90 60 90 değiliz hiçbirimiz. Fit olan kızlara da saygım var ancak normal kilosunda olan veya bölgesel olarak diğer kızlara göre daha kilolu olan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Misal bendeniz gibi 😂😂😂
Sizin dikkatinizi fit kızlar mı çeker sadece?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gayet iyi görünüyorsunuz. Amacınız dalga geçmek sanırım 😅 gerçi sadece üst kısım gözüküyor; yüzünüz ve aşağı taraf gözükmediği için bir şey diyemem ama illa ki iyisinizdir. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Güzellik algılarına uymadığım için bu genç yaşımda evde kaldım. Hâlinize şükredin.
O fit vücutlu arkadaşlar köpek gibi spor yapıyor. Biraz ihmal etse direk sarkıyor. Sen ne güzel işte spor yapmadan kendini yormadan göze güzel görünen bir fiizğe sahipsin kıymetini bil :)
Ölçü takıntım yok. 90-60-90 olmasına gerek yok. Ama giyimi zevkli, sağlıklı ve spora ilgili olması, gezmeyi seven biri ve heycanla birlikte olabileceğim biri olması yeterli. Kuruntularınızdan arının. Fit olmama rağmen böyle takıntılarım benim yok.
Kıvrımlı vücuda sahip olup hafif dolgun kadınları beğeniyorum ben. Fit derken çok kara kuru olunca hiç dikkatimi çekmiyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşırı dekolteli ve açık olanlara bakmamak için uğraşıyorum ama şöyle aklı başında açık olanlara bakıyorum Tesettürlü görürsem maşallah diyerek dua bile ediyorum onlara Rabbim sağlık sıhhat versin ve hayırlı bir eş nasip etsin diye