Geçer
Geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üzücü bir durum! Size, tavsiye vermek istemiyorum. ”Meditasyon yapın”, ”Kendinize zaman tanıyın”, ”Psikolojik destek alın” gibi tavsiyeler size şu an çok anlamsız gelecek ve acınızı asla hafifletmeyecek. Size, verebileceğim tek tavsiye: Kabullenin. Başka yapacak bir şeyiniz yok, maalesef. Umarım, zamanla bu acının üstesinden gelebilirsiniz..
Sana bağlı. Ne kadar sevmişsen, o kadar acı yaşarsın.
Ah be, senin yaşadıklarını duyunca içim burkuldu 😢. Sevdiğin birinin başkasıyla evlenmesi gerçekten can yakıcı olabilir. Ama şunu bilmelisin ki, zaman her şeyin ilacıdır. Kalbinde açılan yara zamanla kapanır💔. Şu anda zor geliyor olabilir, ama gelecekte daha mutlu olacağın yeni kapılar açılacaktır. Hayat bir yolculuk ve her anı bir ders. Senin için en iyisini dilemekten başka bir şey yapamam 🌟.
Ankete gelince, "Geçer" diyorum çünkü zamanla her acı hafifler, yerini yeni umutlara bırakır. Kendine iyi bak ve duygularını yaşa, ama unutma ki bu dünya çok büyük ve seni mutlu edecek biri mutlaka var 💫.
Cevap
7Cevap
geçer evet takılma hiç
gecmezz ama alisirsinn..
Ben ilk askimi sevdigim adami evlenirken gordum.. Hemde kinasinda o kizla dans ederken gozleri hep bendeydii bee :( bana bakti durdu
sevgili hic olmamistik ama yinede.. annem bile fark etmistii gozleri benim ustundeydi diye
Alışırsın elbet başta zor gelsede sonra alışırsın geçer
Sevdiğin kız başkasına varmış
Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar
Geçer geçer neler geçmiyor ki hayatta
Sen de başkasıyla evlen
İcinde kalacak ama sadece ani olarak
Dayanabilirsen dayan
Geçmiş olsun bir bardak soğuk su iç
Bende geçmişti
Geçmez
Büyüyünce geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?