Yaratılıştan kaynaklı olmalı. Hz. Adem (as ) ilk yaratılan erkek. Yüce yaratandan yalnızlığının giderilmesi için dua ve müracaatta bulunuyor. Sonra Hz Havva annemiz yaratılıyor. Birde bizim toplumumuz ataerkil olduğu için ilk atağa geçen erkek oluyor. Ama bana soracak olursan kadınlarda ileriyi düşündüğü birisine evlilik teklifi edebilir. Ama öyle bir kız girmedim şahsen.
Helal olsun değil aslında hiç beklemezdim. Şok oldum. Şu sıra hayatımın merkezinde is olduğunu daha flört bile etmediğimizi ve benim şu an aslında flörte bile ayıracak zamanımin olmadığını söyledim.
Valla öyle erkekler var ki. Karşı tarafin durumdan haberi yok ama sırf kendilerine Uygun olduğunu düşündüğü için teklif yapanlar var. E bununla ilgili ne düşünüyorsun?
Biraz göreve giriyor bu durum. Evlilik yolunda şunu erkek yapmalı kadın bunu yapmalı diye. Yıllardır böyle zaten sürprizi erkek yapar, teklifi erkek yapar, ilk adımı erkek atar, düğünü erkek tarafı yapar vsvs. Kadınlar sanki adım atarsa basit görüneceğini düşünüyorlar
Evet bu konuda çok haklısın kadın dediğin gibi davranırsa "basit" kadınmiş gibi algılanıyor tabi bu bizim toplumumuzda! Avrupa da veya diğer ülkelerde öyle değil!!! Bide kadınlar bir kalıbın içine sokuluyor onun dışına çıkılırsa farklı anlaşılıyor.. maalesef üzücü bir durum:(
En İyi Cevaplar