Lütfen bakabilir misiniz çok vijdan azabı çekiyorum çünkü?

Sanalda bı süredir konuştuğum bır çocuk vardı zaman geçti felan sevgili de olduk ama ben kendimi bildim bileli derslerden dolayı hiç bı şekilde ilişki yapmamıştım çünkü harbiden zaman veremiyorum tıp dersleri zaten yoğun üstüne yks süreci felanda vardı bildiğiniz hiç kafama bile girmiyordu bu konu. Ama Ömer farklı gerçekten farklı yani aşık olduğuma da eminim onun da çok sevdiğini biliyorum baya bı gözlemledim çünkü. Her neyse uzak mesafe ilişkisi zaten ve hiç buluşma vs de olmadı ama her gün yaptığımız her şeyi konuşuyoruz akşam gene derslerden vakit buldukça çok fazla konuşuyoruz vs sanal olması zaman konusunda baya avantaj sağladı yani. Ben önceden iki kere çocuğa derslerden dolayı artık bitirelim demiştim ve müthiş güvenini kırdım bu arada ama her seferinde aşırı özlüyorum diye dayanamayıp gene yazıyorum. Ama bu sefer ciddiyim derslerden hele bide erasmusu felan var bunun kafamı bile kaldıramıyorum ve bitirmem cidden şart oldu artık ama bunu ona söyleyemiyorum zaten iki kere fena kırmıştım güvenini bı daha söyleyemem ya cidden söyleyemem. Dün ona dersleden dolayı bı hafta yazmicam telefonu kapatcam dedim ve kapattım da zaten ama söylemek istemediğim için ortadan yok olsam direk daha iyi olabilir diye düşünüyorum sonuna kadar yanlış onu biliyorum zaten ama harbiden söylersem aşırı koyar ya. Sizce napiyom tek özleyen o değil her ders çalıştığımda ağlayarak çalışıyorum yeter mk ya bari bu netleşsin. Düşüncelerinizi alabilir miyim lütfen çok ihtiyacım var buna?

Lütfen bakabilir misiniz çok vijdan azabı çekiyorum çünkü?