Kiz kardesim 15 yasinda az once acikmis mutfaga gitmis hamburger yapmak icin. Tavaya yag koymus kizartiyormus iste. Kardeslerime falan da.. Sonra yagi fazla koymus azicik iste pencereye bulasik makinesine gelmis yag kizarinca. Sonra annem gelmis mutfaga Ben sana bu kadar yag koyma demedim mi diye bagirmis birden mahvetmissin heryeri su pencereye bak falan diye. Sonra kardesim de merak etme kendim temizlerdim ben diye soylemis azicik o da he temizlerdin demis bagiraraj bagirmis hep yani. Sonra kardesim ara holde ben kendim temizlerdin ne bagiriyorsun bu kadar ne soyleniyorsun diye bagirmis Annem de surtuk kopek falan demis bir bok yaptigin yok anca oturuyorsun demis ama halbuki kiz kardesim kac aydir annem calisiyo diye evde kardeslerime bakiyo kahvalti hazirliyo evi topluyo en cok bu zoruna gitti kardesimin gormuyolar yaotigim hicbir seyi diyor kebdinden 2 yas kucuk eekek kardesim var. Hep onu seviyolar diyo iste ben neyim ki zaten ölsem kimsenin umrunda olmaz diye dusunuyor. Ya gecen yolda da erkek kardesim kiz kardesimi kizdirmisti sen yuzemiyon falan diye o da sus diyip duruyodu sonra annem babam kiz kardesime bagirdilar. Yani erkek kardesimi melek olarak goruyorlar resmen. Ya cidden kiz kardesim heo bana bagiriyolar yaptiklarimi gormuyolar falan diyo cok endiseleniyorum napcaz ya
Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
alutfen bakin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler