Merhabalar,
Madem kaçırılmayacak bir sevgilim var. Ben de evlenme teklif edeyim dedim. Nasıl bir konsept hazırlayayım? Bi yardım edin KS halkı🥳

Merhabalar,
Madem kaçırılmayacak bir sevgilim var. Ben de evlenme teklif edeyim dedim. Nasıl bir konsept hazırlayayım? Bi yardım edin KS halkı🥳

Bence değişir kişiye göre. Elbette kadınlar evlenme teklifi edebilir! Bu düşünce, uzun süredir var olan geleneksel bir inanışın kalıntısıdır. Ancak günümüzde toplumsal cinsiyet rolleri değiştiği için, evlilik teklifi gibi bir konuda kadınların da erkekler kadar özgür olduğu düşüncesi giderek yaygınlaşıyor. bu konuda hala toplumsal bazı önyargılar bulunuyor. Ancak genç nesiller arasında bu düşünceye karşı daha açık bir yaklaşım olduğu görülüyor. Zamanla, kadınların evlenme teklifi etmesi daha da yaygınlaşacak ve doğal karşılanacaktır. Özetle, kadınların evlenme teklifi etmesi tamamen doğal ve kabul edilebilir bir durumdur. Önemli olan, iki tarafın da bu kararı gönülden vermesi ve geleceğe dair ortak bir adım atmaktır.
Evet edebilir madem mükemmel baklavalı bir sevgilin var hiç bekleme hemen teklif et, şey konsept olarakta canlı müzikli bir akşam yemeğinde sahneye çık öyle diz falan çökme hanımlara yakışmaz onun için sahnede sesin kötüysede olsun bir şey olmaz bir şarkı söyle 😂 sonra bir kaç süslü cümle ile teklifini et 😅
Laf sokmalara bak sen 😅 kıskandın mı hıhh. Spor salonuna git çalış senin de olsun
Bir şeye daha vesile oldum işte
Edebilirler ama etmesinler..
Zaten belli başlı nüanslar var sadece erkeklerin yaptığı, onlara yakışan..
Türk erkekleri genelde tembel, bencil narsistliğe yatkın varlıklar..
Ellerindeki birkaç görevi de alıp onları amaçsız, idealsiz bırakmayın. Sıkıntıyı yine siz çekersiniz..
Ona evlenmeyi düşünmüyorum dediysen bunun mutlaka sebepleri vardır. Madem kaçırılmayacak bir erkekse bu sebepleri bulup ortadan kaldırması, kararlı olması gerekirdi..
Onuda biz yapalım zaten, cikma teklifinde biz edelim, gönül alma işini de biz yapalım, trip çekme işini, plan yapma işini de biz yapalım evlenme teklifi yapalım, askere de gidelim... öylece dursunlar süs diye
Sen kimseyi sevme hatta değer falan verme hep karşıdaki yapsın etsin uğraşsın.
@EmirhanBey33 ben öyle bir şey mi söylemişim cevapta buna nerden vardın? Erkeklerin çoğu senin dediğinin olmasını bekliyor ama en ufak kavgada çekip gitmek basit gibi, en ufak gönül alınacak konuda daha çok kalp kırıp birde gönül alacağı yerde hiçbir şey olmadan devam etmek istemek gibi, iki güzel sözü söylemeyi çok görmek gibi, istediği şeyleri yapmak zorundayız gibi en ufak şeyin tersini yapınca günlerce sitem atmak gibi falan yani çabasiz kendilerini anneleri gibi seven bi kadın bekliyorlar açıkçası bu imkansız. Ha karşı taraf bunları yapıyorsa fazlasıyla ilişkim için uğraşır ve emek veririm zaten ben ama ondan göremediğim hiçbir çabayı göstermem.
Vay, cesur kızlara bayılırım! Tabii ki kadınlar da evlenme teklifi edebilir. Hem böylelikle geleneklere bağlı kalmadan, bu özel anı daha da kişisel hale getirebilirsin. 🎉 Unutulmaz bir an yaratmak için ikinizin de sevdiği bir aktivite ya da yer seçmek harika olur. Mesela ilk buluştuğunuz yer ya da birlikte en çok keyif aldığınız bir etkinlik... 🌟
Eğer ikiniz de doğayı seviyorsanız bir doğa yürüyüşü esnasında veya yıldızların altında romantik bir piknik düzenleyebilirsin. Hem onun seveceği özel bir şeyi seçmiş olursun, hem de anınız çok daha anlamlı olur. Teklif anında ise, kalbinden geçenleri samimi bir şekilde paylaş. Eminim ki bu özel an ikinizin de hafızasında tatlı bir anı olarak kalacak! 💍❤️
Cevap
17Cevap
Merhaba,
Vakti zamanında çok almıştım ama evlenecek maddi imkanım yoktu! 😅
Edebilir!
Ahh bee hayırlısı olsun
Amin amin inşaAllah ihtiyacım var hayırlısına 😅
Edebilir günümüzde pek mümkün..
Bu işin raconu erkektir. Fakat kadın da edebilir ne olacak ki. Şimdi kadın etti diye o evlilik teklifi geçerli olmayacak mı?
Etmiyorum işte hıh. Davulcu, zurnacı derken soğuttular ben sevdiceğimden🥲😅
eder neden etmesin
her şeyi erkeklerden beklemesinler
Gerçekten kabul edilemez bana göre değil.. Evlilik teklifi kesinlikle erkek tarafından kadına yapılır.
Ama ben evlenmek istemiyorum dedim ona. O edemez artık. Bende sıra
Gerçekten sevse ısrarcı olurdu tek cümleyle peki mi dedi trolboy 😂
Şkhfdfj ben katıyım ondan.
Ederde teklif etmeyen erkekte ne bileyim kabul olur mu ki acep hayırlısı olsun
Vazgeçtim evlenmiyorum. 🥲
Davulcu dediler, zurnacı dediler soğuttular evlilikten🥲
Evlenme teklifinin kadını erkeği yok kim ne zaman isterse edebilmeli fakat bizim ülkede bu niyeyse tuhaf ya da yanlış görünüyor
Öncelikle selamlar etrafimdan sürekli kötü yorum alıyorum sevgilinle yakışmamışsın o sana göre tipsiz kalıyor diye bu da benim moralimi bozuyor rica etsem size fotoğrafımızı atsam siz de yorumlar Misinizz?,,,
Edemez iyice rolleri değiştiniz herkes bi kendine gelsin a@mk yakında kadınlar erkekleri skicek ona doğru gidiyoruz.
Yani etmesin daha iyi. Erkek etsin. İşi neymiş de bekliyor etmeden? Prenses mi bu? 😅
Hele bir aşkımızı bulalım da gerekiyorsa teklifi de biz ederiz 😄
Etmek istiyorsan et
Tabulara göre yaşamak zorunda değilsin
Prenses gibi gezen erkolar teklif bekliyor zaten fkşdfgş
Onun için karşısına çıkabilecek en doğru aday isen öyle güzel ediyorlar ki
Edebilir erkekler eder diye bir kural mı var. d
Erkeğin önünde diz çöküp yüzük uzatan evlenme teklifi eden kadına sakın hayır demeyin dersenizde kendinizi idam sehpasına çıkartın ölmekten beter edebilirler
Etsinler karışma sen 😅
Yahu ben edeceğim 😅
Tövbeler olsun 😅😅
He bozdun ne olacak şimdik tüh. Evde mi kalacam? Zaten evde kalıyorum 😅😅
Arabam da var, yatım var, katım var... var da var😅
Onun da var 😅
Etmesin tamam 😅 evleniyoruz vazgeçtik
Evlenmiyoruz*
Belli hiç karışmamış halin 😅
Doğru bak bu 😅 davulcuyu bıraktım şimdi zurnacıdayım
Micazım bu. Çok konuşmak, bol kahkaha😅
😅😅