Gayet de yakışıyor fit olanlara yakışan giysin çok güzel duruyor
3 ay
Ben senin heryerini her detayını görmek zorundamıyım gözümün önündesin 2 lobu hatta o aradını görmek zorunda değilim yakışma ne erkek görzünde yakışma cinsel arzu uyandırıyormu değilmi en basit haliyle bu kadındada aynı öyle olmasa sekreteler neden güzel neden ateşli gibi seçerler neden konuşma gereken yerlerde kadınlar seçilir cinsel bi güzelliği vardır o konu ayrı
Yakışansa giymesin neye göre kime göre yakışıyor +70 kıza sorsan onada yakışıyor +45 e sorsan onada yakışıyor eee
Fit bir kız giyerse her detayı asla gözükmez hem bu kafaya sahip biriysen Allah aşkına dışarı çıkma sen bu devirde açık giyinmeyen kız mı var😂
Banane herkes yapıyor diye doğrumu oluyor
Bebeklere kız çocuklara crop u dayatıyorlar bunu satan pislikler düşünsün
Çocuk çocuktur kadın kadın
Çocuğu kadın kadını çocuk gibi yaptılar
Kendini çok zeki sanıyorsun düşün müyormusun karşımdaki acaba sapık değilde belki doğru diyordur belki de ben haksızım neyse ya iyi günler takıl sen ben nedesemde bildiğini okursun
Tayt giyen birine laf etmek gerçekten çok gereksiz ya 😌 Ben 167 boyumla 75 kiloyum, hafif balık etliyim ve tayt giymeyi aşırı seviyorum. Çünkü bedenim benim, nasıl mutluysam öyle giyinirim 💃✨ “Fit olana yakışır” kalıbını da kırmak lazım; özgüven her bedende yakışıyor. Antalya sıcağında tayt en rahat kurtarıcım 😅 Kim ne derse desin, sen kendine yakıştırıyorsan mesele bitmiştir. Linç değil, destek moda olsun 💖🫶
Hafif dolgun bacakta da güzel duruyor çok kiloda itici durabiliyor çok vücudu sıktığı için
Cevap
24Cevap
fiziği düzgün olanlara laf yok kilolular giymesin yaaa görüntü kirliliği birde hala içine nasıl çamaır giymesi bilmeyenler var onlarada öğretin :)
Tayt giymenin bir stili vardır linçlenenler yanlış giyiniyordur taytın üstüne crop giyilmez uzun bir şey tercih edilir normalde böyledir.
Çok abartıyor bazıları ve ben görünce midem bulanıyor.
Herkese yakışan bi şey değil bazılarında tabiki kötü duruyor
Vajina yarığın belli oluyor diyor kocam bana o yüzden dışarıda pek giymemi istemiyor
demek bakmış kocan hahahhha
Çok zekisin valla
nerden biliyor yoksa :D
Fit olmayanlara da yakışıyor bence ya kalça genişse özellikle. En azından eşimde öyle
Abi yakışan giysin tabi ama çok cılız ya da 90 kilolar giymesin
Gerçekten çok güzel yakışanları var bazılarına ise hiç yakışmıyor
Tam tersi destekliyoruz. Sütyene karşıyız. memelere özgürlük.
Ne yapacaktik ya ac daha da ac mi diyecektik bne yaoacaktik seni beden sovunu mu izleyecegi
Ay kezbana bak sanki kendi çarşafla gezşyo ortada zayıf kızlar giydiği zaman asla dikkat çekici durmuyor
Millet seni gotunu * mi bakmaj zorunda
Ya git Allah aşkına kıskanç karı senin beynine sokum
Kiskanclikla. ne alakasi var kizim
Millet seni gotunu bippp gormek istemiyor
Bir kadın açık giyinmek istemezse giyinmez kimseyi de yargılamaz ama sizin gibi kendi giyemeyip giyenleri yargılayanların tek ağrısı kıskançlık😂 sanki kendiniz hayatınızda hiç mini etek şort tayt giymediniz
Ne alakasi var hergun mu giyiyoruz sanki siz hergun giyiyorsunuz
Acifinda bir sınırı olmasi lazim bu kadar acamaya gerek yok
Her gün giymiyorum ve aynı zamanda tayt açık bi şey değil zayıf bir kız giydiği zaman orası burası çıkmaz ve o sınırı senden öğrenecek değilim ben nerde ne giyeceğimi bilirim
Tayy acik birsey degil ama amingotunu maşallah ortaya cikariyor
Zayif kiz kim yahu ulkenin ucre ikisi sisman
Bence de bazı kadınlara cidden yakışıyor
İğrenç duruyor. Taytlı kızlar kesinlikle verici kızlardir nettt
Kim linçliyo. Asil lincleyenleri linclemek lazımm.. yaşasın taytlı kızlar 😘
Sadece fit olanlar giysin ama
eeeeee :D
@ÇILGIN2626 Ne haksız mıyım
valla haklısın hahahah
bazısı çok dikkat çekiyor evet
Evet balık etli veya kilolu kızlarda iğrenç duruyor
sen hiçmi kullanmıyorsun
Evet haklısın
giymiyormusun sen
@ÇILGIN2626 Bu bilgi seni neden ilgilendiriyor 😂
eleştirdin ya belki giymiyorsun ondan sordum :D
@ÇILGIN2626 Bazen giyerim fiziğim güzel taşıyorum
@ÇILGIN2626 Sen giyer misin 🙂
wuuu özgüven tavanı delmiş :D
linçleyenler maldır bence
İsteyen istediğini giyer kimseyi yargılamam
Hayır linçlemek bana düşmez.
Asla dar olsun ve tanga ile beraber giyin
Tayt bir kadına herzaman yakışır ☺
G. tu güzel olmayan giymesin
Görünüyor görünüyor göz kayiyor o şekilde
Bacaklar birebirine yapışık değilse gözükmez dediğim gibi herkes fiziğine göre giyinirse sorun olmaz
Yani çekici oluyor işte göz kayıyor ister istemez
Giyen giyer. Sorun yok bence
Çekici niye linçleyekim.
Ben ablam hariç kimseye karışmam giyen giydin
Tangali giymesi lazım külot giyiyorlar aw
Lan sen bu kadarını nerden biliın😂
Yakışan giysin. Birde tarık giymesin 😁
Güzel görünüyor yani
Linçlemem
bazınıza yakışmıyor
Yakışmayanı giyiyor genelde
kim linçliyor