Kız arkadaşım zorla başkasıyla evlenecek?

Ben 23 kız arkadaşım 27 yaşında küçük yerde yaşıyoruz ailesi beni istemiyor benim ailemde onu istemiyor. Görücü geldi evlerine mecbur evleneceğim diyor başka çarem yok diyor. Ya beni kaçır ya da ben evlenecem istemediğim biriyle ailem böyle uygun görüyor dedi. Kaçırım seni diyorum ama kaçarsak küçük yer olduğu için iki sülale birbirine girer her şey kötü olur ne onun ailesi bu duruma düşmesini istiyorum nede benim ailemin. 4 senelik ilişkimiz vardı arada büyük sorunlarımız oldu ayrıldık geri barıştık. Ayrıldığımızda başkasıyla konuşmuş bu ayrı bi konu zaten. Ben illa benle olsun demiyorum ama zorla istemediği biriyle evlenecek diyorumki yapma etme kendine bunu yapma diyorum başka çarem yok diyor. İlişkimiz oldu evlenirse karşı taraf bunu kabul edecekmi o bile sorun. Ne yapmalıyım nasıl bi yol izliyim ablalarım abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Güncellemeler
1 yıl
şu an görücüyle annesinin teyzesinin zoruyla wpden konuşuyor. Benimde çok zoruma gidiyor nasıl bi yol izliyim bilmiyorum çok zor durumdayım
Kız arkadaşım zorla başkasıyla evlenecek?