1 yılBu tür durumlarda ilk adımı atmak gerçekten zor olabilir, özellikle de alışık olmadığın bir durumsa. Utangaçlık ve çekingenlik, pek çok insanın yaşadığı duygular, ve bu da seni daha insan yapıyor. Ancak unutma ki ilk adımı atmak cesaret ister, ve bu cesareti gösterdiğin an kendinle gurur duyabilirsin.
İnsanlarla tanışmanın birden fazla yolu var; yalnızca bir yerle sınırlı kalmak yerine farklı sosyal ortamlara da girmen iyi bir fikir olabilir. Ancak bakkalda ya da herhangi bir başka yerde, önemli olan tanıştığın kişiyle doğal ve samimi bir bağ kurabilmen. Kolay gelsin demek basit görünse de, içtenlikle söylendiğinde güzel bir başlangıç olabilir. Göz teması kurmak ve samimi bir gülümseme ile adım atman, karşı tarafın da ilgisini çekebilir. Bence Aşkı nerede bulacağın belli olmaz; bazen en beklemediğin yerde karşına çıkabilir. Bu yüzden bakkalda, restoranda ya da herhangi bir sosyal ortamda açık ve pozitif olmak, sana birçok fırsat sunar.
Cesur ol, kendine güven, ve doğal davran. 😃😃😃
13 Yorumla
Soran1 yılCesurum doğalım kendime güveniyorum da 😅
Pozitifim her daim😅
Kafe restoran hayatım yok gidersem mahallenin gençlerini götürürüm ya da ailem ile giderim ailem varken utanırım. 😅
Sosyal ortamları sevmiyorum 😅
Çevrem geniş ama abla dediklerim ya da abi diyenler var.
Aklımdaki o 😅
Kolay gelsin iyi akşamlar filan 😅bir de bakış atarım 😅
İşten eve evden işe 😅parkta gördüğüme de adım atmak zor olur 😅sabit bir yer olsun ki gidip göreyim onu 😅- 1 yıl
😂😂😂 kral
Soran1 yılEyvAllah 😅
En İyi Cevaplar
Ben açıkçası böyle hakkimda hiçbir bilgiye sahip olmayan görür görmez merhaba ciddi düşünüyorum diyen birine pek güvenip bir yola cikamazdim. Yani dış gorunusum etkilemiş olabilir anlarim ama başka dış görünüşü etkileyen birine de aynı adımı atacağını bildiğimden etkilenmem etkilenmem için. Benim hakkımda bilgiye sahip olması benimle ilgili bazı detayları biliyor olması lazım. Benimle muhabbet ederken de o detaylardan girmesi lazimki bu adam beni araştırmış çözmüş bulmuş ve benden etkilenmiş diyip tanımak isteyeyim 🙏
31 Yorumla
Soran1 yılHiç kimseye görür görmez adım atmadım Allah için. Adım attığım biri olmuştu mesela kafede öküz gibi bakıyordu güzel kızdı melek gibi, kadınlar melek sanardım eskiden 😅
Sonra başka yerde gördüm yine bakıyor bende ona 😅
Bakılmak güzel şey 😅
Böyle birkaç gün geçti minibüse bindi takip ettim motorla peşinden gidip minibüsten inince müsait bir yerde bakkaldan iki çikolatalı gofret aldım hemde Ülker 😅
Seslendim yaklaştım goffeti uzattım 😅
Geçen gün sizi görmüştüm hoşuma gittiniz dedim, sizi görmek beni mutlu ediyor sizi görmek istiyorum tanışabilir miyiz dedim 😅
Tanıştık 😅çok hoşuma gidiyordu gitmişti ama bir cümlesinden soğumuştum 😅
Bir hafta filan sürmüştü anasını satiym 😂
Ancak yıllar önce oldu 😅
Biraz göz teması bakışma var ise adım atmak isterim
Ancak başlangıçta niyetimi söylemek istiyorum ben yuva kurmak istiyorum evlenmek evlilik amaçlı tanıma tanışma sohbet muhabbet 😅 hepsi bu
Sevgili olmak istemiyorum sevgilide gözüm yok eşimle sevgili olmak istiyorum. 😅
Ama biri varsa birine yani bir yola girdi isem yolda kimse olmaz
Mis türkey güzeli olsa umrumda olmaz ki daha iyisi de olsa umrumda olmaz ki daha iyisi de olamaz yani
Ancak yazdıkların çok mantıklı emeğine yüreğine gönlüne sağlık.
Yani hoşuma giden kız olursa araştırmam lazım. Tanıdık çok anasını satiym. Hoşlandığım kişi ile konuşamam ama diğer arkadaşlarına söylerim hiç çekinmem utanmam 😅
Sadece hoşuma giden kişi ile değişik olurum oluyorum heyecan filan elim ayağıma dolaşır 😅 değişik bir şey 😅
İlk adımda samimi, doğal ve karşılıklı bir ilgi hissetmek hoşuma gider. Abartıya kaçmadan, içten bir konuşma ya da basit bir jest (mesela ortak bir ilgi alanıyla ilgili bir soru ya da güzel bir sohbet) oldukça etkileyici olabilir. Karşı tarafın kendisi gibi olması, rahat bir atmosfer oluşturur. Aynı zamanda karşılıklı merak ve saygının olduğu, acele edilmeden gelişen bir başlangıç her zaman daha keyiflidir.
113 Yorumla
Soran1 yılSamimiyet ve doğallık zaten karakterim. Karşılıklı ilgi 😅
Güzel de kızlar ile arkadaş olmuyorum. Hiç kız arkadaşım yok. Bir tane motorlu kurye vardı o da iş harici iş grubunda mesafeli idim...
Yani karışıklı ilgi de tanımadığın biri sana adım atamaz mı 😅
Nasıl tanışmak için adım atacağız 😅
Çok eskiden bir kızı takip ettim peşinden gidip Ülker çikolatalı gofret almıştım iki tane seslendim tanışalım mı demiştim ama eskidendi. Devir değişti yanlış anlaşılamaktan korkarım. 😅
Ciddi başlangıç seviyorum ben niyetimiz bir olsun 😅
Fenomen mı olacaksın 😅Müthiş yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Soran1 yılAmin inşaAllah 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum
Soran1 yılEyvAllah 🌸ama tanımadığın biri nasıl adım atabilir hiç örnek yok 😅ip ucu yok biraz ip ucu versen örnek güzel olurdu 😅
- 1 yıl
Göz göze geldiğinde gülümseyerek ilgi göster.
İlk adımını at ve"Merhaba, ben [adın]!" diyerek tanış. Bulunduğun ortam hakkında bir yorum yaparak sohbet başlat. "Bu etkinliği beğendin mi?" Eğer bir şeyle uğraşıyorsa, "İhtiyacın olan bir şey var mı?" diyerek yardımcı ol. Ortak arkadaşlar varsa, sosyal medya üzerindende mesaj atarak tanışabilirsin.
Soran1 yılValla bu müthiş oldu. 😅
Yine emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Bende göz teması düşünüyorum hayallerimde de o vardı göz teması. Diğerini not ettim kafama. 😅
Sosyal medya kullanmıyorum sevmiyorum da😅
Çok sağol 😅yol gösterici bir geri dönüş 😅
Soran1 yılGörüşünü buldum ama soru gözükmüyor normalde hikaye gibi olurdu tıklayınca soruna gelirdi sorunu atar mısın 😅
Soran1 yılGünaydın münaydın tünaydın 😅
Uzun yola çıkmam gerekiyordu. İstanbul'dan Kastamonuya geldim. Henüz uyumadım. 😅
Şoför ben idim 😅
O yüzden geciktim
Görürüm görürüm ben 😅
Teşekkürler 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu adımın hoşuma gitmesi için birbirimizi öncesinden birkaç kez görüyor olmamız veya ufaktan bir tanışıklık olması gerek eskiye dayanan. Bir iki kez görüp de gelir tanışmaya çalışırsa ne alaka derim, hoşuma da gitmez açıkçası. Bana böyle geliyorsa herkese yapabilir diye düşünüyorum, özel hissettirmez.
11 Yorumla
Soran1 yılDimi bence de birbirimizi görmek lazım. Bende öyle düşünüyorum. Şak diye gidip tanışılmaz hiç yapmadım da öyle bir şey...
Ancak hiç kız arkadaşım yok kadın erkek arkadaşlığını uygun bulmuyorum..
Eskiye dayanan yok olmaz yani o ihtimal gitti
O zaman ben kasiyer birinden hoşlanıp 15 20 kere gider gelirim bakkala markete 😅
Hayal ediyorum hani yokta niyetim var 😅
Doğru söylüyorsun 😅
Canım aşkım benim onu özel hissettirmem lazım 😅
Ben her gün bile giderim valla görmeye 😅
Fikir edindim 😅Sağol
Çok görmek lazım 😅göz teması lazım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılGöz teması önemli ona göre gözlerine bak hafif göz kirp 😂
195 Yorumla
Soran1 yılYok abi göz kırpmak ayıp olur kırpmadan bakarım ben 😅ama o kirparsa kirparim hatta düşündüm de göz kirpan kızı sevmem ben 😅hemen göz kirpan herkese kırpmıştır
- 1 yıl
Yok sen hafif güzel bakcan gözler kısık şekilde sonra hafif tebessüm kirpcan bu anlaması için 😂
Soran1 yılTebessüm ederim tebessüm etmek sadakadır
Düz bakarım abi sadece hoşuma giderse hoşuma gittiği için mutlu mutlu bakarım mal gibi bakarım öküz gibi bakarım 😂
Gözlerimi kissam belki miyoptur göremiycek 😂- 1 yıl
Yok onlar görür görmez mi 😂
Soran1 yıl1. ve 3. Kız arkadaşımın gözleri bozuktu abi gözlük kullanıyordu 😂hep körler denk geldi 😂 çevremde de hep gözlüklü var 😂
- 1 yıl
Teknoloji çağı ondan çok bakıyorlar PC telefona 😂
Soran1 yılHaklısın abi 😅ama şey abi ben seviyorum uzağı göremeyen insanı çünkü hep yanında olurum uzağı görmesin hoş bir şey kör olsun gerçekten 😂 romantizm körü olmasın sjdjd
- 1 yıl
😂😂 yani gözü görmesin beni görsün diyosun 😂
Soran1 yılAynen öyle abi 😂çok güzel geliyor bana 😂gözlük takan kızlara diyorum sende ne var gözün de ne var ne oluyor 😅
Adını unuttum miyop mu ne
Heh dedim bende böyle aşk istiyorum aşkım da böyle olsun uzağı görmesin en sevdiğim şey ben hep yanında olurum diyorum 😅- 1 yıl
Bazı kadınlara yakışıyor gözlük bak gerçekten 😂
Soran1 yılBen kör olduğu için seviyorum abi 😅gözü bende olur diye hayal ediyorum 😅yanına da kimseyi yaklaştırmam 😂
- 1 yıl
Zaten yaklaşmaz ilerde baktın güzel huyu suyu cizdirirsin kızın gözünü 😂
Soran1 yılYok yok çizilmesin abi ben hep yanında olurum tutarım elini 😅 kılavuz olurum ben 😂bozuk göz iyidir bozuk karakterdense
- 1 yıl
Bencede karekter düzgün olsun gerisi kolay 😌
Soran1 yılAmin inşaAllah abim 🌸Eskiden sadece merhametli kanaatkar ve fedakar olsun derdim eşim 😅
- 1 yıl
E gene öyle olmalı istedin güzel bir şey
Soran1 yılŞimdi daha çok şey istiyorum abi 😅
- 1 yıl
İsticeksin hakkın 😂
Soran1 yılDemi yahu istiyorum her boku isticem 😅
- 1 yıl
İşte tabiki hiç acıma 😂
Soran1 yılAcimicamn abi vurucam kribaci vurucam kribaci oh ya 😂sezercik geldi aklıma sjdkd
https://youtu.be/2hx9J95Cm0c?si=7EbCk_v-RAEuv8Od- 1 yıl
😂😂😂 bu sahne komediydi 😂
Soran1 yılHemde nasıl abi 😂hem komik hem sinir
- 1 yıl
Bu Sezercikte yanlış yollara girdi şimdi 😂
Soran1 yılHe ya 😂ne severdim küçükken filmlerini çiklembitt 😅kara nine sjsjd Ayşecik ömercik sezercik yumurcak 😂
- 1 yıl
İşte o eski Yeşilçam filmleri yok şimdiki diziler o amcasının karisina bakıyor yok o yengesine sulanıyor ülkeyi toplumu kötü etkileyen filmler diziler hep
Soran1 yılAynen abi o yüzden şimdi Kore Çin Japon aşk izliyorum dizi çok güzel 😅Uruspu çocukları
- 1 yıl
Koreli japon kızları güzel bak Çinli seversen sevme 😂
Soran1 yılAbi hep Koreli japon gibi kız dilemiştim Rabbimden 😅 onlar güzel seviyor
