Aşk İlişkileri Şort giyen kızlara niye bakıyorsunuz abiler dsdsd? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Açıkta kalmış bişey mi var bakmayin Güncellemeler+1 yıl Ayağınızı denk alın olum bakmayacaksiniz😡 Güncellemeler+1 yıl Bazıları en az 6defa bakıyor Şort giyen kızlara niye bakıyorsunuz abiler dsdsd? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. İnsanopğlu az gordugu seye cok bakar ozellıkle bazıları doner dolasır bakar durur yolunu bulamaz onunu goremez 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl istemsiz bir şey bu canım hormonların vermiş olduğu etki ile bakmasak bile bakmak zorunda kalıyoruz yoksa inan abaza sapık falan değiliz sjsj 0 0 Yorumla
jenima Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yani mantıken açıkta kalmış bir abacağa bakıyorlar sşdlgşsghe bazıları şortu abartıp tötüne kadar kısa çekince tötede bakıyor olabilirler sşdlgsg 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Giydiğin yere göre değişir knk Antalya’da herkes giyiyor kimsenin umrunda değil mesela 0 0 Yorumla
Elb3t1Günn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Neden bakıyorsun yerine neden aç gibi ya da ilk kez görüyormuş gibi yazsan daha mantıklı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayn niye Yorumla Elb3t1Günn +1 yıl Bilmem öyle aç gibi bakmıyorum kimseye :) Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çünkü çok yakışıyor kadınlara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin giyse her erkek baksa peki Yorumla gacar4886 +1 yıl Olmayacak dua o ben sevgili istemem fb yeterli Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Baksınlar diye acmiyormusjn 0 14 Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Bakmazsam kendimden şüphe ederim Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Güzel g TE bakarım affetmrem Yorumla Soran +1 yıl Sapık biri de senin sevgiline baksa Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Sevgilim erkeklerin gozuunun önünde şortla gezecek kadar sapık degil Yorumla Soran +1 yıl Allah allah öyle bir kanun mu var ilk buluşmada şortla gelse her erkek baksa peki Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Teşhircilik ruhunuza ne işlemiş. Sizden anne falan olmaz vur geç. Yorumla Soran +1 yıl Anlamsız insan sizin için giymiyoruz şortu şort giydi diye yargilamazsin yaz sıcağında tövbeler olsun peceyle mi gezelim Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Evinde kocana bikiniyle gez taytla gez. Kocana heryerimi oynatarak göster. Ama yok herkese gostereceksinuz. Kadınlar teşhirci olmuş Yorumla Soran +1 yıl Ağa yanıyoruz İzmir'in sıcağında Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Yanani sondururum hayatım Yorumla Soran +1 yıl Allah bize sabır versin abaza kardeşim Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Hiçbir abaza şortlu bir kadının kardeşi olamaz 😂😂😂😂🌷🌷 Yorumla Soran +1 yıl Bunu burdan alın 😡 yanımda olsan carpardim bi tane o kadar sinirimi bozdun Yorumla Golgesizlik38 +1 yıl Opuldun sevgilim Yorumla
elfiida22 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abazalar çünkü bilmiyomusun 1 1 Yorumla smterden7797 +1 yıl kizlarda bakiyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her şey açıkta abla😄 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bakman mi lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göz var bakıyoruz. Sen de görüş alanımıza girme o zaman. Göz mu kapatalim Yorumla Soran +1 yıl Gözlerini kapat gözlerini gıcık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mik mediklerine dua et😄 Yorumla Soran +1 yıl İzmir'in göbende mikilir mi delirme😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzgünüm bebeğim 90 olsam da bakarim😄 Yorumla Soran +1 yıl Iy sapık sapıkça bakmayın bari ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım kalkiyo napalim elde degil Yorumla Soran +1 yıl Aticam kendimi aşağı gerçi sizin ki elektrik direğine de kalkıyor