Kız arkadaşım ile 3 yıllık ilişkimiz var doğulular isteyemeye gidecektik o zaman işim yoktu aileside değişik insanlar kız arkadaşım bizde oturur annem konuşur bulaşıklarını bile yıkardı annesi babasına çıtlatmış Türklere vermeyiz demiş sonra tamam demiş ( doğulu demiştim ya Kürtler yani ) neyse işte felan bunlarda yeni ev yapıyordu oraya gelsinler o zaman dedi daha inşaat neyse felan bir ara benim kız annemi aramış demişler işte ne zaman geliceksiniz felan bu ayın 28'inde gelecektim ama işim yoktu o sıra neyse anneside telefonda dinliyormus duymuş annemin dediğini ( annemde şu an işi yok iş olsun geliriz demiş ) sinirlenmiş felan o sırada da babası gelmiş işte ben dedim Türklere olmaz diye işte bizim akraba gelecek vericez mecbursun evet diceksin demiş bu arada zorla verdikleri geçen haftada geldi hayır demişlerdi gene geldiler buna başkalarıda çok istemeye geldi biri vardi 7-8 kez geldi hep hayır istemiyorum demesine rağmen değişikler işte neyse babası demiş evet diceksin yoksa senide annenide vururum demiş inada bindirmis bana vermicekmis neymiş hiç telefonda aramamışız felan anneside sonradan benim için hayır demiş öyle diyince annem bu arada annem işi yok dedikten 1 saat sonra işten aradılar başvurun oldu gel başla diye felan işte neyse 1 saatle başımıza bu olay geldi babası kızı felan zorlamış işte pazar günü imam nikahı zorla yüzük felan işleri olmuş saçma saçma başlık parası almış 25 altın tam altın bizden almicakti neyse işte ne yapabilirim Allah aşkına akıl verin bana kız arkadaşım nasıl iptal ettirebilir nişanı ne yapabiliriz lütfen bana bir çıkış yolu söyleyin Allah aşkına ne yapabilirim benim kız çocuğa da ailesinde demiş sevmiyorum yok felan olmaz diyorlarmış ne yapabilirim?
Kız Arkadaşım zorla evlendiriliyor?( LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN ) ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kaçarsa annesini vurucak demiş ben hapse girersem 1 kişiyi öldürmeden girmem demiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sencw babasi gercekten vururmu zannetmiyorum sen boyediyince yillar knce olan olaylar geldi aklima
Doğulular kıza ve kardeşlerini dövdüğü oluyordu bilmiyorum bu işin içinden çıkmam lazım
Özel değilse nasıl bir olaydı
Ozbekti sevgilim ailesinin istedigi kizla evelenme durumlsri vardi
Sonucu kötü mü oldu :/
Yok evelenmedi ya o direndi erkek cocuguydu birbirimizide cok seviyoduk ruya gibi bir aski ama o o ruyadan uyanmayi ve beni trerk etmeyi tercih etti
Çok üzüldüm güzel şeyler hep sonuçsuz olur :/
Sen. Diren ama
Ben direniyorum kız gelmiyor bişey yaparlar diye korkuyor
Evet kaçırmalısın tek çare bu
Kaçarsa annesini vurucak büyük ihtimalle babası
Annesini de kaçır zaten eğer ki annesi kızın arkasın da durmayıp mutsuz bi evliliğe izin veriyorsa o anneden de hayır gelmez
Ya değişik insanlar bacım kafayı yicem kızın beyni durmuş zoraki evet dedi kaybetmek istemiyorum
İnsan ilk kendini düşünmeli bu hayatta sevmediği bir insana dokunursa büyük dünyası yıkılacak kendinden iğrenecek belki de psikolojisi altüst olacak ve aklım da kalbin de sen varsan kız kafayı yer kimseyi düşünmeyin ve kaçın.
Haklısın ben evet diyorum ama kız korkuyor bişey yaparlar vururlar diyor acaba biraz zaman geçse daha iyi mi daha mu kötü bir şekilde bı yerden bişey yapmak lazım
Zamana bırakırsan kızı kaybedeceksin kendine gel. Belkide kızı korkutmak için öldürürüm demiştir aptal herif dediğimi yap geç kalma bazı şeylere hayatın boyunca üzerin de pişmanlık bırakma
Evlerinde silah var biliyorum zaten bunlar gelmeden önceki gün tek kurşunluk canın var demiş zaten sana hiç kanım ısınamadı demiş ne yapabilirim ben kaçma harici benim kız nasıl nişan atabilir benim kız atmaya calisirsa bişey yapabilirler karşı taraf atması lazım
Birde işte annesine demiş çocuk hakkında şikayet babası annesine demiş bizi rezil ediyor öldürtcek bu kızın kendini diyor
11 kardeşler ( 2 üvey )
4 abisi var 1 erkek kardeş
Askerde zaten de
Verdikleri de akraba
O vericek çocuğu dövdür en son öldüresiye almaz ozaman kızı bide tehdit et ohhh
O çocuğu bulsam olucakda bunlarda aynı b*k demiş kıza işte daha öncedem biriyle el ele tutuştuysan namusdur vururum demiş
Oha ya
Evet kafam karışık sen kızsın anlarsın beni bişeyler yapmam lazım
Keşke elimden bişey gelse ama sana diyebileceğim tek şey vakit geç olmadan bişeyler düşün kaybedersen ömür boyu başkasıyla izlersin
Biliyorum teşekkür ederim kız nişanı karşı taraftan arttırmaya çalışıyor ya da en sonda ikna edip kacircam
Sana kalmış tabi
Babası benim için o çocuğuda gelenleride senide annenide ( kızın) vururum demiş
Kaçır
Kaçarsa annesini vurucak büyük ihtimalle babası