şu an Kore dizideyim
İzleyip sevdiklerimi not ettim eşimle izlerim diye
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
- 1 yıl
Bayağı geniş listen var ben korku filmi severim var mı söyle sevdin izledin ama yeni korku filmi eskisi gibi olmuyor bu korku filmleri şimdi anlamadım 😂
Soran1 yılAbi çoğunu çerez gibi izledim yazmayı unuttum 😂artık eskileri izliyorum yeniden bıktım artık eşim ile bulayım diyorum 😂bu kadar yeter anasını satiym 😅
Korku filmi düşüneyim abi😅çok izlemem 😅
Abi hiç yok uzun zamandır hep aşk izliyorum 😅bir ara zombi izlerdim misafirler hep zombi isterdi 😅zombi dizileri de severim 😅
Göogleden baktım en iyi korku yazdım ama hep eski yenilerden hiç yok hani dedim belki hatırladığım çıkar ama yok hep eski 😂- 1 yıl
Valla ben bulamadım sana sorayım dedim bugün belki izlerim bak 😂
Soran1 yılBende hiç izlemiyorum abi maalesef 😅
Son durak vardı gerilim güzeldi serisi 😅- 1 yıl
Bana korku lazım sole Dabbe tarzı 😂
Soran1 yılYok yok hiç izlemem abi 😅
- 1 yıl
İyi bak bir ara izle güzel oluyor ama gece izle tek 😂
Soran1 yılYok yok abi ben sevmem 😅sen izle 😂
- 1 yıl
Hahah tamam ben izlerim sen komedi seviyon belli 😂
Soran1 yılAynen abi 😅bazı filmleri dini açıdan da uygun değil diye öğrenmiştim küçükken tutku filan hiç izlemedim mesela
- 1 yıl
Valla şu an o dini sömüren diziler varmış Tv'de hiç bakmam etmem
Soran1 yılBende abi bakmam etmem Kore aşk güzel 😅 aşkli gerilim güzel aşkli fantastik güzel aşkli bilim kurgu güzel içinde aşk olsun hepsi güzel
- 1 yıl
Sen aşk adamisin tam bak bakalım bir aşk yasarsan nasıl olcak 😂
Soran1 yılbir kez olsun yaşayamadım ki anasını satiym amin inşaAllah abi 😂
- 1 yıl
Yasican yokmu gözüne çarpan bir kız yeni şu an 😂
Soran1 yılYok abi evden dışarı çıkmıyorum şu an 😂annemleyim 😅yemek yiyoruz 😅
Sabit bir yerde olsun ki kız kendimi göstereyim sürekli beni görsün filan şarkı söylemek istiyorum arkasından ya da şarkı açmak eşlik etmek 😅bir de bakmak istiyorum 😅
Soran1 yılIşık görürsem adım atarım 😅 tanışalım mı derim hayal hayal işte 😅
- 1 yıl
Sen diyosunki bunlara özlemim abi ama yok bir türlü gelmiyor 😂
Soran1 yılYıllar oldu valla abi 😅havai fişekler Atalı dilek fenerleri Atalı 😅sokağa komple seni seviyorum afişi aşmıştim 500 tane 😅 yürüdüğü yolları yolları ezberleyip her yere aşmıştim görsün diye 😅
Soran1 yılKendi kendime sevdiğimdi bu 😅ama üç beş kez yanıma gelmişti hatta iş yerime gelmişti beni almaya 😅ama maddi imkan yoktu sadece sevmek istemiştim sevmiştim 😅izin günü 8 saat oturup izlerdim onu bakardım ona
- 1 yıl
Valla bunu yapan adamı kaçırmaz bu kızlar genelde sen yapmissinda yapmışsın birde erkeklere odun derler 😂
Soran1 yılOoo iş çıkışı takip ederdim peşinde giderdim 😅onda ışık vardı da abi param yoktu sevgiliden de anlamıyorum 😅sevmek istedim sadece onu ve sevdim güzel günlerdi hatta onun sebebi ile kırmızı mont giymiştim beni her gördüğünde kırmızı mont vardı üstümde dedim nerde kırmızı görürse aklına gelirim onun montun serisini almıştım 😂
Kırmızı montlu genç derlerdi bana 😅- 1 yıl
O kızda yanlış yaptı doğrumu
Soran1 yılYok yok o kız melek gibiydi abi. Benim maddi imkan yoktu. Güzel insandı Erzurumlu idi. Hiçbir kötülüğünü görmedim..
- 1 yıl
O kız bak o kız bence evlenmemistir görürsen kaçırma evlenmediyse eğer iyi ev hanımı olur
Soran1 yılBen geçmişte sevdiklerime adım atmam abi. Kendi kendime sevmeyi sevdim sevdim oldu bitti. Evlenecek imkanım yokken kendi kendime uzaktan sevmeyi sevdim hep çünkü evlilik odaklı idim
Ne bileyim Rabb'im hepsinin gönlüne göre versin
Lise de sevdiğim vardı onu da kendi kendime uzaktan sevdim ama kendi kendime de sevsem korudum kolladım hep- 1 yıl
Onu görüyorsundur ozaman lisedekini
Soran1 yılLisedeki iyi değilmiş abi. Ama sevmiştim. Benle olmak için sevgilisinden ayrılmış. Kız arkadaşları söyledi..
Bir de ben onun için çocuğun birinin kafasını gözünü kırdım onu üzdü diye ama o sonra onla arkadaş oldu.
Sadece ilk kız arkadaşımı görüyorum. Bizim sitede oturuyor. İkinci de yakın oturuyor abi. Kendi kendime sevdiğim kızı göremiyorum.
İlk iki kız arkadaşımın canı cehenneme 😅3. Cunun de canı cehenneme 😅
Kendi kendime sevdiğim iyiydi yolu bahtı açık olsun 😅- 1 yıl
Şimdi peki şu kız hoşuma gidiyor dediğin yokmu mahallende felan yakınlarda
Soran1 yılHiç yok abi. Mahallede sadece abi diyen kızlar var. Hiç arkadaşım yok ki. Abla dediklerim var bir de
Evden işe işten eve hep çocuklara göz kulak oldum ya da ailem ile 😅
Bir ara pikniğe gittik kızın biri baktı baktı durdu ailem var diye utandım bir de o zamanlarda param yoktu anasını satiym 😅 uzak durdum 😅
Soran1 yılHep görücü usulü evlenirim diye düşünmüştüm ben 😅
- 1 yıl
Görücü usulü de sıkıntı ne oldunu bilemezsin bir insanin
Soran1 yılİşte abi ondan da korkuyorum. İnsanlar sadece iyi yönlerini söylüyor evlatlarının..
Mantıklı gelmiyor. Ama bu sene bulamazsam görücü usulü deneyebilirim 😅
Çünkü kızla tanışmaya utanıyorum anasını satiym 😅
Parkta çok geliyor yanıma ama hep küçükler küçüklerden utanmıyorum hepsi abi diyor 😅 birlikte şarkı söylüyoruz filan 😅
Soran1 yılKüçükler diyor 17 16 lik kızlar biz sana ayarlarız abi diyorlar 😂
Soran1 yılHoşuma giden kız olursa 😅ben adım atmazsam çocuk gönderirim ya da küçük kızlardan birini yollarım 😂
- 1 yıl
Yok ya çöp catan olmuş küçük kizlar 😂
- 1 yıl
Küçük kızları direk yollama güzel bak bu 😂
Soran1 yılHeheh hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadisi şerif abi 😅ben utanıyorum iyi olur 😅
Kızın biri vardı sürekli bana bakan 😅 küçüktür diye uzak durdum 😅istek şarkı söylemişti söyle diye 😅 boşverdim gitti 😅kafası küçük gözüküyordu en az 23 yaşında olması lazım abi 😅
Soran1 yılÇocuk çok bende 10 yaşında 5 yaşında 😅her yaştan var 😂aileler beni arıyor çocuğuma bak diye 😂
Birkaç gündür çıkmıyorum parka yarın çıkarım 😂
- 1 yıl
Kendini geliştiremrmis demekki o
- 1 yıl
Park demekki sizin orada kalabalik
Soran1 yılKafası derken siması yani abi yüzünden küçük görünüyordu 😅dedim hiç gerek yok 😅
Soran1 yılKalabalık abi herkes tanır 😅masasına davet eder bir şey olsa seslenirler ya da ben direkt müdahale ederim içli disliyim komşular ile özellikle çoğu genci ben büyüttüm galerrimde 3 bin çocuk resmi vardır 😅 küçüklüğü büyüklüğü 😀
- 1 yıl
Maşallah iyi abilik yapmışsın ozaman olsun siması küçükse zor yaslanir o kızlar onlara cine kız derler 😂
Soran1 yılAslında ailesi de beni çok sevdi 😅 bakıyordu bakıyordu ama 😅 fırsat bulamadım utandım konuşmaya küçüktür diyerekten dedim boş ver oğlum 😅ailesi ile geliyordu sonra yalnız çok geldi arkadaşı ile çok gelmişti parka 😅bir ara tam konuşacak gibi oldum utandım yine konuşamadım 😂
Hep çocuklarlayim abi 😅 gençler 😅 arkadaşlar menfaatçi büyükler menfaatçi uzak duruyorum 😅- 1 yıl
İnsanlar menfaatci kardeşim yok eski tip insan azaldı normal
Soran1 yılO yüzden çocuklarlarim abi hep 😅 çocukların zarari yok hem oyun oynamayı seviyorum 😅
- 1 yıl
İşte oda senin çocuk ruhlu olmandan dolayı o çocuk ruhunu hiç bir zaman kaybetme ☺️
Soran1 yılAmin inşaAllah sağolasın abi 😅ağır olmak istiyorum bazen içimden gelmiyor anasını satiym 😂 sert olamıyorum ben 😅mevzu kavga harici ama kavga da bile çocuksu ederim zipcikti uçarım filan 😅PC oyinu gibi geliyor kavga etmek sanki Tekken oynuyorum tekken 3 😅 strer figtrers mortal kombat 😅
- 1 yıl
😂 oyna oyna benim konsol var ama tozlandi hiç açamıyorum
Soran1 yılİki pcm var eşimle oynamak istiyorum 😅 birlikte coop Multi şu an sadece dizi izliyorum abi içimden oyun oynamak gelmiyor 😅
Yalnız oynamaktan sıkıldım ya da mahallenin gençleri çocukları ile oynamaktan karımla oynamak istiyorum artık onunla bir şeyler yapmak 😅 dünyamızı kurmak
- 1 yıl
Kadınlar sevmez konsolu sanmam ama o zor bak 😂
Soran1 yılPC var abi 😅 Monopoly de seviyorum voleybol da seviyorum yakartop da seviyorum her oyunu seviyorum ben 😅sokak oyunları kart oyunları 😅oyun çok 😅
- 1 yıl
Diyon ki yeterki oynasın 😂
Soran1 yılAynen abi oyun oynamayan kadını sevmiyorum 😅canım sıkılır anasını satiym 😅
- 1 yıl
Ama işte onlar sevmez soleyimde 😂
Soran1 yılAbi telegramdan biri yazdı anasını satiym 😂bir habere yorum yaptım 😅😂
Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum lakin görünce yazmak istedim.. Eski yorumculardan birini görmek çok güzel gerçekten.. Umarım eskisi gibi renk katarsınız haberin olsun yorumlarına.. gerçi artık goygoy derdinde millet ama...
Bu arada fotodan farkettim yorumcu oldığunuzu
Soran1 yılİstanbul'da yaşadığımı filan biliyormuş ben şok 😂
- 1 yıl
Bu telegramdan bilgilere ulasiyolar diyolar yoksa ondanmi ulaşmış 😂
Soran1 yılAbi açık öğretim de aktiftim hocam derlerdi 😅haber kanallarında da çok aktiftim papuc bırakmazdım 😅
Az önce dedi çok hızlı yazıyorsun filan 😅
Panel muhabbeti var da abi ben iyi takipçiyim dedi bana bir de 😅o da sordu sevdiğin vardı ne oldu dedi 😂 şok oldum😂sattı beni dedim
Soran1 yılAynı anda kaç kişi ile tartışırdım 😂üç beş kere yöneticiler rica etti 😂az sakin ol filan şikayet var çok sertsin 😂 küfüre küfür şansını satiym 😂azdan az çoktan çok gider 😂
Diyorlardı ki iyi gidiyorsun süpersin ama ceza vereyim de nabız düşsün filan çok pis aktiftim 😂
Ama sevdiğim vardı 😂karı kızdan uzaktım 😂- 1 yıl
Ama dikkat et bak banka hesaplarından kredi çekiyormuş bu aralar bankalar
Soran1 yılEderim abi sağolasın 🌸Allah korusun zaten sanal istemiyorum abi reel aşk istiyorum ben 😅ama hoş oldu hatırlanmak 😅
- 1 yıl
Gelcek dua et sen o aşk seni bulacak
Soran1 yılAmin amin inşaAllah abi 😅 ediyorum valla sağolasın seninde gönlünce olsun abim ,🌸
- 1 yıl
Saol abim cümlemizin ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılDansın diye değil de önceden planlanmış bir ilk adım.
18 Yorumla
Soran1 yılİp ucu örnek yok mu?
- 1 yıl
Ben sevip sevmediğimi falan iyi gözlemlemiş olması lazım
Soran1 yılDaha sevdiğim yok niyetim var gelecekteki eşimi bulmak istiyorum..
Hoşlanmak için ne kadar gerekiyor ki
Şak diye insana benziyorsa olur bu iş o da bakarsa 😅
Sevmek istemiyorum artık
En az 2.5 ay gecmeai lazım sevmek için sömürüyorlar anasını satiym 😅 hatta 3 ay olsun tam olsun ondan sonra severim
Şey mesela reelde sana nasıl adım attılar en hoşuna giden adım neydi?- 1 yıl
Arkadaşla haber gönderme olayı iyi bence.
Soran1 yılÇok güzel fikir bence de olur. 🌸
Yazdım aklıma hem çevrem geniş acaba çocuk göndersem olur mu çocuk çok bende 😅küçük çocuk göndereyim git söyle beni göster abi senden hoşlanıyormuş de 😅- 1 yıl
Evet bu çok cıks bir hareket
Soran1 yılTeşekkür ediyorum 😅 Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
- 1 yıl
Ricalar, iyi akşamlar :))
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal içten gelen ilk adım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 😂😂😂
Hmm ilk adımı tamam için beli ve ne ile ilgili olduğuna bağli olarak değişiyor aşk ilişkileri koyduğun için öyle cevap vereceğim
Karşında ki kişiyi yanıyor olman gerekiyor ve ona göre adım at eğer onu iyiyi tanımıyor ve adım atarsan ilişki tamamen bite bilir
O yüzden direk adım atmak yerine tanımaya çalışa bilirsin
116 Yorumla
Soran1 yılHihi 😂
Şey ya adım atmak derken tanışmak için diyorum 😅
Reelde kızlar ile tanışmiyorum ya da hiç kız arkadaşım yok. Hiç de olmadım.
Sadece eşimle arkadaş olmak istedim. Hayatımdaki tek kadın o olsun. Ve öyle istiyorum..
Tanımaya çalışmak işte ama nasıl çalışcam nasıl yaklaşcam
Zaten ortada fol yok yumurta yok
Benim ki niyet sadece ben gelecekteki eşimi nasıl bulcam 😅- 1 yıl
😂😂vallaha yok bilmiyorum ben direk ve açık bir şekilde söylerim 🤔
Ama bizden daha büyük birinden de fikir alalım
@almanprens
😂😂 hep sen değil bu sefer ben seni etiket etım bakalım
Soru:
Evet bir kişi ile tanışmak için nasıl yaklaşma müzik gerekiyor 🧐 kadın erkek fark etmez genel olarak soruyorum
Soran1 yılBen utanıyorum anasını satiym söyleyemem 😅
Bekliyoruz 😅
Soran1 yılBen müzük görmedim valla sen söyleyince müzük gördüm gözlerin otomatik düzeltiyor 😅
- 1 yıl
Siz benden büyüksünüz bir kere 😂
Birine ilk adımı atmadan önce 9 kere düşün… ben bu kişiye yüreğimi koyabilir miyim…
Baktın yüreğin yerinde durmuyor … o heyecanla atma… karşıya değerli olduğunu hissettir söyle… sadece çok değerli olduğunu bilsin… baktın o da değer verdi… sonra bir yarım adım at… o da bir adım bir şöyle yaklaşır gibi bir sinyal verecek o anı kaçırma … direk adımı yapıştır … elini tut bırakma 😂
Soran1 yılEmeğine yüreğine gönlüne sağlık çok güzel yazmışsın
Estağfurullah
Ortada bir şey yok yahu niyet var hayal var 😅
Alışık değilim 😅 çevremde çok kız var ama hepsi minik çocuk hiç kız arkadaşim yok normal arkadaşım da yok sadece iş arkadaşlarım var hepsi erkek 😅bir tane kız var motorcu iş haricî muhatap olmam 😅
Kızlar ile arkadaş olmadığıma pişman oldum 😅- 1 yıl
@AlmanPrens 🤣🤣🤣
Yaaa
Hmm yani ben senden baya küçüğüm😂😂
Ama @Kim-Bilir-Belkidee bilmem 🤣
Soran1 yılBen lisede abi idim 😅hep abi idim orta okulda da abi idim çünkü hep küçükler ile birlikteydim onları korurdum şu an çevremde 5 yaşında çocuklar var 😅
Büyükler de abi diyor saygıdan diyorlar bende onlara abi diyorum 😅
Küçük büyük önemi yok insan olalım 😅
Yaş ile büyüklük olmaz 😅
Çocuklara her zaman şunu söylerim sizden büyük diye kimseye abi demeyin abi olana abi deyin diye
Soran1 yılVay anasını satayım Nasıl olmaz lan abla evrenseldir sister brother
Soran1 yılAnladım anladım çok güzel ifade ettin ulan yakışır çok tatlı ponçik 😅
Yummmnaaaa 😅 gözünü yummmmaaa 😅
Çamlak çömlek patladı 😅bum bum sjjddj
Bende aşkıma adı ile seslensinler istemiyorum 😅onu bile kıskanırım
Soran1 yıl😅😂😅 afferim hep gül canımı sıkma 😅😂😅🤣😅
İlk adımı bir kahve daveti ile at muhabbet kur sonra farklı bir aktivite baktın monoton değil kız da eğleniyor eve gidince yazıyor ya da sen reels attıkça o da atıyorsa ve kanka demiyorsa genelde bu iş tamamdır seviyorsan 3. Buluşmada git konuş tabi ilişki tavsiyesi değildir.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın çok mantıklı Instagram yok bende kullanmıyorum hadi hayırlısı bakalım 😅
Gönlünce olsun 🌸
1 yılBirinin bana olan ilgisini hissettiğimde bu ilgiyi belli belirsiz ama anlamlı bir şekilde ifade etmesini severim. Direkt "hoşlanıyorum" demektense, sohbetin içinde incelikle ima etmesi, bakışlarını bir süre fazladan üzerimde tutması veya basit ama etkili bir komplimanla yaklaşması daha hoşuma gider. İlk adımda aşırıya kaçmayan, samimi bir çekim hissettiren ama gizemi de koruyan bir tavır beni çeker. Bu sayede her şey daha doğal ve akıcı bir şekilde gelişir.
111 Yorumla
Soran1 yılMüthiş yazmışsın öznel 🌸
Okumak keyif verici 😅
Bende eskiden kendi kendime severken bu şekilde idim daha çok göz teması 😅onda da var ise göz temasına devam sürekli karşısına çıkardım şarkı söylerdim 😅
Genelde onlar gelirdi anasını satiym 😅 ama yıllar önce devir değişti bir sorayım dedim 😅
Şimdi it kopuk sapuk çok yanlış anlaşılamaktan korkarım
Samimiyet karakterdendir diye düşünüyorum çünkü karakterim de var
Yerine göre samimi olmam hep samimiyim 😅
Cesaretim vardı zati ama daha bir cesaretli oldum 😅
Ayıp değil yani 😅 yapıcam anasını satiym 😅
Sırada hoşuma gidecek kızı bulmak kaldı 😅kasiyer olsun istiyorum ki
Yeri belli olsun gidip göreyim sürekli 😅onun kasayı beklerim 😅sıramı başkasına veririm filan yalandan 😅bende bakarım tebessüm 😅
Olur bu iş 😅bir hafta sonra iş çıkışını beklerim gider konuşurum 😅eğer göz teması olursa belli eder zati rahatsız olan olmayan- 1 yıl
Artık müthiş görüşlerimi göremeyeceksin. Aşkta takılmayı bıraktım. Veto ediyorum etiketi de
Soran1 yılHayırdır hayrola neden ne oldu?
- 1 yıl
Kızdırdılar beni. Küstürdüler. Yokum artık. Etiketi bile engelledim 😅😅 artık aşk dışında sorunu görürsem gelirim.
Soran1 yılAma neden etiketi niye alamadın sen hâlâ
Adminler ile istişare ediyor musun
Sık sık sorman yazman lazım
Eksik olan ne eksiğim ne neden olamıyorum fenomen diye
Her şeyinle müthiş gidiyordun sen 😅
Aşk harici soru sevmiyorum 😅
Zaten benim aşk sorularım kişilik ve karakter barındırıyor 😅- 1 yıl
Onlar beni sık sık arasın sorsun 😅 pardon da kimmiş onlar? Valka etiketinde aşk yazmasın da her soruna gelirim ben. Aşka gelmem şkhgf zaten aşka gelmiyordum pehhhh
Soran1 yılHayır aşk için emek lazım.
Ben de her gün üç soru sorardım bazen dört soru sorardım. Aşk harici konular engelli idi sadece aşka yazardım.
Dedim niye fenomen oluyorum 😅acaba tıkladım sandınız da tıklamayı mı unuttunuz bana mesaj atmayı mı unuttunuz nerde benim fenomen mesajım dedim 😅
Hep iyi gittiğimi söylemişlerdi
Devam et filan devam et ve oldum 😅
Teşekkür ederim sevinirim 😅
Öznel geleni seviyorum ben 😅
Genel yazınca içimden bir şey gelmiyor 😅
Bende aşka gelemedim ki aşka gidemedim de aşk yok anasını satiym 😅- 1 yıl
Beni kaybettiler üzgünüm. Gündem yazıyorum artık. Ciddi takılıyorum. Öhömm öhömm 😅
Soran1 yılHep ciddi olmak iyidir 😅
Neyse o 😅
Şaka yaparken bile dürüst şakalar yaparım ben 😅
Fark ettim geleceğim gündeme sjdjd
Möööhh😅
youtube.com/shorts/jGSq879i_20?si=pKRprEMn8xRrd7d4- 1 yıl
Gel gel bekliyorum 😅
Soran1 yıl
1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee erkek olarak saçma olacak ama hikayeden yanıt atıp yavrum veya cevap verince kısa süre konuşunca nude video adını söyleyip tatmak istermisin vs demek iyi bir başlangıç değil adım konusunda 😄
Terli süt bezlerini dayanılmaz sanıp buradan kesin yürürüm kafası olanlar vs vs kısaca abi115 Yorumla- 1 yıl
Keşke resim de ekeseydim yazılara dahil
Soran1 yılInstagram kullanmıyorum ki 😅
Nude de gözümüz yok ki
Uruspu çok 😅ben yuva kurmak istiyorum 😅koluma birini takmak değil
Hepsinin canı cehenneme kardeşim 😅
Niyet belli 😅
Canımız sağolsun 😅- 1 yıl
Göz yok ama abi atıyorlar şanslarını deniyorlar çok karışık halde gerçi
KS de dahil var öyle değişik olanlar 😅
Soran1 yılHepsinin canı cehenneme 😅
Güzel insanların ki bize 😅
Bir olsun son sonsuz olsun 😅
Gönlünce olsun kardeşim 😅- 1 yıl
Abi 101 de ki kız açıkça seni yollamış ya numara istemedin mi
Soran1 yılAbisi diyordum ona ben 😅Numara istemek bana ters kardeşim 😅 Numarasını hemen veren kısa güven olur mu 😅
- 1 yıl
Ya abi hoşlanma varsa sende ve kız temiz bir kızsa ver kaçırma derim belki odur kader de olan 🙂
Soran1 yılBana ters kardeşim ben numara istemem 😅hemen numara veren kızı da sevmem 😅Sözlü anlaşma güzel olur ya da sosyal medya olabilir numara herkese verilmez hemen verilmez
- 1 yıl
Seni biliyor az çok tanıyorsa bundan verebilir ya da abi Instagram filan en azından ya yarın git işte yoksa özel at bana seni tutup ben götürücem valla
Soran1 yılYok kardeşim 😅ben hoşlanma ışığı sezmedim 😅 hoşlanıyor gibi değildi 😅anlarım hoşlansa 😅bende hoşlanmadım zati iyi kıza benziyor ama hoşlanmadım 😅
- 1 yıl
İyide abi daha ne sorması lazım sana 😁
Soran1 yılNe bileyim 😅çok hoşsun demesi lazım 😅uzun uzun bakması lazım 😅
- 1 yıl
Müşteri kaynaklıdır o 😁
Soran1 yılOlabilir 😅yarın bir daha gidip bakayım 😅emin olmak lazım
- 1 yıl
👏🏻😉👑
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılşekilde belirtsin ve samimi olduğunu hissedeyim yeter cidden, hiç öyle edebiyatik sözler, afilli şekilde bir hallere girmeler falan yok hiç sevmem efendi efendi samimi şekilde direkt söylesin çok yeterli bu açıkçası, çocuk değiliz eğer karşılıklı bir şey ise bende uzatmadan aynı netlikte ona cevap veririm... kafam kaldırmaz diğer türlüsünü yaşlandım o konuda hsjsnxjxjxm
11 Yorumla
Soran1 yılHiç yapay yapmacık bulan olmadı reel hayatımda ablalar teyzeler sohbetimi sever. Ama kızlar ile arkadaş olmuyorum. Hiç kız arkadaşım yok. Düşünmedim hiç hep görücü usulü evlenirim diye düşünmüştüm. 😅
Şimdi korkuyorum evlatlarının sadece iyi yönlerini söylüyorlar. 😅
Kötü huyları saklıyorlar..