dimi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkiyo abla suç bizim mi😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizinki de yastığa patlicana kalkiyo😄 Yorumla Soran +1 yıl Ağa bizimki kalkmıyor ya cahil 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman niye yastığa patlicana diyorsun canim😄 Yorumla Soran +1 yıl Seni döverim ha 😂 siz gibi gevşek değiliz patlicana sulanmiyoruz damacanaya tecavüz eden insanlar 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz cikintilara surtuyorsunuz biz deliklere sokuyoruz napalim yokluk iste😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktığımız icin üzgünüm canım opuyorum Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Begeniyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmeyin ya😡 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Neden, güzel ise beğeni de olur Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız oluyoruz Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Bakmak vayçr bakmak varRahatsız eden öküz gibi bakmak değil benim ki Yorumla
EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Göz bizim degilmi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakmıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umrumda değil ne düşündüğün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İnsanopğlu az gordugu seye cok bakar ozellıkle bazıları doner dolasır bakar durur yolunu bulamaz onunu goremez
istemsiz bir şey bu canım hormonların vermiş olduğu etki ile bakmasak bile bakmak zorunda kalıyoruz yoksa inan abaza sapık falan değiliz sjsj
Yani mantıken açıkta kalmış bir abacağa bakıyorlar sşdlgşsg
he bazıları şortu abartıp tötüne kadar kısa çekince tötede bakıyor olabilirler sşdlgsg
Giydiğin yere göre değişir knk Antalya’da herkes giyiyor kimsenin umrunda değil mesela
Neden bakıyorsun yerine neden aç gibi ya da ilk kez görüyormuş gibi yazsan daha mantıklı
Ayn niye
Bilmem öyle aç gibi bakmıyorum kimseye :)
Çünkü çok yakışıyor kadınlara
Sevgilin giyse her erkek baksa peki
Olmayacak dua o ben sevgili istemem fb yeterli
Baksınlar diye acmiyormusjn
Bakmazsam kendimden şüphe ederim
Güzel g TE bakarım affetmrem
Sapık biri de senin sevgiline baksa
Sevgilim erkeklerin gozuunun önünde şortla gezecek kadar sapık degil
Allah allah öyle bir kanun mu var ilk buluşmada şortla gelse her erkek baksa peki
Teşhircilik ruhunuza ne işlemiş. Sizden anne falan olmaz vur geç.
Anlamsız insan sizin için giymiyoruz şortu şort giydi diye yargilamazsin yaz sıcağında tövbeler olsun peceyle mi gezelim
Evinde kocana bikiniyle gez taytla gez. Kocana heryerimi oynatarak göster. Ama yok herkese gostereceksinuz. Kadınlar teşhirci olmuş
Ağa yanıyoruz İzmir'in sıcağında
Yanani sondururum hayatım
Allah bize sabır versin abaza kardeşim
Hiçbir abaza şortlu bir kadının kardeşi olamaz 😂😂😂😂🌷🌷
Bunu burdan alın 😡 yanımda olsan carpardim bi tane o kadar sinirimi bozdun
Opuldun sevgilim
Abazalar çünkü bilmiyomusun
kizlarda bakiyor
Duyar kasmadan gidiyom
her şey açıkta abla😄
Bakman mi lazim
Göz var bakıyoruz. Sen de görüş alanımıza girme o zaman. Göz mu kapatalim
Gözlerini kapat gözlerini gıcık
mik mediklerine dua et😄
İzmir'in göbende mikilir mi delirme😂
Üzgünüm bebeğim 90 olsam da bakarim😄
Iy sapık sapıkça bakmayın bari ya
canım kalkiyo napalim elde degil
Aticam kendimi aşağı gerçi sizin ki elektrik direğine de kalkıyor dimi😂
Kalkiyo abla suç bizim mi😄
Sizinki de yastığa patlicana kalkiyo😄
Ağa bizimki kalkmıyor ya cahil 😂
O zaman niye yastığa patlicana diyorsun canim😄
Seni döverim ha 😂 siz gibi gevşek değiliz patlicana sulanmiyoruz damacanaya tecavüz eden insanlar 😂
Siz cikintilara surtuyorsunuz biz deliklere sokuyoruz napalim yokluk iste😄
Baktığımız icin üzgünüm canım opuyorum
Begeniyoruz
Beğenmeyin ya😡
Neden, güzel ise beğeni de olur
Rahatsız oluyoruz
Bakmak vayçr bakmak var
Rahatsız eden öküz gibi bakmak değil benim ki
Göz bizim degilmi
Kes
Bakmıyorum
Tabi