arkadaşlar ben çok makyaj yapan biri değilim pudra fondoten tarzı ürünleri kullanmıyorum ama bazen hiç yapmadan çıktığım zamanlarda oluyor mesela sınava giderken erken dersim varsa vs vs ama o zaman daha çok beğenildiğmi farkediyorum sizce neden makyajsız?
Cevabın nedir?
+1 yılMakyaj dediğin sadece 1 sürme ya da eyeliner olmalı..
www.ilgilibilgili.com/.../eyeliner-goz-makyaji.jpg&h2=504&w=336&zc=0
Makyajsız güzel olabilen kız Türkiyede çok az maalesef.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
https://hizliresim.com/04Ezl8
https://hizliresim.com/ayzYdz
Bak örnek ben sabah uyandım ve makyajsız tipime bak korkunç dımı adamlar bu halımızı görmeden evlenmıyolar:D15 Yorumla
Soran+1 yılya arkadasım atma byle fotolar gercekten kotuymussun ıste senn ıhtıyacın var makyaja
Soran+1 yılaynen canım ya
Soran+1 yılyuzun makyajdan yıpranmıs duror donuk duruyor yanı aslında kullanmasan canlanabılır bnce bırakmalısın alıstrma yoksa kasın gozun yerınde. gozaltların fıln sorunlu gıbı
Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/qi6BlnUBlXs
Eskiden makyaj mı vardı :)11 Yorumla
Soran+1 yılonu demedım zaten hanı marshall işçisiye sevısme dedım fondötenlıyle
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğallığı seviyorum :):
https://i.hizliresim.com/Yjb742.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılbende. hem cıldın bozulmuyor makyajlı kızlar ıtıcı gelmeye basladı artık hep sıfır
- +1 yıl
Katılıyorum. :):
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
45Cevap
+1 yılGerçek güzelliğiniz ortaya çıkıyor herşeyin doğalı değişime uğramamısı güzeldir palyaço tipleri hiç söylemiyorum bile birşey olduklarini saniyorlar makyajsiz bülent ersoy :) yaşlari ilerleyince ciltleride kozmetikten bozuluyor daha bir beter oluyolar ya makyajsiz olsun ya da sade bir makyaj kafidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle.. hafıf ya da hıc
+1 yılBence makyajlı kız dha da çekici dudaklara şöyle güzel bir ruj, gözlere eyeliner yanaklara allık el ve ayak tırnaklarınada pje vallaha müthiş oluyor🤗 Ama tabii ki insanın doğal güzelliğide önemli sevdiğim kızı doğal haliyle de görmem lazm ama makyaj yapması bana cidden çok çekici gelir
00 YorumlaHerşeyi boşverde gece uzanırsın yatağa alırsın yanaklarını avuçlarının içine gözlerine bakarsın saatlerce saçmalarsın ya makyajsız olur hep dinler seni o yüzden olsa gerek seviyorum makyajsız olanı :)
27 Yorumla
Soran+1 yılgercekten guzel yorumlamıssın gozumun onnde canlandıD: sevılesı kız odur aslnda
Soran+1 yılbilinçli olman güzel. boya küplerine bakanların tipler belli zatn asker tiplemeleri. ama snde o ruhu sezdim sevndm:D
Soran+1 yılbosver anlama benı benden baskası anlamaz bazen tm de gec:D
Soran+1 yıl:):)
+1 yılKızın güzeli bir makyaj yapmadığı zaman birde sabah kalktığı zaman belli olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet erkek arkadasımda makyajsız daha cok begenıyor. cıldımı bozdugunu farkedıyrum zaten kızlara bıraz küpe olsun dyede yazdım cunku gunumuzde makyajsız gezen kız kalmadı cok cırkın bısey
Kadın ve erkek eşit değildir çünkü;tanrı kadını güzel yarattı... Makyaja gerek yok doğallık herzaman en güzelidir
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
sevişirken mide bulandırıyor fondoten boya tarzı şeyler ondan. ama hafif makyaj eğeryakışıyorsa iyi olabiliyor bazen
019 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sevısme
Soran+1 yılfondotensızızyle seviş yanı
Soran+1 yılhmm dogrudur hıc tadına bakmadım kımyasal bende mutajenik nörotoksik ve teratojenik etki yapıyor
Soran+1 yılneden sadece mutajenık dıkkatını cektı:D evet o yıgınla kımyasal depoasu bırıktren malzemeler vucuduma her gırdıgınde dna ma kadar ıslyıor genetık malzemeyı yerle bır edıyor ve hucrelerımı konrolsuz bolunmeye davet edıyormus gbı hsedıyorum mutasyon olusturma etkısı bılınıyor zaten yksa yurttakı kızları grdgmde zombı grms gbı korkmazdım:D:D
Soran+1 yılevet aynn bıyolojı okuyorum ama benımkı okumaktan zıyade yasamak gıbı bırsey bılmıyorum yapım boyle zarar gelceksede bılım yuzunden gelsın..
Soran+1 yıldilinin ucundan ucundan bak tadınaa reseptorlere yaazık olmus:D
Soran+1 yılboyun bolgesını servıcal bolge olduguna emınmısın:D
Soran+1 yılsen ne ıs yapıosun
Soran+1 yılhmm benı nrmal bırı anlayamazdı zaten:D blıyrum senı yanıltmak ıcın srmustm netten aratrdgnı dusundm bı ara :D
Soran+1 yılanarmal olmak güzeldir gerısını bsver:d
Doğallık gibisi var mı? Makyaj ile gelen çekicilik O solüsyonu yüze sürene kadardır. Hele ki o kozmetik kokusu fazlasıyla yapay duruyor.
137 Yorumla
Soran+1 yılhepsi kozmetık tuzagı kızları kandrmak zaten cok kolay ıcındekı kımyasalların ne etkı yaptıklarını bılmezler cogu.. arastırmaktan zaten yoksun turk mılletı genel olarak.. o boyle faydalı su cıldı beslıyor su bakım yapıyor nemlendırıyor derken sonunda bakmıssın derın kırısıklıklar ve elde var koca bır sıfır..
- +1 yıl
Tersine tamamen zarar veriyor cilde , cildin hava almasını önlüyor hem yaşlanmayı hızlandırıyor hemde cildin ihtiyacı olan beslendiği kendi yağından ziyade yapay şekilde yağlandırıp sivilcelere cil bozukluklarına yol açıyor sivilce olunca da onu kapatıcam diye basıyorlar makyajı hop geçmiş olsun :) Dediğin gibi koskoca bir sıfır
Soran+1 yılevet cıldın dogal yag tabakasnı o fazlasyla hıdrofılık sert solusyonlar cozundryo sonra kuruyan cıltlerı nemlendırın vs vs.. hepsı ekonomıye can veryrlar ama turkıyennkıne degıl.. keske herkes bılınclı olsa
Soran+1 yılevet taıkıde oyle bakım dedıgın temız taze ve ozgunce dolasabılmektır o dusunceyı savunanların cogunun felsefesesıdır. cunku kendılerı makyaja bagımlıdıdrlar makyajsız cıkamazlar dısarı oyle cok arkadasımı tanıyorum dıyorum ya bıde ben yapmasam az bırseyler surelım fıln yapıyorlar hastalık olmus arkadasım ya. bırakın ıstedıgım gıbı dolasırım ben sonucta sacım temız yuzum temız ellerım temız ojeden sapsarı saarn tırnagım yok o yok bu yok amac ne yanı? ay bu konular cok sınırımı bozuyor bızım turk kızları acsın bu tarz benım ızlesın daha cok salak muamelesı gorurler
Soran+1 yılbılmem tercıh meselesı bence sen o ısıgı bende gorebılmıssın bazı erkkler o kızları daha cok sever.. ıdealmıyım bılınmez ama mumla arancak hale gelcek bnım türüm mutevazı degılımdır bu arada netım ne oldugumun farkındayım tesekkur ederım beni anladıgın ıcın :)
Soran+1 yılboyle düşünce yapısına sahıp bırı olarak sende nadırlersın emın ol bızı bızden baskası anlamaz zaten.)
