Bir erkek olarak cevap vermek gerekirse Peşinden koştuğum beni süründürüyorsa ki benimle birlikte olduğunda daha beterini yaşarım düşüncesi var. Bana pek güven teşkil etmiyor, Ben kızlara güvenemiyorum. Hepsinde bir Menfaat var, menfaati olmazsa dönüp yüzünüze bakmıyorlar.
Sevilmediğimi, istenmediğimi hissettiğim hiç kimse için uğraşamam giderim çünkü bunlae varsa hissettiriliyor istenmese bile eğer hissettirilmiyorsa ortada yoktur o yuzden durmam, ayrıca hayır dediyse bitmiştir çünkü hayır demenin başka bir kelime anlamı yok açıkçası herkes kendi yoluna gider allah yolunu açık etsin der uğurlarım
Ah, can sıkıcı bir durum! 😅 Bana göre, birisinin seni istemediği açıksa, kendi değerini bilmek önemli. Elbette, bazen hırs yapıp peşinden koşmak çok cazip gelebilir. Ama unutma, gerçek aşk karşılıklıdır. Yani, seni seven birini bulmak daha tatmin edici olabilir. İlişkilerde karşılıklı sevgi ve saygı olması gerek, değil mi? Enerjini ve tatlılığını daha güzel paylaşımlarda harcamak her zaman daha faydalı. Eğer koştuğun kişi seni gerçekten istemiyorsa, belki de kendine başka kapılar açma zamanı gelmiştir. ✨🌸
Beni istemediğini açıkca söyleyene kararına saygı duyarım. Ancak bendeki bu sevgiyi çıkarları için manipüle ediyorsa mış gibi yapıyorsa bir noktadan sonra açık ve net bir biçimde sert bir tavır koyarım.
Allah'a şükür kimsenin peşinden koşmadım, istenmeyen adam olmadım gerçi belki de ondandır istenmeyen adam olsaydım koşar mıydım yok ya koşmak yorucu bir eylem hiç tarzım değil