Seven ama sevgisini dışarıya vuramayan biriyle sevgili olur muydunuz?

Seven ama sevgisini dışarıya vuramayan biriyle sevgili olur muydunuz?

Öyle bir şey yok.. Söyleyemese bile kendine göre sevdiğine dair dışarıya yansıttığı bir durum muhakkak ki vardır.. Yüzüne, gözlerinin içine bakamıyor oluşu bile yeterlidir.. Diğer türlüsü ben sevgimi gösteremiyorum olayına inanmıyorum..
İşte o kendince gösteriyordur ama sen bunu göremiyorsundur 🤔
Neden olmasın ki bak herkes şunu artık Anlasın herkes istiyor ki Tabii soruyu soran kişi lafım senden dışarı belki isteklerin farklıdır Ama herkes istiyor ki Aman böyle Sevgisini belli etsin Aman böyle işte bana olan ilgisini belli etsin bu bence karakteristik bir özelliktir kişinin içindeki niyet çok önemlidir Eğer iyi niyetli bir insansa ve gerçekten sevdiğini inanıyorsan zaten geri kalanının bir önemi yok Önemli olan budur onun karakteri gereği dışa vurmuyor olabilir yani sırf bu yüzden sevgili olmamak veya onunla birlikte yola çıkmamak ona saygısızlık olur Ona bakarsan örnek veriyorum Benim Babam ketum bir insan hiçbir zaman Sevgisini belli etmez ki ailesinden gördüğü kültür gereği ama hiçbir zaman da bizi geri plana etmez Annem ile de yıllardır evli ve kaç senedir Mutlu mesut bir ilişkileri var
Yüreğim yok çekemem sevgilim olucaksa hafif sevgi dolu olmalı 'Beniiiii seviyorsun dimiiiiii?' gidicem oda seni seviyorum diyip yanağımı ısırcak çok şey mi istiyorum? Csgbfhbfyjf
Öbür türlü arkadaş moduna geçiş yapasım geliyor sevgili gözüyle göremem öyle birini.
Evet çok şey istiyorsun 🤪 ama imkansız bir şey istemiyorsun 🤔
Ya sevip de dışa yansıtamama diye bir şey yok bence çünkü insan birini sevdiğinde bunu her türlü belli eder istemese de, sevgiyi gösteremeyen kişi sevmiyordur ve olunmaz öyle biriyle
Hmm, aşk gerçekten karmaşık bir iş 😅 Ama bence bir ilişki, iki kişi arasındaki duygusal paylaşımı kapsamalı. Eğer biri seni seviyorsa ama bunu gösteremiyorsa, zamanla bu durum sıkıntı yaratabilir. Sevgi dolu bir ilişki, hislerin açıkça ifade edilmesiyle daha güçlü olur. Yani, başka bir deyişle, aşkın sadece kalpte saklı kalmamalı; dışa vurulmalı ve partnerine hissettirilmelidir.
Ama tabii ki herkesin aşkı yaşama şekli farklıdır. Belki zamanla bu durumu aşabilir veya sen onun sevgi gösterilerini farklı şekillerde anlayabilirsin. Yine de, açık iletişim ve birbirini anlama konusundaki dayanışma, ikiniz için de iyi olabilir. ❤️😊
Cevap
8Cevap
Merhaba,
Hayır canı cehenneme! 😅
Neyse o olmalı! 😅
İçerde yaşayan içerde kalsın, boğulsun!
Hissettirmeyen hissettiremeyen biriyle olmam..
Sevgi varsa bir şekilde ya davranışlara, ya bakışlara ya sözlere yansır bence hiç bir şey yansımıyorsa orada sevgi yoktur , çabalamakta anlamsızdır azad etmeli o insanı...
Beni seven, bana değer veren birisi seni seviyorum demese de olur gibi be. Hal hareketleriyle de bunu belli eder zaten.
Bir tık ileriye gittim ve evlendim 😅 seviyorum de be adam sadece hareketle değil sözle söyle şunu değil mi ama kulaktan kalbe insin 🙃
Sanırım olamam beni sevgisiyle şımartmadıktan sonra ne anlamı kalır
Hayır, sevildiğimi hissetmek ve bilmek isterim. Gösterilmeyen sevginin hiçbir önemi yok benim için.
Hayır olmam duvarda beni seviyordur belki ama bundan benim haberim olmadıktan sonra ne fayda sjsjs
Bende öyleyim oda öyle olursa o bekler ben beklerim ölür gideriz
çok yorucu olurdu, hayır
Yani hissettirmesi gerekiyor
Sevildiğimin belli edilmesini önemserim.
Disariya gerek yok ben ona vururum
Olamazdım sevildiğimi görmek isterim
Hayir, iletisim onemli
Hayırr😅
Çok zor olur
Hayır olmam
Zor ya. Sonra aldatılma giriyor işin içine
Muhtemelen hayır
Olmam seven vurur
Hayır ya
Ketum insan sevmem
Hayır, yaşadım büyük pişmanlık.