Aile & Toplum Kadınlar evlenme teklifi edemez mi? likebarbie Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğum kisiye ben teklif etmek istiyorum bu cok mu tuhaf? Güncellemeler1 yıl Super soruu Kadınlar evlenme teklifi edemez mi? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Evet isteyen edebilir neden olmasın 1 0 Yorumla
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben de yüzükleri alıp yanına gitmeyi istedim bir çok kez ama onun aklına nasıl gelmiyor ki anlayamadım ve vazgeçtim hep. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İsteyen istediği zaman eder ya bence bu işin kadını erkeği yok 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hani erkekler romantik değildi böyle şeyler önemli değildi? Erkeklerin prenseslik boyutu bu 1 0 Yorumla
Orhan_enis Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Edebilir, ama alışılagelmiş olan erkegin etmesi olduğundan tuhaf gozukebilir fakat iki taraf icinde problem yoksa kimi ilgilendirir? 1 0 Yorumla
AgA_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Nası bi plan var aklında böyle boğazda lazer ışıkları falan mı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl etti gecen ay bana süre istedim 1 2 Yorumla likebarbie 1 yıl Reddettin yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok bekletiyorum daha niahi kararimi vermedim Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bencede etmelisin 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Edebilir ama erkeğin etmesi daha doğru 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oldu olacak kucaklayak yatağa atak 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne olacak ki. Teklif et 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Eder 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. edebiliir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet isteyen edebilir neden olmasın
Ben de yüzükleri alıp yanına gitmeyi istedim bir çok kez ama onun aklına nasıl gelmiyor ki anlayamadım ve vazgeçtim hep.
İsteyen istediği zaman eder ya bence bu işin kadını erkeği yok
Hani erkekler romantik değildi böyle şeyler önemli değildi? Erkeklerin prenseslik boyutu bu
Edebilir, ama alışılagelmiş olan erkegin etmesi olduğundan tuhaf gozukebilir fakat iki taraf icinde problem yoksa kimi ilgilendirir?
Nası bi plan var aklında böyle boğazda lazer ışıkları falan mı
etti gecen ay bana süre istedim
Reddettin yani
Yok bekletiyorum daha niahi kararimi vermedim
Bencede etmelisin
O da mı bize kaldı ohoo
Teklif eder de o kişinin gtü kalkar
Edebilir tabi ki
Yo tuhaf değil
Edebilir ama erkeğin etmesi daha doğru
Oldu olacak kucaklayak yatağa atak
Ne olacak ki. Teklif et