Ben zaten öyle insanları gerçekten anlayamıyorum ki çok duyuyorum çok görüyorum İşte birisi için ömrünü bile feda etmek isteyen insanlar var yani bırakın peşinde koşmayı kendi çizgilerinden taviz verip artık onu böyle hayat felsefesi haline getirmiş ya da bir hedef haline getirmiş insanlar var Bu tamamen hastalık ya ya şunu gerçekten anlamıyorum neden bu kadar insanlar birine kendini özel hissettirmek istiyor ya şu gerçekte zaten bilinen bir şeydir ki karşı tarafa kendini özel hissettirdiğin zaman EGO yapmaya başlıyor ya bu isteseniz de istemeseniz de bu böyledir Onun için yani Bir de şöyle düşünmek lazım neden karşılarım peşinde bu kadar konuşuyorsun Niye senin gözünde bu kadar özel yani ulaşılmaz bir dağ gibi mi ya da bir ne bileyim yani çok garip bir şey Benim bildiğim aşk denen şey Sevgi Denen şeyin doğum gelişen bir şeydir zaten Onun da sana ilgisi varsa bunu her türlü belli edecektir ama peşinden koşup Aşık edip onu kendine bağlamak biraz saplantılık Tan başka bir şey değildir yani ben Allah'a şükür ki bu zamana kadar kimse için peşinden koşmadım Ne yapmam Çünkü niye yapayım yani
Denedim. Beni sevmediğini bile bile ona çok fazla değer verdiğim için hayatımı bırakıp sorunlarına odaklandım. Kendimden taviz verdim, hayatımı o güzelleştirmişti çünkü zaten o yokken hayattan zevk almıyordum. Ardından birden soğuk yapmaya başladı, takıntılı olduğumu söyledi oysa ben onsuzluğa dayanabiliyordum tek istediğim iyi olmasıydı onu sevebilmekti ben ona herşeyden çok değer verip yanında olmak isterken o başkalarıyla konuşuyordu. Hâlâ seviyor muyum? Evet birdaha olsa birdaha severim gram pişman değilim peşinden de koşarım, seven insan yapar. Eğer sevdiğin için herşeyi göze alamayacaksan sevmiyorsundur zaten. Çevrem hep bana bu kız seni üzer demişti ama ben onlara rağmen onu sevdim yanında olmak istedim her anında, beni üzmesine rağmen sevdim. Sonucu karşı kişinin sana hissetiklerine bağlı evet, ama şunu söyleyebilirim seven insan her şeye katlanır. Seni sevmemesine bile.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir sene kadar önceydi çok aşıktık önceleri onun geceleri kabus görmemesi için dua ederdim uyumadan önce bir gün bana sigara alacak param yok dedi 1 saatlik yola gittim ona sırf bir paket sigara alabilmek için ona laf söyleyene dusman oldum kusurlarını görmeZden geldim iktidarsızlık sorunu vardı bunların her erkeğin basına gelebileceğini anlatmaya çalıştım param yok dedi gidip işe başladım ama sonra cebinde bir mesaj yakaladım bir kadınla tanışmış ama sözde sadece konuşmuş ben de dedim ki bak şurdan git acı cektim mi kralını çektim uzun süre kafayı sıyıracak halde gezdim ama onu bir kere bile aramadım beni istemeyenin peşinde koşmam ama anladım aşk o kadar hafife alınacak bir şey değil ve aşk bir pisliği bile çiçek gibi gösterebiliyor
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seviyordum bir süre koştum. Onunla konuşurken ben hayatıma devam ediyorum sende hayatına devam et, hiç seni sevmemişim gibi sende beni hiç sevmemişsin gibi dedi. Sinirlendim bu sözüne aylarca peşimde koşan oydu, bırakan da oydu. Bıraktım bende umurumda değil. Aynı sınıfta olmamıza rağmen hiç yokmuş gibi davranıyorum.
Seni istemediğini açık açık söyleyen birinin peşinden koşmak akla, mantığa yatkın değildir. Seni sevmeyen biri için daha fazla zaman harcamanın, yıpranmanın anlamı yok. Seni, senin zorunla sevecek ise "çok çabaladı ya bir şans vereyim" diyecek ise her peşinden koşana şans veriyor demektir zaten. Aşk, sevgi bu kadar zor olmamalı. İki tarafta birbirini istemeli. Ancak o zaman gerçek mutluluğa ulaşılır.
Hayır. Ben sevdiğim insanlar ile yan yana yürümeyi severim ileri hızlı adımlar ile gitmek isteyen biriyse kendimi yormak istemem. Üzülürüm, kendi içimde yaşarım bu durumu ama yine de gitmem. Gitmek isteyeni ben tutamam ki benden vazgeçmeyi kafasına sokmuş bile o düşünce bile yeter.
Öyle insanlardan mümkün olduğunca kaçıyorum evet belki zamanında sevdim kendimide parçaladım gözüme koya koya sevmiyorum dedi keşke öncesinde söyleseydi o zaman bu kadar bağlanıp onun gidişine üzülmeyecektim ama bu bana tecrübe oldu o giderse herkes gider gibi herkese rest çekebiliyorum 360 derece döndüm ve hayatımda birdaha yapmamam gereken bir tecrübeydi benim için, üstüne her ne kadar dusmesemde düştüm o pişmanlığı halen yaşıyorum.
Asla devam etmem allah belasını versin kendini ne zannediyor gerizekağlı konuşurken bile sinirlerim bozuluyor kimse vazgeçilmez değildir ya karaktersiz insan bunlar
Hayat felsefemizdir beni istemeyeni ben hiç istemem onunla vakit harcayarak kendimi yoramam kimse kusura bakmasın. Bu işler tek tarafin çabası ile olacak işler değil
Hahah ne demiş yıldız ablamız. Yürrüüü anca gideeersiiin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ona olan hislerimi bilmesine rağmen beni istemiyorsa hayır koşmam peşinden. Çünkü belli bir süre sonra kendini vazgeçilmez sanıp beni cepte görecektir.
Ederim asla pes etmem. şuanda öyle yapıyorum bu zamana kadar 1 kişiye açıldım ve 1 kişiyi sevdim ve red yedim ama asla pes etmedim umarım birgün kazanırım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Etmiştim, en son nişanlandı farklı biriyle. Mutlu olsun.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ondan sonra da hiçkimsenin peşinden koşmadım ve sanırım koşmam da şu saatten sonra. Çünkü o demişti bana :'' kadın değil erkek koşar kadının peşinden'' diye. Gururum fena halde kırık o yüzden.