fırsat geçmişti. Kız tek kardeşi yoktu bir tek babası hayattaydı yani anlayacağınız tek mirasçı ve babasının bi dünya malı mülkü var.
Bu kızla beni tanıştıracaklardı. Kız benden 2 yaş büyüktü ve benim bu kıza kanım ısınmamıştı bende bundan dolayı istemedim.
Evlenmezdim diyen kızları yarısı yalan söylüyor. Buradan bir kızla konuştum. Kıza bir iki iltifat ettim hemen düştü ooo falan filan işte. Sevgilisinin olduğunu söyledi sonra. Ben de sevgilin odunmuş demek ki bu söylediklerim çok hoşuna gitti dedim. Odun olabilir ama beni seviyorum ve çok zengin dedi. Bedenini değil ruhunu paraya satan kızlardan oldum olası nefret etmişimdir. Bunlardan birisi de maalesef kuzenim.
Mantığıma uyarsa neden olmasın. Fakat benimde ekonomik özgürlüğüm olucak. Örneğin ben sıfırım ama o yüz ekonomik gücüne sahip. Böyle bir uçurumda zaten olmaz, istemem. Zaten gerçek hayatta da olması mümkün değil. Binde bir. 😂
Hayır etkilenme olmadan sevmek olmadan nasıl bi ömür geçer ki? gecmez diye düşünüyorum rabim hepimize hayırlı bir kısmet nasip etsin. Görüyoruz bosananlari sonra öldürülen kadınları. Allahım sen koru amin.
Herşeyin paradan ibaret olduğunu sanmıyorum ben evlenmezdim. Hadi diyelim evlendin istediğini elde ettin sonra ne olacak, istediğin her şeyi elde ettikten sonra mutsuz olucaksın. Sevgi benim için çok önemli. 👈
Fotoğraf da çok manidar olmuş bu arada 😂 Cevaba gelince hayır tabi ki. Sevdiğim biri olmadıktan sonra çocuk sahibi olayım, soyum devam etsin, hayatım düzene girsin gibi sebeplerle de evlenmem. Sevdiğim olmadıktan sonra evlenmem.
Simdi elinde her seyin en guzeli var. Bunlari kiminle paylascasin. Suslendin, cok harika gorunuyorsun, guzel bir parfum, harika yemekler de yaptin... peki kime. Insan altin kafeste hisseder boyle. Sevmedigin biriyle yalniz hissetmekten kurtulamazsin Sevdigin olsa hicbir seyi gozun bile gormez, mutlusundur Bence olay bu
Ben evlenirim o para ile de hayallerimi gerçekleştiririm. Hayallerim aşktan daha önemli. En azından terk etmiyorlar bıdı bıdı yapmıyorlar. Evlilik illaki olacak bari işime yarasın 😏
Evlenmem ama açıkçası şu var eğer karşı taraf beni çok severse zengin olsun veya olmasın eğer benim sevdiğim bir kişi yoksa ve üç aşağı beş yukarı anlatabileceksek evlenirdim.
ben şunu söyleyeyim... zengin bir insan o zenginliğe emek vermişse, emin olun aptal değildir. ve sizin zengin olma ihtimaliniz, o zengin insanı elde etme ihtimalinizden daha yüksektir.
Bende yapamazdim çünkü sevmedigim kişiyle sohbet bile edemeyen biriyim evlilikmii iyy istemedigim birinin bana dokunma ihtimali bile tuylerimi diken diken ediyor Allah yazdıysa bozsun çok zor biseydir
kanka oldugumu nereden çıkardınız. Belki sosyo kültürel düzeyi entelektüel birikimi olan iyi birisiyim. Neyse gençlerin arasını yapabildiysem ne mutlu n Bana