Soran+1 yılyasayalım ve gorelım muhabbet guzeldi tesekkur ederim :)
Soran+1 yılsiya siyasebend den hayyam sarkısı sana gelsın
Soran+1 yılhisler yanıltmaz.. varlıgından bı haberdarım sımdılık bu bıl yeterlı.. sarkıyı dınlemeyı unutma
Soran+1 yılneden:)
Soran+1 yıltuylerım urperdi:) cidden
Soran+1 yılevet bende durumu kısaca bu sekılde ozetleyebılmek ıcın sana hedıye ettım:) bnde cok severım gurubu sarkılarını.. ozellıkle bu sarkıyı aynı seyler ıcın carpan kalplerın olmasıda guzel mutluluk verıcı.. olsun..
Soran+1 yılbeni benden aldın dedıgın an tahmın edebıldım:)
Soran+1 yılcok sevındım oyleyse.:) hersey guzellıgıyle dogallıgıyla ozgunluguyle temız kalbince olsunn
Soran+1 yılcok dogru hisler yanıltmıyor
Soran+1 yılalması lazımdı zaten:) cok derinden soylemıyormu ben senn bır profıl resmınden ıkı konusmalarından anladım zeki ınsanlara bayılıyorum gercekten
Soran+1 yılher zaman bu temiz kalplerı kırletmemek dileğiyle o zaman.. biz yapay olursak olmaz bizim hamurumuz doğal karılmış hersey gönlünce olsun seni tanımak büyük bir şerefti tebessüm edebilmekte güzelmiş):
Soran+1 yılo senin ince görüşlülüğün tesekkur ederım:)
Soran+1 yılbeni inanki uzun zamandır mutlu edebılen tek ınsansın. hanı yuzyuze konusmadan veya bırını gormeden bazılarınn varlıgından bı haber mutlu olablmkte etkılıymıs ve dogruymus demekkı.. yuzumden tebessum eksılmedı ya kafalar bu kadarmı etkıleşimli çalişabılır dıye dusunmeden edemedım acıkcası belkı sana enerjı gondermısımdr bılımsel olarak gercek byle seyler zaten:) dostum dostumm benım azcık uyumaya ıhtıyacım var gec oldu.. sana yürek dolusu sevgıler gonderıyorum iyi geceler dılıyorum:)
Soran+1 yılseni tanımakta cok guzeldi.. tam anlamyla olmasada boyle samımı ınsanların konusmaları bıle mutlu edebııyorınsanı ıste.. cok dıkkat et kendıne saglıcakla kal hoscakal
- +1 yıl
Emin ol ki o enerjiyi aldım ve senin yüzündeki tebessüm benim yüzüme de yansıdı... Sakın yanlış anlama beni ama aklında bulunsun istediğin zaman yazabilirsin bana ayrıca çok ta memnun olurum bu tarz duygular mutluluklar kolay yakalanmıyor açık söylim bulmuşken de kaybetmeyi istemem ama tabiki de senin taktirindir... Çok memnun oldum tekrardan sağlıcakla kal iyi geceler iyi yürekli insan...