Edebiyatı severim ama ilk adımda saçma buluyorum bende. Yakışık almaz şahsım adına. Bende düz olmak istiyorum içimden geldiği gibi gelişi güzel ama fikir edinmek istiyorum..
Ama tanımadığınız kişi size adım atabilir mi?
Yolda görmüş mesela minibüste otobüste bakkalda filan 😅
Olur mu? 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKafam da belli bir sey yok. Tum gercekligi ve samimiyeti ile olan her hangi bir ilk adim en hosuma giden sey olabilir.
Bu konular da senin aksine dusuncelerim ve taleplerim biraz sap kaliyor ask adami :D
17 Yorumla
Soran1 yılBenim işte göz teması olursa hoşuma giden olursa göz teması kurmaya çalışırım bir süre 😅
Birkaç gün filan 😅
Sonra müsait yakalarsam tanışabilir miyiz derim 😅
Samimiyet benim karakterimde var yerine göre samimiyet olmaz 😅neysem o her yerde o
Canın sağolsun pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisikoloğum 😅 Sap saman sap döner keser döner gün gelir devran döner aşk gelir filan 😂
Biri aşkımın kafasına dokunacak patates ederim onu 😅- 1 yıl
Ya sen iyisin o zaman, bu donemin cogu insaninda ilk adimi atamama sorunu var :D
Ama sen diyorsun ki bakisma olsun, hoslanti olsun ask adayima gider tanisabilir miyiz guzellik diye sorarim diyorsun :D
Soran1 yılAdım attıklarım olmuştu. Adımdan kastım hoşlandığımı dile getirmiştim. Zaten belli ederim. Kötü dönüş almadım hiç ama tanıdıkça soğudum genel olarak 😂
Fikir edinmek istedim 😅
Güzellik harici evet söylerim pisi pisi pisi pisi pisikoloğum 😅
Çünkü şey güzellik demek hoş gelmiyor bana çapkın işi gibi
Kızın biri bana yakışıklı tanışalım mı dese rahatsız olurum ben 😅
Ne lan bu derim yakışıklı filan hayırdır yani! 😅
Çapkın kadın da sevmem 😅çapkın seven kadınları hiç sevmiyorum 😅çapkın sevgilisi olanları hiç sevmiyorum benim sadakatim ağır gelir onlara 😅
- 1 yıl
Ya tabi yakisikli veya guzellik terimini kullanarak bir ilk adim atan kisi hic atmasin daha iyi :D
Vat dedin gulum oluyor oyle :D
Biz direkt capkinligi ve capkinliga ait her seyi geldigi yere geri gonderiyor bir daha karsilasmamak uzere bu konu etiketinin uzerini bantliyoruz :D
Soran1 yılDimi ya 😅hoş değil yani gerçi senin o anlamda söylemediğini biliyorum ama olsu şey etmek istedim yine de 😅
He valla 😅samimi ağzı severim de onu sevmiyorum 😅
Evet evet hepsinin canı cehenneme 😅
Bantladık gitti 😅
- 1 yıl
Ustune soguk bir karpuz suyu ictik mi tamamdir :D
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
Ask yakin diger her sey ve herkes uzak olsun :D
Bu arada benim kafamin agrisi biraz siddetlendi :D
Ben bir hap icmeye gidiyorum, daha sonra belki biraz ovarim bilmiyorum bakicam
Neyse yani :D
Bu simdilik son mesajim olsun yarin geri donus yaparim :D
Soran1 yılUlan ne hızlısın pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisikoloğum yahu 😂ben şok oha filan 😂😅😂
Yakışır 😅 beni de geçtin 😅😂😅
Oh oh yarasın bir şifa daha olsun 😅çok pis yerim karpuzu 😅
Aç köpek gibi 😅Hart hurt cart curt 😂😅
Bir nefeste bütün dilimi yerim 😅😂 mısırı da 😂😅😂
Birgün mısır arabası geçti aldım bir mısır hemen yedim adam birazcık gitti seslendi abii bir tane daha Mısır ver onu da yedim bir daha seslendim abi bir mısırı daha ver adam şok oldu
Dedim parasıyla değil mi kardeşim 😂 tövbe tövbe yahu 😅
Yemeyi seviyorum 😅
Amin amin inşaAllah 😅 çok amin çokça amin 😅
Rabbim sağlık sıhhat versin 🌸 başını sar ihlas oku ağrı kesici iç
Şifa olsun 🌸 sifalar olsun
Ov ov ov iyi gelir çember baş örtü şal çorap bile olur sar başını azıcık sıkıştır
Tamamdır 😅 görüşmek üzere hoşçakal hoş kal hoşlukla kal 😅
Turp gibi ol gel 😅
1 yılHerkesin ilk adımı farklıdır herkes bir şey farklı bir şekilde teklif edenler olur yani
Instagram da ilk adım gibi ilk görüşte ilk adım bir mekanda ilk adım gibi
herkesin adım atması farklı11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın 😅samimi
Instagram ya da harici kullanmıyorum valla mekanda utanırım 😅
Ama şey mekanda hoşuma giden ve bana bakan olursa göz teması sonra takip ederim 😅 konuşabilirim 😅daha önce yapmıştım bunu da çok oldu yıllar oldu😅
Evet farklı 😅
Hiç tanımadığımız birine adım atılmaz demi göz teması şart 😅
Senin çok hoşuna giden bir ilk adım oldu mu 😅
Doğal ve doğaçlama olmalı. Öyle etkilemek için güzel sözler, abartılı iltifatlara hiç gerek yok. İçten ve etkileyici bir merhaba bile yeterli olabilir.
13 Yorumla
Soran1 yılDoğal ve doğaçlama severim. Etkilemek için hiçbir zaman bir şey yapmam bana ters. Bazıları diyor ki Instagram aç foto at işte seni görsek serseri deriz jantı giyin diyorlar
Ben diyorum beğensinler diye kılık kıyafet almam buyum 😅kıyafete gelecek gelmesin anasını satiym 😅
Tanımadığımız insana merhaba diyerek tanışmak olur mu 😅
Zaten az çok göz teması olması lazım diye ben öyle hayal ediyorum. Göz teması olmadan asla adım atamam atmam 😅ya da atsam mı bilmiyorum 😂
Sadece merhaba demeye utanırım 😅
Aklımdaki şey 😅
Niyetim ciddi, tanışabilir miyiz desem nasıl olur 😅
Soran1 yılTaktik değil. Estağfurullah. Ben bana ilk kız arkadaşım teklif ettiğinde iki gün sonra niyetin ciddi ise olur dedim. Keza ikinci kız arkadaşıma da niyetin ciddi ise olur dedim. Üçüncü kız arkadaşım ile de tanıştığımız gün akşam sesli konuştuk etim budum bu sana verebileceklerim bunlar dedim varsan varım
Sevgili istemiyorum ki ben evlenmek istiyorum..
Tanıma tanışma sohbet muhabbet buluşma görüşme maksimum 5 ayda aile ile tanışma istiyorum. Tolerans yok 😅
Bir kişiye tolerans gösterdim sadece 5 aydan fazla zaman verdim çöp oldu..
Taktik değil niyet bu..
Bana yazan nice kıza evlenecek imkanım yok demiştim istememiştim ama eskidendi 😅
Şimdi talibim yok Instagram da kapattım 😅
Evden işe isten eve 😅
Mesela kendi kendime sevdiğim kız olmuştu uzaktan benim ağzımdan demişler ki çıkmak istiyor senle
Yanıma geldi benle çıkmak mı istiyorsun dedi bende yok dedim kim dedi onu ben evlenmek istiyorum dedim evlilik amaçlı tanışmak hiç kötü yaklaşmadı bana kötümsemedi
Başlangıçta evlilik üstüne istiyorum ben 😅üç ilişkim de öyle oldu yani 😅işte bundan çekiniyorum 😅
Anasını satiym sevgili olmak istemiyorum ki 😅
Yıllar önce bir kıza bekar mısın dedim kasiyerdi evet evet dedi parmaklarını gösterdi bak bekarım dedi bende bekarım dedim 😅
1 yılHer yer de bulabilirsiniz aşkınızı illa marketler de bulmak şart değildir farklı ortamlar da da bulabilirsiniz
11 Yorumla
Soran1 yılBende öyle diyorum yer mekan ve zaman önemsizdir ama 😅
Sabit yerde olursa adım atmak daha kolay geliyor bana 😅
Sokakta gördüğüm birine adım atamam bir daha göremem de ama sabit yerde görürsem en azından çaba gösteririm sürekli karşısına çıkarım filan 😅
Şarkı söylerim 😅
1 yılhiçbir adım hoşuma gitmez tanımadığım biriyse de reddederim sonra belalı ruh hastası çıkar uğraşamam😄
15 Yorumla
Soran1 yılTövbe tövbe 😅 aşk nasıl olacak peki 😅 gelecekteki eşimiz nasıl bulcaz o zaman 😅
- 1 yıl
biilmem düşünmedim hiç😅😅
Soran1 yılOnun harici onu mutlu etmek harici hiçbir şeyi düşünmedim bende 😅hep onun için çalıştım çabaladım maddi olarak kişilik ve karakter olarak 😅 artık bulma vakti geldi 😂
Evlenmeyi düşünmüyor musun istemiyor musun?
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır🌸- 1 yıl
katılıyorum hayırlısı🍀
Soran1 yılAmin inşaAllah da 😅 Düşünmüyor musun demiştim istemiyor musun filan 😅
1 yılHerkesten farklı olduğunu belli edecek bir şekilde ilk adımı atarsa çok etkilenirim. Orjinal insanlara bayılırım.
16 Yorumla
Soran1 yılVay anasını 😅çok pis orjinalim duygu çakmam yok çinliler bile yapamadı orjinal derler bana 😂
Ama örnek ver örnek 😅- 1 yıl
Vay yakışır😎🤣 Original Boys
Ne bileyim ya aklıma gelmedi şimdi.
Soran1 yılTeşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅
Orijinal Girls 😅
Canın sağolsun mutlu akşamlar 😅- 1 yıl
Rica ederim ve teşekkür ederim.
🤣
Teşekkürler.
Soran1 yılRicalar ve teşekkürler, eyvAllah 🌸
- 1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yıl
Seo yeji tarzı 💜
13 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir caps teşekkür ediyorum 🌸
- 1 yıl
Rica ederim oğlanın kahvesine sigara külü çırpıyor gangsta ya tam bu kadın 🤣
Soran1 yılSeviyorum bu kadını nice dizisini izledim 😅Kore hayraniyim bende 😅 Bayılıyorum 😅
1 yılMedeni cesaret hoşuma gider, insanın açık açık ne hissediyorsa söylemesi kadar cesur bir hareket yoktur. 💫
15 Yorumla
Soran1 yılVay anasını satiym 😅 bende çok pis var o medeni cesaret daha önce söylemiştim hiç kötü tepki almadım ama yıllar oldu ben söyleyeli😅
Zaman değişti devir değişti devir kötü
Yanlış anlaşılmaktan korkarım- 1 yıl
Seni kimse yanlış anlamaz, temiz kalpli biri olduğun buradan bile oluyor, bir kızı seversen ona açılmaktan korkma derim ben. 🙂
Soran1 yılAllah razı olsun senin güzelliğin. 🌸
Sağol var ol 🌸
Ama ben yıllar önce adım attığımda niyetim evlilik üstüne idi. Çünkü sevgili olmak istemiyorum. Yuva kurmak istiyorum sadece..
Helal aşk istiyorum ben..
Şimdi geneli korkarlar diyorlar. Devir o yüzden değişti demek istiyorum.
Benim amacım karşılıklı sohbet muhabbet tanıma tanışma uzatmadan 5 ay içinde aile ile tanışma adını koymayı isterim.
Hiçbir kızla 5 ay bile konuşmadım.
Sadece 3. ve son Kız arkadaşıma tolerans gösterdim ömrümden ömür aldı.
Eskisi gibi istiyorum maksimum 5 ay 😅 adı konacaksa konar yoksa istemem
Direkt niyetimi söylemek istiyorum evlilik amaçlı tanıma tanışma 😅
Bunu söyleyim mi? Eskiden söylerdim kötü tepki almadım..
Evlilik harici de bana saçma geliyor sevgili de saçma hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi tanışıyorlar sevgililerini
Haramdan uzak helale yakın istiyorum ben
Ortada kimsede yok niyetim var sadece 😅
Çalıştım çabaladım evlenecek imkanım oldu maddi olarak toparlanmak istedim hep 😅- 1 yıl
Senin niyetin temiz, Allah gönlüne göre versin 🌸
Soran1 yılValla lise de bile sevgili olmadım. Sadece yuva kurmak istedim ama gelenler hayatımın içine etti Allah'ından bulsunlar hakkımı helal etmiyorum.
Doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama henüz İstanbul'u bile gezmedim hep eşimle gezerim dedim ablalar teyzeler gel diyor adalara gidelim oraya buraya gidelim yok diyorum ben eşimle gezmek istiyorum 😅
Amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılAbi çevren geniş hiç mahalledeki kızları görmüyor musun sana bilgide verirler herkes hakkında gençler 😅
15 Yorumla
Soran1 yılÇevrem geniş evet 😅hepsi abi diyen minik kızlar 5 yaşından tut 17 ye kadar ya da abla dediklerim 😂
Birkaç gündür parka gitmiyorum gidince onlara da sorayım 😂
Çevrende adım atacak kız yok ki 😂
- 1 yıl
Abi kızlarlada arkadaş ol belki kısmetin ordan çıkar sevgilin yoksa kızlarla arkadaş olman normal
Soran1 yılİçimden gelmiyor arkadaş kardeşim. 😅
Napcam ben arkadaşı.
Mahallenin çocuklarına yediriririm daha iyi 😅
Bana göre ters uygun değil eşimin de erkek arkadaşı olamaz yasak 😅- 1 yıl
Abi zaten ilişkin varsa karşı cinsten arkadaşın olması yasak ama ilişkin yoksa kolaylık sağlar sana belki birileriyle tanıştırır
Soran1 yılBak o mantıklı 😅ama işte emin değilim sağolasın kardeşim Allah razı olsun 😅 deniycez bir şeyler
Ablalar bakar küçüklerim de bakar 😅 Hayırlısı bakalım arkadaş istemiyorum valla 😅hiç uğraşamam arkadaş markadaş
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yiaaa korelileri koymasaydın😍😍 çok severim dizilerini 😊😊
Nasıl bir ilk adım hoşuma gider bilmiyorum ki13 Yorumla
Soran1 yılEn çok Kore aşk seviyorum şu an üstteki görselde olan
The King: Eternal Monarch izliyorum 5. Bölüme geçtim
Aşkları çok tatlı masum ponçik çin aşk japon aşk da güzel
50 sen fazla sevip beğendiğimi not ettim eşimle izlerim diye liste yaptım 😅
Madem seviyorsun
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Hepsinde aşk var 😅fantastik aşk gizemli aşk aksiyonlu aşk 😅
Aşk varsa izlerim 😅
Tanımadığınız biri size nasıl adım atabilir 😅 çünkü tanıdığım kız yok 😅 arkadaşım yok uygun görmedim hiç bana ters 😅
Ablalar var teyzeler var abi diyen mahallemin minikleri var 😅onlar diyor biz sana ayarlarız 😅- 1 yıl
İçlerinden bazılarını izledim 😅 ama benim favori dizim burada yok.
Scarlet heart ryeo bu diziyi mutlaka izlemelisin. Benim çok çok çok severek seyrettiğim bir dizi idi.
Tanımadığım biri bana nasıl adım atabilir bilmiyorum 😄 çünkü o an ki ruh hâlime bağlı bir durum. Samimiyet hissetmeliyim, bir de üsluba çok dikkât ederim.
Soran1 yılAma favori dizini ben izledim tamam mı 😅 yazmayı unutmuşum hatta Türkçe altyazılı izledim sonra dublajlı olarak izledim hatta 2. Sezonu gelecek diye söyleniyor netflik tarafından tamam mı 😅
İzledim çok güzeldi çok dehşetül vahhşet 😅başrol oyuncusuna bayılıyorum çoğu dizisini izledim 😅
Bazılarını çerez gibi izlediğim için yazmayı unuttum ama onu yazacam artık yeni dizi de istemiyorum eşim ile izlemek istiyorum çünkü bir sürü var zati 😅
Of ulan of of
youtube.com/shorts/-MEyt4pBhXs?si=7CFIt6rvmg2kAKyG
Sonra ona başlayım özledim 😂
Hepsini severek izliyorum bayıla bayıla 😅 sevdiklerimi not ettim sevmezsem kapatıyorum 😂 aşkım sıkılmasın 😂😂😂
Samimiyet benim kişilik ve karakterimde var. Herkes sever iş grubum var Türkiye geneli kurye 650 kişilik daha kalabalık gruptu ki haksızlık yaptılar ben çıktım grupta kavga ettiler olay çıkardılar adıma iki üç grup kuruldu şu an aktif 😅
Sevenim çok ama kızlarla yok aram 😅
Şahsıma ters 😅 karakterime ters eşimin de erkek arkadaşı olamaz iş arkadaşı olabilir işte kalır o başka
Haricî yasak 😅
Üslup benim için de çok önemli güzel konuşan insanları seviyorum 🌸bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre 🌸
Hiç ip ucu olmadı 😅
Git seviyorsan açıkca söyle öyle zamana bırakma
23 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim yok niyetim var 😅
Evlenmek istiyorum
Kız arkadaşım yok kız arkadaşa karşıyım kadın erkek arkadaşlığına😅
Aşkımı nasıl bulacam ben 😅
Sevgili de istemiyorum
Mesele sevmek sevgili değil. Hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok çanta gibi taşıyorlar sevgililerini aşk yok sevgi yok aşktan en ufak zerre ibare yok
Arkadaşım olsa arkadaş olsam kolay olabilirdi ama utanıyorum işte 😅
Soran1 yılCanın sağolsun 😅 Ne güzel 😅Bende de yok 😅Demek ki yalnız değilim 😂
Ama sana adım atanlar için fikir verebilirsin😅mesela nasıl adım attılar hoşuna gitti filan 😅
Olmuştur illaki olmamışsa da hep körler vardı demek ki 😅
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Art niyetli amaçlar güdülmeyen her türlü ilk adıma açığım ki sonrası sürece bakıyor.
15 Yorumla
Soran1 yılBende ciddi amaçlı her türlü açığım kardeşim 😅
Soran1 yılEyvallah Canım kardeşim sesli mesaj gülücük gülücük yoldayım gönlünce olsun
Soran1 yılAmin amin inşaAllah 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılZeki olması kendini geliştirmiş olması velhasıl kelam Sıradan ve alışılmış olmayan. Farklı olacak.
12 Yorumla
Soran1 yılHımm, zekayı bende önemsiyorum artık. İltifat etmek bile zor oluyor bazen. Güzel bir şeyi bile açıklamak zorunda kalıyordum çok saçma 😅
Gönlünüzce olsun 😅- 1 yıl
Eywallah kardesm
1 yılKibar ve nazik bir insana benziyorsunuz İnşallah karşınıza kendiniz gibi insanlar çıkar. 😊
110 Yorumla
Soran1 yılSevindirdi bu görüş. Allah razı olsun senin güzelliğin. 🌸
Amin inşaAllah da o zor yok yani çocuk gibi hassas kalbim, bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre...
İnsanlar taş kalpli genel olarak merhametsiz..
Kendim gibi olanda da gözüm yok hiç olmadı hep çeyreğim kadar sevilsem yeterli dedim sevgimin çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük ama o kadar bile sevmediler...
Keşke olsa 😅5 aya kıyarım valla nikahı 😅beş ay bile fazla olur ben gibi olana 😅gelenler hep hayatımın içine ettiği için kendim bulmak istiyorum😅
Sana nasıl adım atabilir yabancı biri 🌸- 1 yıl
Yaklaşık 4 ay önce evlendim artık eşimden başka hiç kimse bana hiçbir şekilde adım atamaz. Ancak şunu söyleyebilirim ki insan doğru insanı bulduğunda karşısına nasıl engeller çıkarsa çıksın bir şekilde o insanla bir araya geliyor ve oluyor. Baktığımızda bende eşimde, aile, insan ilişkileri konusunda çok fazla sorunlar yaşamış insanlarız. Şu devirde çoğu insan aslında mutlu bir evlilik güzel bir yuva istiyor içten içe ancak teknolojinin götürüsü olan bazı durumlar ve güvensizlik nedeniyle değişiyor ya da duygusal bozukluklar yaşıyor. Size tavsiyem hiçbir zaman Gözünüz Az da olmasın, Hak ettiğinizden daha azını hiçbir zaman istemeyin. Çünkü o zaman ondan da daha azı gelir başınıza. Bu doğanın bir kanunu mu bilmem Ancak her zaman böyle olur. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmemenizi diliyorum elbet bir gün karşınıza o doğru insan çıkacaktır. 😊
Soran1 yılNe güzel sevindim senin adına.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı derim her daim..
Herkesin canı cehenneme bende sadece gelecekteki eşimi düşünüyorum..
Devir kötü ahir zamanda yaşıyoruz kardeşim. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey...
Yok yok çoğu istemiyor kardeşim. Millet uçkur peşinde günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Ben başlangıç olarak hep evlilik üstüne yapmıştım. Kardeşim ablam abim 1 sene içinde evlendi...
Eskiden öyle derdim ne bileyim gözüm hiç yükseklerde olmadı aşkta oldu sadece ama artık azını istemiyorum. Ben değerliyim sevgim değerli. Az istemiyorum. Adam gibi sevmeli harbi harbi sevmeli lafta sözde kalmamalı hiçbir şeyi..
Artık istemiyorum 😅maymun gözünü açtı 😅
Umudum var çok şükür umut Allah'tan
Amin inşaAllah 😅 çıkmıyor ben gidip çıkayım istiyorum belki o da beni bekliyordur ben gibi 😅
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık müthiş yazmışsın maşaAllah 😅- 1 yıl
Siz de çok güzel yazmışsınız. İnşallah gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı olur. Darısı başınıza mı desem, ne desem bilemedim ama inşallah sizin de karşınıza sizin gibi bir insan çıkar. Şu devirde gerçekten insan evlenip yuva kurup mutlu olabileceği birini çok zor buluyor. Bulsa da devam ettiremiyor çoğu zaman. Çünkü kimse kimsenin nazını, kahrını, huysuzluğunu çekmek istemiyor. Herkes herkesin iyi olduğu yönü seviyor ancak evlilik bu demek değil kimse bunu anlamıyor. İnşallah karşınıza bunları anlayan sizi sevip sayan sizin de sevip sayabileceğiniz bir insan çıkar.
Soran1 yılEyvAllah kardeşim senin güzelliğin. Emeğe saygısı olan insanları ayrı seviyorum. 😅
Amin inşaAllah. Darısı başıma. Evet evet evet. 😅
Tek hayalim yuva kurmak kaldı 😅tüm hayallerim aşk üstüne idi 😅
Ben nazi tribi seviyorum 😅çok güzel çekerim 😅 yapıcıyim 😅
Mucitim 😅ben çekerim aşkımı her türlü 😅
Ben her yönünü severim kötü yönü de severim anasını satiym 😅
Bende çekilecek bir şey de yok 😅 Kendimi hep geliştirdim gelecekteki eşim için 😅- 1 yıl
Abi gerçekten çok iyi bir insansın belli bu. İnşallah karşına çok iyi biri çıkar, seni çok sever sayar, güzel bir evliliğin olur, tatlı tatlı çocukların olur mutlu olursun. 🙏🏻🥺
Soran1 yılTeşekkürler kardeşim sende öylesin Allah için her halinden sorundan geri dönüşünden belli. 🌸
Canı gönülden teşekkür ediyorum Rabb'im ne muradın varsa versin 😅Mutlu akşamlar diliyorum kardeşim 😅
- 1 yıl
Size de iyi akşamlar 😊
Soran1 yılEyvAllah kardeşim 🌸
- 1 yıl
˙˚ʚ (´◡`) ɞ˚˙
Sen bu siteden birine deli gibi aşık olan ve evleneceğiz diyen çocuk değil misin?
13 Yorumla
Soran1 yılEvet sevdiğim vardı. Aşk değildi. Sadece eşime aşık olurum..
Ayrıldı, sattı beni, son anda...
Örneğin 650 kişilik Türkiye geneli kurye grubuma attığım video
Onun için kendime wpden görüntülü not atmıştım
youtube.com/shorts/2fhBKXOXobw?si=p0fVluplBE2bSbo7
O hayatımda iken
youtube.com/shorts/DCnt-p28uIw?si=Y-nBDo3PGtVqYGjh
Bir başka
youtube.com/shorts/Kv_fSlOtSbE?si=G2nnHe83FkSuzSet
Bugün erken bırakacağım hatunun annesine dua edeceğim demiştim
youtube.com/shorts/t54wX5lxOv4?si=IohvlU0ZlWGbJnXL
Sadece aşkımın peşindeyim
youtube.com/shorts/2pv0Z7utV_w?si=0J9B3J2ZW_S5wo9B
Aşkımın boyunluğu demişim
youtube.com/shorts/r8eB1A3eFhY?si=QnT81hI6Tj_4ZFu8
Önce aşkım sonra aşkım demişim
youtube.com/shorts/dzMenAkgAfA?si=73qBGgvk5QG1wOB3
Sözünün eri olmak
youtube.com/shorts/aCSQwsEjIe4?si=-Eqhjsv-Jcoph_kR
Posuyu unutmuşum
youtube.com/shorts/NskeQGC4cV0?si=NFGprL-q91CyECS3
Aşkımda aşkım demişim
youtube.com/shorts/s9Nt_5JEIIQ?si=IsDqokNUPgbZtK6Q
Aşkımı düşünüyorum her gece demişim
youtube.com/shorts/r05F5as5Bj4?si=lha9wMgu1ZAEx5Sr
Aşkım ne derse o demişim
youtube.com/shorts/olmJYQAnAAk?si=gKl5J-ZcdAK_cqt1
Aşkım harici umrumda değil demişim
youtube.com/shorts/Z-qdCz5mtHU?si=ZIeRNh0rRTqcxTq4
Aşkımdan zorla aldığım hediye rica ederek
youtube.com/shorts/2yK7IVgHl9g?si=rUVZ5koPaS1DNCfc
Poşu hiç çıkarmadım üstümden boynumda ya da kolumda idi
Sevmiştim onu ama olmadı bıraktı beni!
Dört senemi çöp etti hiçbir kıza 5 aydan fazla vermedim
Soran1 yılAğzıma da sıçıyordu ama seviyordum onu hiç bırakmadım elini hak ettiği halde bırakmadım çünkü benim aşkımda sevdiğinin elini bırakmak yoktu!
Ders oldu kimseyi çok sevmemek elinden geleni yapmamak har halükarda yanında olmamak gerektiğini öğretti bana!
Hâlâ kolu komşu soruyor naptın ne ettin diye çocuklar gençler soruyor abi ne oldu diye!
Hepsine aynı şeyi söylüyorum
Ayrıldım terk ettim demiyorum
Neyse o
Sattı beni diyorum!
Hiç utanmıyorum vicdanım rahat sevmiştim cümle alem şahit anasını satiym!
Soru ile ne alakası var
Soran1 yılDeprem olduğundan beri iletişim süresi kısaldı azaldı, son bir senedir sadece 3 5 dakika konuşabiliyorduk günlük arama olarak ama yine de seviyordum sabrediyor bekliyordum!
Herkes üstüme geliyordu ama yine de dimdik duruyor onu savunuyor koruyordum ben!
Daha önce hayatıma girenler gibi o da hayatımın içine etti!
1 yılŞu ( üzerinde ki herhangi bi şey) size çok yakışmış diyerek başlayabilirsin
16 Yorumla
Soran1 yılGüzel fikir 🌸 teşekkür ediyorum 🌸
- 1 yıl
Rica ediyorum
Soran1 yılEyvAllah, gönlünce olsun mutlu akşamlar 🌸
- 1 yıl
Aminnn sizinde 🤲🏻
- 1 yıl
Vaayu büyük gelişme mdmdx
Soran1 yılHeheeh 😅ama o hoş geldin filan dedi konuşuyorduk müşteriler seslendi 😅fakat onu hiç düşünmedim abi diyordu o da 😅
Daha önce gittiğim yer hiç gitmediğim yere gideyim dedim utandım vazgeçtim 😂
Hayali bile yüzümü kızartiyor 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, kendinden emin öz güvenli olmalısın ama bundan önce birbirinizi daha önce de olsa görüp aşina olman gerek hiç tanımadığın birine yürümek saçma ve yakısık almaz
13 Yorumla
Soran1 yılMerhaba,
Önceki soruma gelmedin neden?
Ondan öncekindende de yoksun
İyi misin her şey yolunda mı?
Ortada fol yok yumurta yok ben aşkımı bulmak istiyorum gelecekteki eşimi bulmak istiyorum niyet ettim sadece 😅
Evet bence de yakışık almaz saçma mantıksız çok saçma 😅
Hayalimden yola çıkıyorum hani göz teması olursa bakarsa 😅
Üç beş defalarca görürse beni 😅
Kendimden her daim eminim özgüvende var ama utanmak da var 😅
Bir de yürümek tabirini sevmiyorum ben
Ben sevdiğime hoşlandığıma yürümem elde etmem düşürmem tavlamam 🌸niyetim helal aşka yolculuk
Cevap sahibi1 yılMerhaba, iyiyim biraz ara vermek istedim siteye o yüzden gelmedim, dediklerinde haklısın, utanman da çok tatlı keşke her erkek senin gibi olsa ☺direkt yürüsen zaten hoş olmayabilir, her şey gönlünce olsun iyi akşamlar 😇🖐
Soran1 yılAllah iyilik versin. Hımm, iyi olsa gerisi önemsiz canı cehenneme her şeyin..
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin. Sen de artık ortaya çıkan güzel olmaz mı anasını satiym?
Saklambaç mı oynuyoruz😅
Elma elma armut çamlak çömlek patladı 😅
Çay verdim 😅bozdum oyunu 😅
Amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 🌸 daha sadece niyet var yahu 😅hayal var adım yok 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karşındakinin sevgilisi var mı evli mi nişanlı mi bunu nasıl anlayacaksın.
113 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir soru 😅hiç aklıma gelmedi
Bana bakmayan kıza adım atmam
Göz teması önemli
Göz teması varsa sevgilisi eşi yoktur diye düşünüyorum varsa da kötü insandır
Soran1 yılAğzımı bozacam şimdi pis insandır o pis kötü insandır
Ben sevdiğim sevgilim varken öyle değilim!
Sevgilim var aşkım var diyordum herkese dilimden düşünüyordu
Soran1 yılAmin amin inşaAllah cümlemizin hakkında hayırlısı 🌸
Gönlünce olsun 🌸
Soran1 yılOrtada bir şey yok yahu 😅gitmeye utandım markete 😅her zaman gittiğim yerde gittim 😅 Abi diyordu kız normalde 😅
Henüz girişmedim aşka 😅
Soran1 yılBu mahallemdeki a101 😅denk gelmesi normaldir yahu semtte herkes tanır yürüyüş yaparken denk gelmişti selam filan vermişti bana 😅öyle olduğunu sanmıyorum 😅
Soran1 yılDüşündüm taşındım 😅 mantıklı olabilir. Yarın gidip yaşını sorayım ben kıza 😅
Bir de evlenmeyi düşünüyor musun diyim 😅
Soran1 yılKızı daha önce de görmüştüm. İyi bir insana benziyor. Ben bana gelen üç kadına da ilk günden evlilik üstüne konuşmuştum ya da kabul etmiştim 😅
Evlilik düşünmeyen kızla tanışmak istemiyorum ben 😅
Evlilik istiyorsa tanışmak isterim 😅yoksa arkadaş istemiyorum
1 yılGelip açık bir dille ifade ederse olur gelsin senden hoşlanıyorum desin yeter
11 Yorumla
Soran1 yılBende çok isterdim valla 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılMotosikletiyle turt artırsın ya da bana motor öğretirse kalbimi alabilir bir ihtimal 😃🥳
14 Yorumla
Soran1 yılParkta kızlar hep motor öğret süreyim mi diyor ama abi diyenler 😂
Birine verdim motoru iyi sürüyordu peşinden gidiyordum filan güvenip bıraktım pat düştü 😂gazı kökledi o kasar basma dedim 😂 diğerlerine vermedim motorda değilim de Allah korusun bir şey olur 😅
Tanımadığım kıza nasıl tur attırayım 😅
Ama iyilik için bir kadını arkama almıştım adres arıyordu sizi götürebilirim dedim ama abla dediğim biriydi büyük bir kadındı 😅
Mahallenin çocuklarını gençlerini gezdiriyorum da 😅
Kız yok arkadaş yok 😅
Öğretirim ben aşkıma her boku öğretirim öğrenmeye öğretmeye açım ben 😅tamir bile öğretmek istiyorum aşkıma 😅- 1 yıl
Motosiklete en fazla kaç boy gerekiyor 😅
Soran1 yılKızın boyu kısa idi 😅 ayakları yere değmiyor idi ama boy önemli değil 10 yaşında çocuğa sürdürdüm iki kişi bizi gezdirdi toplam üç kişiydik😅
Boy önemsiz 😅
- 1 yıl
Ahajaja
Sıradan ve alışılmış olmayan. Farklı değişik bir şekilde işte bilmiyorum yaratıcı olmalılar
116 Yorumla
Soran1 yılYaratıcı mı olmalı 😅mucit derler ama o konuda bilmiyorum 😅kızlar ile arkadaş olmadığım için daha çok utanıyorum hiç kız arkadaşım yok bir tane motorcu var sadece o da iş harici muhabet yok 😅
O da iş arkadaşı sıfatında işte kalır 😅
Tanımadığın biri nasıl adım atabilir sana 😅
Soran1 yılİp ucu olur kopya olur 😅fikir edinmiş oluruz ona göre denerim bende 😂
Soran1 yılAbdullah kim anasını satiym 😂 nereden çıktı Abdülhey 😅
https://youtu.be/-Ohnl3JSAZM?si=mLnXSleohGn4Phpn
Yürümek demiyorum ama ben yürümeyi sevmem 😅
Hoş değil bence 😅
İnsan olan insancıl olan hoşuna giden kişiye yürümez elde etmez düşürmez tavlamaz
Yakışık almaz 😅
Çapkın olanlar yürür ben yuva kurmak istiyorum
Soran1 yılAmeller niyetlere göredir hadisi şerif
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklarda yazar gerçeği Allah bilir
İnanıp inanmamak sana kalmış 🌸
Öğrendiğim iyi oldu🌸
Soran1 yılBazı konularda hassasım. Sevmiyorum bana ters. Şahsıma ters. Karakterime ters...
Haklısın hehehe diyip geçsem evet evet desem yanlış anlaşılabilir. Dürüst şakaları severim. Doğru söyleyerek şaka yapmayı severim ben 😅
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌸 Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 🌸Şaka ise sorun yok 😅Ciddi ise sorun rahatsızlık duyardım. 😅
Soran1 yılTeşekkürler 😅 Sevindim şimdi 😅ben dizi izliyorum görselde ki 😅Sana iyi geceler tatlı rüyalar 😅hıh sjsjd
Soran1 yılHeheeh 😅 EyvAllah 🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılYa yürürken iki küçük market poşetime yardım etmek istemişti biri. O geldi aklıma şimdi 😄
11 Yorumla
Soran1 yılHeheeh 😅ben küçüklükten beri yapıyorum onu 😅ama insanlık için 😅çok araba motorla da yardımcı oldum ben taşıdim poşetleri de hep abla dediklerim ya da miniklerdi 😅hiç aşık olacak insan çıkmadı 😂
İyilik iyidir 😅
Sıradan bir adım atsın yeter
11 Yorumla
Soran1 yılEski kafalı insanım ben 😅benim sıradanım 😅eski yeni nesil olarak 😅
Bir örnek versen makbule geçer hanfendi
Gizli Üye(25-29)1 yılIlk Dizi the king eternal monarch cok iyi dizi arkadaslar izleyin
13 Yorumla
Soran1 yılİzliyorum, bu diziyi seven biri, alakasız görüş hiç samimi değil!
Cevap sahibi1 yılAman çok üzüldüm şimdi napsam nerden atsam kendimi
Soran1 yılÜzülmediğinizi biliyoruz. 😅
Bende hiç üzülmedim. 😅
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Çokta fifi 😅
1 yılBeni sevmekten vazgeçmeyecek bana her konuda dürüst olacak beni sevdiği sürece dışarıya kör olacak
21 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel düşünüyorsun, yaşına göre beklentin müthiş hoş..
Bende dürüstlüğe önem veriyorum en nefret ettiğim şey öyle böyle olanlar maskeli olanlar rol yapanlar
Hepsinin canı cehenneme 😅
Bence de seven vazgeçmez gitmez ayrılık ihanettir aşka ve sevgiye sevilene
Seven sevdiğinden başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır
Ama dikkat et ince eleyip sık dokumalı dikkatli olmalı oscarlık oyuncu çok köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Profilin güzel bu arada duru saf güzellik masum 😅
Gönlünce olsun 🌸MaşaAllah 😅
1 yılSamimi ve enerjisini hissetirecek şekilde bu girişin önemi yok yeterki o enerjiyi hissettirsin 😅
11 Yorumla
Soran1 yılHeheeh 😅benim için de öyle ben her türlü varım anasını satiym 😅 ciddi olsun yeter ki 😅
1 yılKüçük bir hikaye anlatarak şiir falan söyleyerek
25 Yorumla
Soran1 yılAma tanımadığım birine mi?
Çünkü sadece niyetim var sadık atacağım ortada yok 😅
Hem utanırım ben öyle 😅
Sana nasıl adım attılar reelde 😅
Benim kız arkadaşım yok kızlar ile arkadaşlığım da yok 😅olsa onlardan rica ederdim 😅- 1 yıl
Ya bir hikaye anlat ama aşk hikayesi ve niyetini söyle
Soran1 yılNiyetim yuva kurmak amaçlı tanışmak istiyorum desem korkutucu olur diyorlar. Onu düşünüyorum. Sevgili olma niyetim yok ama öyle desem bana saçma geliyor sevgili olmak filan 😅
Arkadaş olmayı mı teklif etsem 😅
Kafamda onu kuruyorum 😅- 1 yıl
Önce arkadaş sonra flört sonra sevgili ve sonra evlilik
Soran1 yılEvet güzel fikir arkadaş olmak istiyorum 😅 güzel valla amin inşaAllah 😅 teşekkür ediyorum 😅 Yardımcı oldu 😅İçim rahatladı
1 yılArtık hiç bişey hoşuma gitmiyo ya🙄😂
21 Yorumla
Soran1 yılYani oha bu yaşta mi ne oldu yahu 😅bu kadar çabuk pes edilemez
Benim hayatımı şey ettiler ama pes etmedim aşka kapım açık yani 😅
Eskiden nasıl giderdi 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka merhaba. Hoşlandığım biri var durumu özetlesem fikir verir misin taktik yani
13 Yorumla
Soran1 yılMerhaba 😅
Ben hiç anlamam ki 😅
Ben kızlar ile tanışmaya bile utanıyorum 😅
Cevap sahibi1 yılKanka fenomen yazınca profiline sorayım dedim 😅 neyse sorun yok yorumumu silebilirsin
Soran1 yılBen aşka aşığım 😅 hayalimdeki aşk ile fenomen oldum 😂😅😂
Biri bana ilk adım atarsa yazarim😂🤣
116 Yorumla
Soran1 yılHeheeh 😂ben sadece ciddi adıma varım 😅
Biri buluşalım dedi 5 km yoktu aramızda ama ciddi düşünmüyorum evlilik düşünmüyorum dedi
Bende kadınlarla arkadaş olmuyorum ne gerek var buluşmaya dedim 😅
Mahallenin çocuğuna aileme yediririm daha iyi 😅
Soran1 yılTeşekkür ediyorum hocam sizin güzelliğiniz 😅valla buluşalım mı diyen kadında sizin yaşınızda idi 😅
Yaşın ne önemi var ki 😅
Ama mesafe bire kere tecrübe ettim ömrümden ömür gitti ben 1 sene icinde evlenmek istiyorum 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Eskisi gibi ödün vermicem maksimum 5 aya aile ile tanışmak istiyorum ilk iki kız arkadaşıma 5 ay bile vermedim onxedinde bitti 3. Ye tolerans gösterdim sabrettim bekledim dört senem çöp oldu
Eskisi gibi maksimum 5 aya adı konmalı diye düşünüyorum her şey yolunda ise 😅
Soran1 yılSevgili istemiyorum çünkü 😅 Hayallerimi eşimle yapmak istiyorum
3. Kız arkadaşım ile de en son 2 sene önce buluştuk anasını satiym 😅
Bir seneye evlilik planlamıştık erteledi erteledim anasını satiym 😅
Soran1 yılBok gibi bir şans 😅ne bileyim anasını satiym 😂 İyiler varken evlenecek imkan yoktu uzak durdum eğlenecek imkan varken kötüler denk geldi 😂😂
- 1 yıl
Soran1 yılÇok sevdim hocam, iyi kötü her halükarda yanında oldum, hiç ellerini bırakmadım, elimden geleni üstüme düşeni yaptım fazlası için çalıştım çabaladım, Alaaddinin Sihirli lambası kutusu gibiydim hiç meşgul olmadım hep zaman yarattım
Tam müşteriye geldim kapıyı açtı müşteri aşkım görüntülü arıyor müşteriye aşkım arıyor kusura bakmayın deyip onunla ilgilenirdim
Minibüs çarptı takla attım ama aşkımla ilgileniyordum yine de yerde iken
Sevdim işte yuva kurmak istedim olmadı
Aha böyle devrim
youtube.com/shorts/JuGFTXlDNuY?si=v88YDGUkgyWDGYb3
Soran1 yılÇok güzel örnek de ben aşkı kendim keşfettim hayalimdeki aşka vazgeçmek yoktu durmak yoktu yorulmak yoktu her halükarda elini tutmak vardı ne bileyim
Soran1 yılFark ettim o yüzden çok sevmek yok elimden geleni yapmak yok hep yanında olmak yok elini sıkı tutmak yok
Soran1 yılYok hak ettiği kadar tutarım 😅ben gevşek değilim yahu ejdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılUzaktan gözlemleyerek utangaç adımlar olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılBende öyle hayal ediyorum. Utangaçlık var zaten hani bende özgüvende var ama ne bileyim utanıyorum. 😅
Bende gözlem göz teması düşünüyorum. Bir süre birkaç gün kendimi gösterdikten sonra adım atabilirim. 😅
Tanışmak isterim olursa olur 😅
Olmazsa canı sağolsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİncelikler jestler her zaman hoşuma gider jdjd
11 Yorumla
Soran1 yılAAaaaaa101😅 güzel güzel de örnek var mı biraz eski kafaliyim ben 😅Ne yapabilirim acaba 😅
1 yılNerede bulmak ister sn
😅17 Yorumla
Soran1 yılMarkette düşünüyorum ben en kolay o geliyor 😅
İnsanlara kolay gelsin iyi akşamlar derim hep 😅
Selam sünnettir- 1 yıl
Nerede bulacağını kimse bilemez
Soran1 yılAmeller niyetlere göredir hadisi şerif
Niyetim var beklentim çok yok düz insansa hoşuma gider insana benzeyen zor bu devirde hani
Niyetim yuva kurmak amaçlı tanışmak- 1 yıl
E yani sende böyle yerde mi ariyon
Soran1 yılYer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir..
Hani ömrümde klup bar gitmedim ama gitsem ordan da olabilirdi. Nerde isem orada olabilir. Bunda şaşılacak ne var anlamıyorum?
Ben robot değilim ki insanım
İnsan her yerde insandır
Reelde de sanal fake çok- 1 yıl
Anladım
Soran1 yılEyvAllah 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Anam birileri askini mi buldu yoksa ahshshshdhd
13 Yorumla
Soran1 yılYok yahu 😅kız arkadaşım hiç yok 😅aşkımı nasıl bulcam tanışcam hani hoşuma giden kıza nasıl yaklaşcam 😅
Alışık değilim 😅
Tanımadığın senden hoşlanan birisi nasıl adım atsa hoşuna giderdi 😅
Ya da nasıl adım atanlar oldu sana 😅
Yanlış anlaşılmaktan da korkarım 😅
Önce niyet ettik 😅
Sonra yola çıkarım 😅
Soran1 yılTövbe tövbe 😅 o niye yahu hiç öyle durmuyorsun 😅
Bende kadın sevmiyorum zati aşkımı severim sadece 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKarşı taraf atsın ben artık atmıyorum adım falan
13 Yorumla
Soran1 yılKader kulun çabasına bağlıdır, siz bilirsiniz gönlünüzce olsun
- 1 yıl
Amin cümlemiz
Soran1 yılAmin inşaAllah 🫡
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNumarasını verse direk mesela
16 Yorumla
Soran1 yılÖyle kızı sevmem abi 😅
- 1 yıl
Yok öyle değil bahsettiğim uzun zamandır görüştüğüm biri yani😄
Soran1 yılHe o olur abi öyle olur 😅 Gönlünce olsun abi
- 1 yıl
Saolasın seninde 😄
Soran1 yılEyvAllah abi 😅
- 1 yıl
🤚😄
Tipi hoşuma gitmediyse başta adımı etkilemez
11 Yorumla
Soran1 yılTabi ki tip önemli insanın içini ısıtmalı ya da insana benzemeli mahkeme suratlı asık suratlı sevmem tebessüm sadakadır hadisi şerif
1 yılSamimi ve net olsun yeter
13 Yorumla
Soran1 yılAma tanımadığın biri, biraz ip ucu versene 😅
Peki net olsun derken hangi konuda nasıl netlik?
- 1 yıl
Kendinden emin bir adım. ben bu kadından kesinlikle hoşlanıyorum ve hiçbir güç beni bu fikirden vazgeçiremez 😅
Yani şöyle söyleyeyim benim peşime düşmesin reelde ise peşimden koşmasın sevgisini belli etsin yeterli 😅
Soran1 yılBen her şeyde kendimden eminim. Lakabım bile var da ismimi kullanmam gerekiyor. 😅
Çok güzel ifade etmişsin ponçikçe 😅
Ama henüz ortada bir şey yok 😅
Niyetim var 😅yuva kurmaya helal aşka 😅
Ancak kızlar ile tanışma konusunda iyi değilim. Hiç arkadaş olmadığım için..
Sadece eşim ile arkadaş olurum diyordum. 😅
Utanıyorum 😅
Başkası için konuşurum utanmam ama kendim olunca zor oluyor 😅
Bende çok pis hoşlanırım 😅 peşinde koşarım, her fırsatta görmeye çalışırım şarkı filan söylerim 😅nakaratlar 😅tabi onunda bana bakması lazım göz teması rahatsız etmekten korkarım
Hep uzaktan kendi kendime severdim ben 😅
Reel düşünüyorum zaten 😅
O zaman önce hoşlanmam lazım 😅hoşuma giden biri sonra belli etmem 😅
Maksimum bir hafta sonra konuşmak istiyorum ben 😅
Hayat kısa kuşlar uçuyor yarının garantisi yok 😅
Olursa olur olmazsa gönlüce olsun ne diyim 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılDirekt söylerse hoşuma gider.
11 Yorumla
Soran1 yılTanımadığınız biri mi? 😅
Çünkü kız arkadaşım yok hiç 😅
Kızlar ile arkadaşlığı uygun görmüyorum hiç görmedim
Gizli Üye(18-24)1 yılOnun attığı her adım hosuma gider😻😻
19 Yorumla
Soran1 yılAma şey 😅
Tanımadığımız kişilere nasıl adım atıcaz 😅hiç kız arkadaşım yok edinmedim 😅
Sana nasıl adım attılar 😅örnek var mı şöyle güzel olur diye
Cevap sahibi1 yılİstek atıp yazdılar direkt. Ve olması gereken bu bence. Saçma sapan seyler soyleyenleri hep engelledim🙌🏿
Soran1 yılİyi yapmışsın. Reel istiyorum ben. Reel örnek yok mu bunlar reel mı?
Bende Instagram yok 😅
Cevap sahibi1 yılEvet reel
Soran1 yılInstagram yok bende nerden atıp yazdılar 😅
Cevap sahibi1 yılReeldeki insanlar insagramdan yazdılar Instagram yoksa baska platformlar var
Soran1 yılBen sevmiyorum Instagram bana da öyle diyorlar post at filan bana ters
Teşekkür ederim geri dönüşler için🌸 Gönlünce olsun Mutlu akşamlar dilerim
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim senin de.
Soran1 yılRicalar ve teşekkürler..
Hiç düşünmedim
11 Yorumla
Soran1 yılPeki, canınız sağolsun gönlünüzce olsun
Düzgün
11 Yorumla
Soran1 yılDüzgünden kasıt örnek verir misiniz
1 yılBeni mutlu eden
11 Yorumla
Soran1 yılGönlünüzce olsun 😅
1 yılBilmiyorum. 😅
19 Yorumla
Soran1 yılKanka oha yani sende mi yuh ulan 😂
- 1 yıl
Hevesim kalmadı yahu 😅ilk adımda son adımda beklemiyorum kimseden jfjfj benden uzak olsunlar modundayım kanka
Soran1 yılNe oldu kanka sen küsmezdin anasını satiym 😅 tövbe tövbe 😅 yalnızlık sıkıcı anasını satiym 😅
Canını sıkan bir şey mi var 😅bende bir istiyorum bir istemiyorum aslında hep istiyorum kötü olmasından korkuyorum 😅- 1 yıl
Küsmezdim evet ama arada tribe giriyorum kfnfj ama küsmemişimdir ya😅aşka mola verdim 😅Benim sağım solum belli olmuyor ya , dengesizim.
Yalnızlık her zaman sıkıcı değil ya 😅
Canımı sıkan şeyler elbette oluyor her insan gibi. Ama geçiyor sonra ve takmıyorum zaten :)
Sen hep istiyorsun aslında evet ama geçmişte olan gibi olsun istemiyorsun haklı olarak. 😅
Soran1 yılTrip bile aşkla güzel kanka 😅 aşksız tribin canı cehenneme 😅 mola vermek güzel ama aşkta mola vermek yoktur 😅
Benim de sağım solum belli olmaz her şeyi yapabilirim 😅 benim için her zaman sıkıcı 😅
Canını sıkan her şeyin canı cehenneme kanka 😅 takma evet aşk hariç hiçbir şey takmıyorum anasını satayım 😅 istemiyorum yani bu sefer düzgün bir adım atmak istiyorum 😅 mutlu olmak istiyorum be- 1 yıl
Şu an kafam aşk kaldırmıyor. Kafam çok karışık. Kimseyede trip atmıyor ya da mola vermiyorum jfjfj Ama aşka mola veriyorum genel olarak evet. Bir süre öyle olacak gibi.
Yeni biriyle , yeni bir ilişkiye başlamak istedim. Birine adım attım. Zamana bıraktık. Birbirimizi tanımaya şu an. Ne olacağını, ne biteceğini bilemem. Ama çabalamak ya da tek başıma çabalamak istemiyorum... Zor bir adam olduğunu söylüyor ama bende basit bir kadın değilim. Beni gerçekten istiyorsa hayatında benim için çabalayacak , gerçekten tanıyacak. Bazen bilinçli sanki soğuk davranıyor gibi geliyor bu hoşuma gitmiyor. Olmuyorsa olmaz pekte umrumda olmaz yani😅
Senin için sıkıcı evet ama umarım istediğin gibi birini bulursun kanka😅
Aynen canı cehenneme can sıkan şeylerin kanka😅Bende aşk falan filan takmıyorum kanka😅Gerçe genel olarak çoğu şeyi takmıyorum 😅
İnşallah istediğin gibi düzgün birini bulursun kanka😄
Soran1 yılBenimki de karışık 😅
Ulan zaten hep molada kaldı aşkım😅
İyi yapmışsın kanka çok iyisin valla yakışır 😅bende atacam ilk fırsatta 😅
Gözüne hoş gelene adım atıcam anasını satiym 😅
Bende tek başına çabalamak istemiyorum 😅
Popomun kenarı sektör et canı cehenneme lanet olası pislik 😅
Amin inşaAllah 😅
Aşk harici takmıyorum aşksızlık sıkıntı anasını satiym 😂 takacak hiçbir şeyim yok başka 😂- 1 yıl
😅😅😅
Molada kalmamıştır ya daha tanışmamışsındır kanka😅
Valla bir anda oldu kanka hahah Yani illa erkek adım atsın kafasında değilim. Erkekte atabilir , kadında atabilir. Bana yakınlığının farkındaydım. Ve iyi bir adam. Dün dedim birşeyler kfjfj Şu an için aşık falan değilim. Ama onu daha çok tanımak , bilmek isterim elbette :d Zamana bıraktık. :)
Sende at tabii. beğendiğin biri olduğunda cesaretli ol. İlla birinden bekleme yani. Hayat bu ne olacağı belli olmaz 😅
Sadece göze hoş gelen değil, ruhada huzur veren biri olmalı :)
Tek başına çabalarsan o ilişki olmaz ki... Bir anlamı olmaz. kalmak için nedende olmaz 😅
Yok öyle deme hahah ben ufak çaplı ona kızdım gibi. Geri pişman oldum jfjfj bir daha öyle yaparsa s*ktir ederim elbette. ama aklı başında bir adam anlamıştır beni 😅 anlamıyorsa o benim sorunum değil, umursamam yani😅
İnşallah 😅
Aşkıda takma. Taktıkça aşkı bulmayı geciktiriyorsun kanka😅İnşallah Allah en hayırlısını en iyisini çıkarır karşına 😊
Soran1 yılKim bilir belki de 😅
Bende çok adım atan oldu eskiden yıllar önce geçen sene de çok vardı ama sevdiğim vardı 😅ağzıma sıçsa da seviyordum işte 😅
Hweks diyordu ayrıl bitir ama seviyordum 😅
Ulan karı kız gördüğüm mu var evden işe işten eve sokakta gördüğümden olmaz 😅anca iş yerinde olur market kolay geliyor bana marketten çok olmuştu kasiyer 😅iki tane kafeden 😅ya market ya kafe 😅 şimdilik bunu düşünüyorum
Kanka ulan ruha nasıl hitap etsin biraz zaman geçsin anasını satiym 😅
Şart koydum 3 ay geçmeden sevmek yok 😂
Öncelikleri bir ayda sevmiştim anasını satiym 😅
Bana ne aşkı önemsiyorum aşkımı önemsiyorum ona ihtiyacım var sadece 😅 aşkım da aşkım canım aşkım ille de aşkım ille de aşkım 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDerin mevzular bea..
127 Yorumla
Soran1 yılDerinlerde boğulsunlar anasını satiym 😂
- 1 yıl
Ahu neredesin?
Soran1 yılİnşaAllah markette kasiyerdir 😅
Uyanıyorum anasını satiym 😅
Anca kasiyere kolay gelsin derim 😅
Hem yeri sabit olur görmeye giderim sürekli alışveriş yaparım bakarım filan 😅
Sürekli görmem lazım hoşuma giden kişiyi 😂- 1 yıl
Git bea 😂😂
- 1 yıl
Kasiyer kıza mı aşık oldun? 😂😂
Soran1 yılBugün hava soğuk yağmurlu kapalı 😂 güneşli havalarda daha yakışıklıyım 😂
youtube.com/shorts/ZKxhuXHjwKI?si=CKnGCitBr3ErcsTZ
Malzeme alışverişi yapan bir yere işe girmek istiyorum gitmek için bahane olur 😂- 1 yıl
Ahu bu tatlı çocuk sana aşık olmuş.. 😂😂
Soran1 yılOrtada hiçbir şey yok yahu 😂
Niyet ettim sadece aşkım beni bulmuyor ben onu bulayım bari gelecekteki eşimi 😅
Kader kulun çabasına bağlıdır adım atmalıyım elimden geleni yapmalıyım aşkım için
Diğer türlü sokakta tanışmak zor geliyor bana kötü olur gibi 😅
- 1 yıl
Sen aşıksın.. 😂😂
Soran1 yılTövbe tövbe 😅 ulan daha bakkala bile gitmedim ne aşkı 😅ben aşka aşığım 😅aşkım filan yok
- 1 yıl
Vay anasını bea.. 😂😂
Soran1 yılHay anasını buldum vay bulamadım
youtube.com/shorts/sv-VZLY5_1Q?si=1p09Ll84BW77-tXV
Sen aşıksın a 😅
Böyle aşıkları seviyorum
youtube.com/shorts/cyfOYOosMEg?si=Cc7prAObwxu3f3i7
https://youtu.be/8xX2dGc-eH8?si=pz0ngpdA1o9Hg10B- 1 yıl
Ben kedilere aşığım.. 😂😂
Soran1 yılKöpeklere aşık olmaktan iyidir 😅 aslında köpekler de iyi de köpek gibi insanlar kötü lanet olası hav havlar 😂ay hoştt ulan 😂
youtube.com/shorts/5pZWa4ZoJgQ?si=SB6CFShkhejUdJ3W
Kedi sevmek güzel 😅 sevdiğine kedi gibi olmak daha güzel- 1 yıl
Keşke insanlar da kediler gibi olsalar..
Soran1 yılTanısaydın 😅sen kediden daha kedi derdin 😅çin kedisiyim ben gelişmiş bir tür derişik bir kedi 😅🐈🐈🐈🐈🐱🐈🐈🐈🐈
Kedilere yürüyor korkmuyorum 😅
Herkes olursa olmaz ki
- 1 yıl
Çok iyi ya 😂😂
Soran1 yılEyvAllah senin güzelliğin 😅
Ama sana kızdım he 😅
Kitabına yorum yaptım hiç geri dönüş yapmadın emeğe saygı nerede 😅
Ayrıca üç dört harf hatası gördüm 😅
İnsan iki çift kelam eder anasını satiym 😅
3. Bölümü niye okuyam ben hııı, hıh! 😅 🐈
Soran1 yılEyvAllah senin güzelliğin 😅
Ama sana kızdım he 😅
Kitabına yorum yaptım hiç geri dönüş yapmadın emeğe saygı nerede 😅
Ayrıca üç dört harf hatası gördüm 😅
İnsan iki çift kelam eder anasını satiym 😅
3. Bölümü niye okuyam ben hııı, hıh! 😅 🐈
- 1 yıl
Giremiyorum ki bu aralar.. 😂😂
Soran1 yılSoruna gelmiştim ona da yazmadın 😅hıh hoh hüh of uf püf poffffff😅
- 1 yıl
😂😂
Soran1 yılGıcık 😂
- 1 yıl
Hep ben gıcık oluyorum.. 😂😂
Soran1 yılİyi bir gıcıksınız hanımefendi 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 😅
img-s1.onedio.com/.../...811f9f00d93de5efb4b18.gif
Gülüşlerin bol be daim olsun 😅
Soran1 yılİyi bir gıcıksınız hanımefendi 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 😅
Gülüşlerin bol be daim olsun 😅- 1 yıl
Teşekkür ederim. 😃😃
Anlamadım gercekten
11 Yorumla
Soran1 yılCanın sağolsun abi yani şey nasıl sevgili eş için ilk adım tanışma nasıl tanışma yapılır tanımadığımız biri ile 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Farklı olması
13 Yorumla
Soran1 yılÇok açıklayıcı oldu 😅
Soran1 yılAllah Allah 😅
https://youtu.be/CDL1mB4AXRg?si=8meylLA8UaM5N4zf
Tanımadığın biri nasıl farklı olabilir 😅ip ucu yok mu hayra vesile olan hayrı yapan gibidir hadisi şerif 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNet olması
13 Yorumla
Soran1 yılVay anasını 😅 Peki tanımadığın biri nasıl net olmalı ne hoşuna gider?
Ben çok pis netim valla ne varsa söylerim 😅- 1 yıl
Aslında, hoşlanıyorsa ve direkt belirtirse hoşuma gider demek istedim. Oyunlara girmeden dosdoğruca, ve bunun dışında her konuda net olması da güzel olurdu.
Soran1 yılBen her konuda netim. Bugün ağzımdan çıkan neyse aylar sonra da o çıkar yıllar sonra da
Ama şey yahu hoşlantı yok niyet var sadece niyet ettim 😅
Kızlar ile arkadaş olmuyorum ki 😅
Hoşuma gidecek bakıyorum ama olmadı 😅
Markete gideyim belki olur 😅
Sonra defalarca giderim 😅
O da hoşuna giderse herhalde bana bakar 😅
Ondan sonra müsait ortam bulursam tanışabilir miyiz demeyi düşünüyorum 😅
1 yılSeksi bir ilk adım
10 Yorumla
1 yılNedenki
11 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek yuva kurmak istiyorum çünkü 😅
Hic düşünmedim
11 Yorumla
Soran1 yılEyvAllah, gönlünüzce olsun 🌸
Uçması yeterli 🥵
119 Yorumla
Soran1 yılVallahi uçuyorum ben uçan motorcu diyorlar bana yemin ederim bak minibüs çarptı takla attım otobüs çarptı sonra hoplamayı tarzancılık yapmayı seviyorum 😅
Ağaca ip bağlar sallanırım aaaaaa 😅
Uçarım uçururum filan 😅
Soran1 yılTek istediğim aşka uçmak aşkıma uçmak aşkım ile uçmak aşkımı uçurmak birlikte uçurtma uçurmak hatta hani binilen bir şey var iki kişi biniyor uzun bir şey adıni bilmiyorum ya da balona binmek büyük kocaman balon 🎈 ona binmek incitmekten korkarım aşkımı kollarına koşarım ama yavaşlar öyle sarılırım canı yanmasın aşkımın 😅
O istediği gibi uçabilir bana benim canım yanmaz ben aşkımı tutarım her türlü 😅
Aşkım yok diye sağa sola uçuyorum anasını satiym 😂
Soran1 yılBen aşkoliğim, genel olarak herkes sıkılıyor. Canımız sağolsun. Dikkat edicem sıkılmayacak olan ile olacam. Sorarım zaten aşkı sevmeyen kişiden uzak dururum sıkılan filan..
Ama şey aşkıma aşkımı bu kadar vermem azıcık verecem ucundan ucundan hak ettiği kadar 😅
Bu hayalimdeki aşk yazdığım gerçekte çok sevmicem 😅
Burnunu sürtcem 😅oh olsun 😅
Soran1 yılYıllandım normaldir yani hep aşkı düşünerek yaşadım ve aşk için kendimi geliştirerek
Sabır bende çok erkeğin sevdiğine karşı çok sabırlı olması sünnettir
Seni seviyorum demesi sünnettir
Elleri ile yedirmesi sünnettir
Selam ve güler yüz ile karşılaması sünnettir bende her şey var
Soran1 yılAşkım için her çorbayı yaparım 😅yemek yapmayı da seviyorum ben hatta çok seviyorum aşkıma ellerimle kahvaltı hazırlamak istiyorum sürpriz kahvaltılar istiyorum 😅
Aşkın direk çorbası yok sen ne seversin 😅
Soran1 yılHeheeh 😅 aşkım yok ki 😅
Sana kalpli çorba attım daha ne olsun yemek yedin mi 😅
Soran1 yılSana yaptım tabi
Afiyet olsun 🌸
Soran1 yılSen dedin ya aşk çorbası var mı? Açım senin için googleden buldum hemen aşk çorbası yazdım 😅
Aşk çorbası varmış 😅
Soran1 yılHayır senin içindi o 🥄🥣
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne