İlk adımı atmaktan çekinmem.
Ben asla atmam, hep karşımdakinden beklerim.
Duruma göre değişir bence.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben ilk adimi atmam bir kadının da ilk adımı atmasını doğru bulmuyorum çünkü sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
Çünkü neden? Doğanın kanunu bu şekilde ilerliyor 😂
Bu daha kotu 😂 artık öküzün trene baktığı gibi birbirimixe bakarız artık 🤣 yerimizde dura dura kök salaruz
Teşekkürler Bi'bot kardeş 😂😂
Ondan olmaz ama senden olur 😂
İlk adımı atmak, herhangi bir hedefe veya amaca ulaşmak için önemlidir. Ancak, her zaman atılmadan önce planlama yapmak ve riskleri değerlendirmek önemlidir. İlk adımı atarken, kendinize gerçekçi hedefler belirleyin ve adım adım ilerleyin. Ayrıca, herhangi bir konuda ilk adımı atarken cesaretli ve kararlı olmak da önemlidir.
İlk adım attıklarım oldu sıkıntı yok hedef varsa
Karşıyı beklersem çok zaman alır hayat kısa favorim adım atmasını sağlamak
Oyun değil küçük bir destek sjsj
Ben yola gelmiyorsam yol bana gelsin sjsj
Gittiğim yol yol değil ama nasıl güzel nasıl güzel sjsj
Teşekkürler 🥰
Nereye ve neden atıyoruz bu ilk adımı..🤔
Konu denizse asla zorlanmam ya..😂
Direk dalarsan anında alışıyorsun..😄
Sen uzak dur denizden..😄
Teşekkür ederim..🙏
Ne güzel hediye bu..🤭🙏
Cevap
30Cevap
Bu konu çok abartılıyor, insan oğluyuz birine karşı bir şey hissettiğimiz de açık açık konuşmamız lazım konuşmadan o sana sen ona bak dur ne anladık ilk adımı sen attın ben attım bunlara fazla takılmamak lazım sonunda ölüm yok sonuçta
Duruma göre değişir. Ama belli konularda ilk adımı atmaktan çekinmem..
Hoşlandığım kişiye ilk adımı atarım
İlk adımı atmam zaten durduk yere hiç bir kızdan da hoşlanmam
Cesaret ve yürek ister. İlk adımı atabilenlere saygı duyarım. Her konuda iş, aşk, yaşam vs
Çekinmem eğer ailemin de onayını alırsam gider benle evlen bile derim😂😂😂😂😂
Ayağına kadar gitmişim ne ye reddediyor öyle bir hakkı yok😂😂😂
Henüz bunu hakeden de yok zaten en mükemmel benim😂😂😂😂
Aynn🙃
karşımdaki kişinin bana karşı olan duygularından eminsem çekinmeden ilk adımı atarım
Orası da öyle haklsn
Çok zorda kalmadıkça atmam 😄 çok çekingen bir yapısı varsa ve bana ilgisi olduğundan eminsem , benim begenimi de kazanmişsa neden olmasın. Bazı durumlarda aşk için cesur olmak lazım
karşına çıkan insanlar ilgi arsızı çıktıktan sonra 50 adımda atsan bir faydası yok,
ilişki mevzuları baştan yanlış, herşeyi sen yaparsan mutlu olamazsınki :D
ilk adım mevzusuna gelirsek, kadınlardan korkan kimse yok, yasalardan ve toplumdan korkan insanlar var.
Gerçekten bir hoşlantı varsa sonucu ne olursa olsun ilk adımı atarım. Dünyanın sonu değil ama bir başlangıç yaratabilme fırsatı sunar. Çekinmem yani, rahatlıkla açarım kendimi
Bir düşüncem yok hoşlanıyorsam hiç düşünmeden o adımı atarım.
Ben genelde duygusal olarak duygularımı belli etmekten geri durmam ama yerine göre de değişir
Duygularımdan eminsem karşı taraftan beklemem. Sürekli karşı taraf yapacak diye bir kaide yok benim için, ilişkiyi başlatan taraf kadında olabilir. İlk adımı atabilirim çekinmem, karşı taraftan beklemem. Duygularımdan eminsem atağa geçerim.
Ben direkt konuşmayı tercih ederim ama karşı cins nedense bu kadar özgüvenli olamıyor. İletişim kurmaktan çekinmeyin. Doğru iletişimle özel bir ilişki olmasa bile belki iyi bir arkadaşlık kurulabilir.
Gerekirse atabilirim ama karşımdaki kişinin ozguvensizlikten ötürü adım atamıyor olmadığına emin olmalıyım.
O zaman ben de ona adım atmam yani. Gerçekten özgüvenli ve beni istediğine emin olman gerekiyor. O zaman bir kahve içmeye davet edebilirim. Bı kahvedir yani çok büyütmemek lazım..
Duruma göre değişir diyorum. İlk adımı attığım da oldu beklediğim de. Bir kadın için ilk adım genellikle pişmanlık
Atmasınlar diye yazıyorum zaten 😂
Cesur kızlar beni dinleyin siz ilk adımı atarsanız erkekler Bi değişiyor kendini bişi sanıyorlar gelin vazgeçin beni dinleyin peri ablanız hep doğru söyler inanmayın tenedos denen adama 😆😆
Mantıklı olanı yaptın tebrik ediyorum seni 😆🥹
İyi yaptın güven olmaz bana 😏🧚
Kaçtım ki vuramadın 😅🤣
Duramam canım baaayyy 🧚
Bu işin raconu erkeğin atmasıdır tabi ama bazen etrafını göremez, meşguldür veya sıkıntılıdır. Böyle durumlarda onunla konuşmak isteyen bir hanımın kendini geri çekmesi de doğru değil bence
İlk adımı benim attığım işlerin sonu hayra alamet olmadığı için artık ben atmıyorum. Sevsem de söylemem.
Sevdiğim yok 😂 , aşktan soğudum
Ahaha maalesef.
İlki ben atarım ama karşılığında karşımdakinden iki adım birden beklerim sonra bir ben bir o aynı özveride olmalı
Karşımdaki kişinin doğru kişi olduğunu düşünüyor ya da hissedemiyorsam ilk adımı atmak benim için sorun olmaz.
Duygularından eminsem, ama o çekiniyorsa ben atarım o adımı ya da atmam kıvranıp dursun jsjsjsks
Çekinmem ama gerek duymuyorum nedense.. ya da üşeniyorum herhalde jskdkslsl
Ayy evet doğru hdkkdslal
Karşımdaki kişi bayansa arkadaş olarak ilk adımı atarım ama erkekse ilk adımı atmam bazıları kızın namusuna laf atabiliyor
Çat kapi sölüyom. gelirse olur gelmezse güle güle🖐
Gayet normal buluyorum cinsiyet ayırt etmeksizin herkes ilk adımı atabilir sorun yok
İlk adımı atarım. Konuşmaya ilgisini çekmeye çalışırım.
Radarıma girdiyse.. ilk ben mi o mu diye.. buna mı kafa yoracagim.. gider söylerim çatır çatır 😊
Hep ben mi atacam
Artık karşı cins atmalı
Dünya tersine döndü
Duruma göre değişir. Çekingen biri değilim, eğer istiyorsam adım atar iletişim kurarım.
Aşkla fazla arama yok. O yüzden fark etmez bana.
İlk adım atılmalı kim atarsa atsın önemli olan atilsin
Herkes karşı taraf çekingense söylerim demiş. Bence çekingen olsa da olmasa da birinden hoşlandıysam ben söylerim sonra keşke söyleseydim diyeceğime en azından söylerim olursa olur olmazsa olmaz çok büyütmemek lazım böyle şeyleri 🤷🏻♀️
duruma göre değişir şimdi kız var cekingen kız var önüne geleni der dkdk
atarım mutlaka. sonradan neden atmadım dememek için
Çekinmem awq
Duruma göre değişir yol kapalı gibiyse adım atmanın da anlamı yoktur
ben ilk adımı atınca hep reddediyorlar
Duruma göre değişir bence
duruma göre değişir.
Erkekler atmalı
Ben hoslanmissam atarim, attim da.
Kadın atmamali. Desemde atmisligim var snsnjs
Duruma, kişiye, ruh halime göre değişir.
İlk adım ters olasılığı yüksek olduğu için.
ilk adımı atmaktan hic bir zaman çekinmedim
Duruma göre değişir bence.
Bu konularda çok çekingen oluyorum
Seviyorsam gidip soylerim
Bence kadınlar atmamalı
Duruma göre değişir
Ilk adımı atabiliim neden olmasın zor değil
Çekinmem
Ben atmam
çekinmem
duruma göre değişir
Cekinmem