Soran+1 yılxper sevyem yeterlı olmadgı ıcın mesaj atamıyorum ama konusmak benıde mutlu eder. en azından sevıyelı bılgılı bır ınsanla konusmak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBegenildigini nasl fark ediyorsun.. ve son senelerde dogallik moda herkes boya badana yaptigi icin optuklerinde dogal olarak o tat geliyordur :D o yuzden dogallik candir xd
11 Yorumla
Soran+1 yılbegenıldıgımı nasıl farkedıyorum? güzel soru. mesela o gun daha cok yıycek gıbı bakanla karsılasıyrum nralde erkeklerın gozunun ıcıne bakmam ama makyajsız oldugum her an daha cok gozunu ayırmadan bakan var bunu goruyorum farkedıyorum
+1 yılÇünkü Allah'ın yarattığını hiç bir makyaj mazemezi yapamaz. O durumu bende fark ettim. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ölçüsünde güzel bence aşırı yakışmıyor ama makyaj az da güzel oluyor
00 YorumlaHangi erkek hergece korku filmi seyretmek isterki ben istemem
04 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bırınden hoslandysan al elıne bı sabun su gıt yıkat yuzunu bakalım ne avrmıs maskesının altnda. ona gre karar verrsn:D
Soran+1 yılmıden bulanmycaksa yıkayablrsn
Bakımlı olacak tabiki ama doğal olması lazım kızın makyajın dibine girmemesi lazım normal bakımını yapması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılbakımdan kastım temızımdır tırnakalrım uzaynca keserım bıyıgımı vs vs alırım sacım yaglı degıldır cıldım sıvılcelı degıldır yaglı yememeye ozen gosterırım meyvemı yerım o bu su bakım budur. makyajda aramak zaten sacma bakımlı olmayı
diğerleri cıvıktır kaşar yolundadır sebebi budur onların ama doğallık başkadır bir makyaj insanı değiştirir bazısı kaşar bazısı içinde sadece güzellk ;) doğallık en mantıklısı
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede kızlar kozmetık tuzaklarına dusmeye gerek yok:D
+1 yılbence doğal güzelliğiniz var o yüzden bazen gülümseme bile kadını makyajıdır
06 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede var
- +1 yıl
kadın sadece saçlarını toplasın kafi yani sempatik olabilir hanım hanımcık tavrıyla zekiliyle çok güzel hanımlar tanırım makyaj yapsalar o kadar güzel olmazlar
Soran+1 yılkeınlıkle katılıyorum.. hanım hanımcık olsun yeter ya zarıflık alımlılık olsun bır bayanda makyajda ne dmi..
- +1 yıl
aynen ama makyaj çok az bir durumda yapılabilir kadın o gün mutsuzdur mutlu gözükmek ister aldatılmıştır şımartmak ister farklı olmak ister yapar ona birşey diyemem
Soran+1 yılo baska bır boyut. alıskanlık halıne getrmek kotu ya
- +1 yıl
alışkanlık cildi yıpratıyor evet birde makyajlı insanı her gün makyajlı görüyorsun bir zaman sonra makyaj yapmadıysa yüzünde yıpranmaları görürsün
Doğallik daha önemli bence güzelin makyaja ihtiyaci olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılmakyaj maskeye bürünmektir.. zatn
+1 yılFndoten cok kullanirdim artik kullanmiyorum
En fazla ruj eyeliner allik maskara
Boyle dha guzel05 Yorumla
Soran+1 yılfondoten bnde bır arlar kullanırdım ve sıldıgımde cıldımın sarardıgını farkettım hanı o canlı cılttn eser kalmadı marka ıyı veya kotu farketmıyr hepsı yalan cıldı b*k edıyorlar. ben allık eyelınerde kullanmıyrum yanaklarım kullanmayalı pembelestı. kullandıgım tek sey maskara ve ruj oda arada
- +1 yıl
Fondoten cildimi mshvetti benim . Kurudu catladi
Maske peelind disinda birsey srmuyrum cildime
Alliksa bn beyaz tenliyim fotoda yine bgday cikiyorum nrmlde ruh gibiyim biraz allik iyi oluyor
Soran+1 yılaynn beyaz tenlılere gıdıyor. ben yazın seftalı kullanyrm kısın zaten pembe duruyor bugday tenlıyım zaten o yuzden yanı.. aman arkadasım tavsyem kullanmamandan yana zaten bırakmısken bıdaha baslama makyaj urunlerınn ıcınde en sinsisi bu fondoten
- +1 yıl
Yok yok kullnmam artik zaten kusurarimi kaptsn diye kullniyrdum kudurlu bir cildim oldu
Soran+1 yılaynn oyle
Dogaldir temizdir kanitlama derdi yoktur gece yataga yatar direk makyajimi cikarcam vs diyerek bekletmek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen cılt nefes alsın yeter:D
Soran+1 yıl:D:D
+1 yılÇünkü doğallar sera dometes değil yaz dometesi çünkü ayşeyse ayşe ece görünümlü hatce değil anladın mı
15 Yorumla
Soran+1 yılbizim evdede firet çakmataşlar yasıyor
- +1 yıl
Komik oldugunu dankyosun
Soran+1 yılyoo
- +1 yıl
İyi geceler öyleyse
Soran+1 yılgoognight man
+1 yılÇakma ve doğallıktan uzak kadınlardan bıktık ondandır.
10 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmayan kız bana da cekıcı gelır neden bende bılmıyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerın dogallıgı sevmesını sevıyorum makyajlı kızların yuzu hep aynı gelıor banada. makyajsız daha farklı oluyorlar aslında daha saf daha temiz hersyden once
- +1 yıl
Heralde bızım kızlar makyaj yapınca guzel. olduklarını sanıyorlar ama bazıları guzel. olucam. dıye. komık durumu düşüyorlar
Soran+1 yılherkesın tıplemeler aynı oluyo ya surat bembeyaz panda gbı allıkar sıyahla cercevelenms gozler hele su eyelıner modası ıyk yaa nefret edıyorum o seyden. gozlerı grcktn bozuyo o tazecık derıyı. bn yurtta rastlıyrm makyajsız zommbi kızlara korkuyrm brxda ondan yapmıorum.
- +1 yıl
Heralde ya kız. dedıgın makyajsız olucak benım eskiden kız arkadaşım vardı makyajsız gördugunde tanıyamamıstım o derece.
Soran+1 yılevet erkek arkadasımında eskıdn oyle kızdan yanmıs dılı makyajını sıldı babanneme benzedı kız dıodu:D şu an sanslıyım sen makyajsız onun makyajlı halınden kat be kat guzelsın.. zaten makyaja baslamadan once cogu kız guzel.. hergun hergun makyaj yapmak onunla cldı kapamakaksam edıp bde ılıyım dıye hırplamak guzelım yuzlerı bozuyo ya gercktn ne gerek var temız temız daha tatlı,. d
- +1 yıl
Bu konuda senın gıbı düşünüyorum kızlar erken yaşta makyaj yapmaya başlıyorlar erkek bırlıkte olduğu erkek bıle öyle aşık olmuş resmen : D makyajı olmayınca görünce soğudu diyorlar soğur tabı. Kızları anlamak gerçekten zor. Makyaj yapmayan kız ayrı dır bana göre öz guvenı vardır bır kere.
Soran+1 yılaynen makyaj yapmayan bırı olarak ozguvenımın oldugu kesın. ben makyajsız daha cok begenıyorum bazı kızlar kısknıyorbıde demezlermı azıcık bırsy sur dıye benı sıradanlastrma cabalarııcındeler sankı farketmıyrum hepsnn surat ıfadelerı aynı cnku makyaja alıstıklarından oylede cıkamıylar makyajsız hasta gıbı sorunlu cıltleryle.. bylesı guzel tavsıyem bır kızla olcaksan hanı begendysen makyajlıykn bıle makyajı hafften brakmasına yardmcı ol bn bıyolojı okuyrm bılıyprum yanı neyın ne oldugun.. kımse su zararsz bu zararsz dye otmesın turk kızları kandrırılmaya meyıllı moda akımı adı altnda.. sıradanlatırılıyorlar.. herneyse cok cenem acıldı
- +1 yıl
Hahah verdıgın bılgıler ıcın teşekkür ederım. Kıskanmazlar mı kıskanırlar tabı onlar makyajlı güzel senın gıbıler makyajsız öz güven var böyle düşün estağfurullah uyuyana kadar konuş sorun değil bılgı edınmeyı severim : )
Soran+1 yılbnde bılgı alısverısını ve tanımadıgım ınsanların goruslerını nerak ederım olcerım tartarım genellerım fıln capımda. degısık bır hobı bızımkııs:D
- +1 yıl
Hangi unı de okuyosun
Soran+1 yılbalıkesir üniv.
+1 yılaslında ben de hiç yapmıyorum bende şöyle birşey daha var krem sürünce bile rahatsız olurum makyajı nasıl yapayım.
gel sarılalım neslimiz tükenmek üzere dostum ( yani makyajsız kız nesli)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bakımsızlığına bakıyorlardır onlar kezbancım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbakım dedıgın sızın gıbı malların savas boyaları ıste:) erkkler herseyın farkında bakım adı altnda kendınızı kandrırın tipin olsa gızlıden yazmazsın a fotonuda goreyım muşmula suratını
Doğal oldugun içindir çnkü benim ilgimi dogal, samimi ve cana yakın kızlar cekiyor
00 Yorumla
+1 yılmakyaj güzeli olmaması lazım tamam makyaj yapıcak tabiki ama hayatın boyunca makyajlı gezmicek sonuçta
10 YorumlaEğer öylekız hoşuna gidiyosa bilki seviyosun başkası sevmesin istiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm su mesele.. farklı bır yaklasım
+1 yılDogal olmak bir erkek icin en guzel seydir onun icin en azindan benim icin oyle
02 Yorumla
Soran+1 yılbnım ıcınde oyle
- +1 yıl
Ne guzel
Doğal Güzellik gibisi olmadığı için ben makyaj yapilmasi taraftari degilim benm icin dogallk önemli
00 Yorumlamakyaj yapacak kadar cirkinse sabah o yuzu gormek istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogal kiza can kurban daha bir tatli oluyorlar oyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları doğal haliyle. Badanalı kızlardan daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimyasal olan herşeyden mümkün olduğunca uzak dururum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç znnetmiorm. erkekler makyajlıları sever. öküz gbi bakarlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cevap çok kolay.. doğal olduğu için ;-)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. çünkü ben buyum dıyorlar
10 YorumlaMakyajsız güzel olanlar panpa
00 Yorumla
+1 yılbir kızın en güzel hali doğal halidir çünki
00 Yorumladoğal kızlar gözüme daha hoş geliyor :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. çunku saf doğal oldugu gibi :)
00 YorumlaDoğal olduğundan olabilir mi acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğal doğal.. herkesın agzında bır dogallık. bu kısıden kısıye degısebılıyor ya. aslında şu an su sorruyu sormak ıle sacma gelıyor bana gıdıp bır ekolojık denge kımyasal mucadele bıyolojık ajanlardan konusmak varken ama ıste kızların dogasnda var:
+1 yılasil guzellik ortaya cikar yapmacik olan degil
10 YorumlaBebekmsi oluyor makyajsız
00 Yorumla
+1 yılo ne öyle hormonlu sebze gibi
10 YorumlaDoğal haliyle güzel her insan -,-
00 Yorumla
+1 yılDoğal ve sadeyken güzel olabilene sus. gerekmez
00 Yorumla
+1 yıldoğal güzelligin vardır belki o zmn ;)
10 Yorumla
+1 yılGerçek güzelliği ortaya çıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılfarketmez kardeş farketmez
00 YorumlaDoğal olan çekicidir her zaman.
00 YorumlaDogal Her zaman cekici :)
00 YorumlaDogal guzellik en iyiside ondan
00 YorumlaDoğal görüntükleri için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha naturel
00 Yorumla Dogal güzellik ;)
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri