öpüşmeyi cinselliği sevgiyi kim nasıl yaşıyorsa yaşasın masum kelebek gibi dolaşmayın etraf da ne yaşamak istiyorsanız dürüstçe söylersin kim ne yaşamak isterse yaşasın.
Kabul etmeyen kişiler, günahsız hiç bir şeyi yaşamayı istemezler. Gerçek sevgi, yakınlaşmak değil. Daha önce tatmadıkları için, hiç bir şekilde bilemezler
Benim hiç sevgilim olmadı ama görüştüklerim arasinda çok düzgün biri vardi eminim o da istemezdi. Günaha sevaba dikkat eden birini bulursan emin ol sen istesende yapmaz
olmazdım fiziksel temas çok önemli sevgini nasıl fiziksel olarak göstereceksin sarılmak el tutmak bir yere kadar götüryor karşındakini gerçekten seviyorsan daha fazlasını yapman gerektiğini hissediyorsun zaten..
ben sevişmeden 7 ay sevgili olduğumu bile biliyorum siz her erkeği sağ eli şeyinde zannediyorsunuz çıkın şu kokuşmuş odanızdan twitterdeki aptalların tweetlerine fazla aldanmayın hayat ordaki insanlardan ibaret değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir sure sonra opusme bile olmadiysa baska kapiya giderim
Ben şahsen hayatım böyle bir kızı öpmedim elini tutmadım sarılmadım o duyguları bilmiyorum bir kişi oldu sadece hayatımda oda bitti Ama aşkta yüzüm gülmedi çünkü gerçekten sevdiğim için ona fazla geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Olmam öpmüyorsam sarılmıyorsam dokunmuyorsam niye sevgilim kdkfkfk kaldır fırlat
Evet olurdum. ben cinsellik ya da öpüşmek için bir kızı sevmiyorum ki. bana olan sevgisini severdim onun.
öpüşmeyi cinselliği sevgiyi kim nasıl yaşıyorsa yaşasın masum kelebek gibi dolaşmayın etraf da ne yaşamak istiyorsanız dürüstçe söylersin kim ne yaşamak isterse yaşasın.
Biriyle sevgili olabilmek için, illa öpüşmek veya sevişmek gerekmiyor. İnsanlar birbirleriyle konuşup, isteklerini ve arzularını öğrenebilir.
çok haklisiniz ama bu zamanda hic kimse kabul etmiyor
Kabul etmeyen kişiler, günahsız hiç bir şeyi yaşamayı istemezler. Gerçek sevgi, yakınlaşmak değil. Daha önce tatmadıkları için, hiç bir şekilde bilemezler
Aman öpmeyen erkekmi kalmış,
Bu nasıl soru sevgili olur olmaz biz öpüşebilri miyiz böyle hi yasağımız varsa ben istemiyorum mu diyecez
Aşkı herkes Cinsellik Olarak Tanımlıyor Yanlış Bir Görüş 👎
Öpüşme olcaksa olmam ben. Herşeyi evlenince yaşamak isterim
bende öyle düşünüyorum
opusmeden olmayi kac erkek kabul etti senin iliskilerinde , benim ilişkilerimde kimse kabul etmiyor ayriliyoruz o yuzden merak ediyorum
Benim hiç sevgilim olmadı ama görüştüklerim arasinda çok düzgün biri vardi eminim o da istemezdi. Günaha sevaba dikkat eden birini bulursan emin ol sen istesende yapmaz
teşekkür ederim
Rica ederim
İste Aradığim Kadın Beni Bul🙂
Benim için hava hoş. Sevgililikte teması çok sevmem.
Aslında tam da bu olmali... Tam tersi. normalmis gibi düşünülüyor ama değil normal değil yanii
neden olmayayım ki ama öyle erkek var mıdır hiç sanmıyorum
olmazdım fiziksel temas çok önemli sevgini nasıl fiziksel olarak göstereceksin sarılmak el tutmak bir yere kadar götüryor karşındakini gerçekten seviyorsan daha fazlasını yapman gerektiğini hissediyorsun zaten..
ben sevişmeden 7 ay sevgili olduğumu bile biliyorum siz her erkeği sağ eli şeyinde zannediyorsunuz çıkın şu kokuşmuş odanızdan twitterdeki aptalların tweetlerine fazla aldanmayın hayat ordaki insanlardan ibaret değil
Bir sure sonra opusme bile olmadiysa baska kapiya giderim
Temiz olan şeyler neden eksik olarak gözüküyor ki
👏🏻👏🏻
Ama öyle evlendiği kişiye özel olma durumu var dinimizde
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama insanlar bizim düşüncemizi saçma buluyor. Hemen hemen yapmayan yaşamayan kimse kalmadı çünkü 🤷🏻♀️
Ne yazık ki artık temiz anlamında olan saf kişilere aptal
Nerde çapkın herşeyi yapmış yaşamış kişilere gelişmiş kültürlü denilen hale geldi
Öyle maalesef özellikle buradaki insanları gördükçe üzülüyordum ne hale geldik diye. Yorumunu görünce mutlu oldum. Demekki hala temiz insanlar var.
Ben şahsen hayatım böyle bir kızı öpmedim elini tutmadım sarılmadım o duyguları bilmiyorum bir kişi oldu sadece hayatımda oda bitti
Ama aşkta yüzüm gülmedi çünkü gerçekten sevdiğim için ona fazla geldi
Anladım nasip değilmiş demekki daha gençsin kimler kimler çıkar karşına hayırlısı olsun hakkında
Evet herşeyin hayırlısı olsun acele olmasın
Olabilir. Ama sarılmama izin versin ya
sadece öpüşme olmadan ya sarilmak falan masum bence
Herşeyi Evliliğe Bırakırım Zina Günah olur
olsa da olur olmasa da
sekse karşıyım dostluk arkadaşlık.
hayır ya o nereden çıktı şimdi
Olurum
olurdum
Evet
Olurdum
Seni mi kıracam öpüşmeden sevişiriz derim