AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Bence mantık evliliği yap korkun sorunlu bir ilişki ise ayrılırsın. En azından cocuk sahibi olmuş olursun.
Mantıklı insanda bu kadar bencillik olmaz.
Bendensin ya çoğumuz bu durumdayız sanırım. Seviyorsun olmuyor, sevmiyorsun olmuyor. Taktik maktik bana göre değil. Tuhaf bi dünya
Öyle deme 35 e kadar yolun var sağlıklı bir doğum için hadi zorlayalım 45 olsun ama sen kendini yinede fazla geçiktirme
Aynı durumdayz ben daha büyüğüm üstelik senden. Çocuk konusuna gelince olması mı olmaması mı hayırlı bilemeyiz
Bu konuyla meşgul olmadığında gelecek evlilik emin ol.
Ben de evlenemedim galiba nasip olsa gelirdi bir şekilde yapacak bir şey yok
Yaz istersen özelden konuşuruz
Daha gençsin hiç belli olmaz bu işler ümidi kestiğin an kendini nikah masasında bulabilirsin
Evlenmek şart değil anne olmak da şart değil ama ümidini kesme
Ümidini kesme nasibin sana doğru zamanda doğru vakitte gelecek yaşa takılma
Bu doğru zaman nasıl geliyor. Birini sevdiğimizi nasıl anlayacağız. Karşıma ciddi insanlar da çıkıyor ama bir türlü sevemiyorum
@Minnoşcukk3 valla ya bir çıkmadı gitti bari 2025 te çıksa
Artık gelmesi lazım beraber eş durumu tayini yapmamız mutlu bir hayat sürmemiz gereken konular var😂
@Minnoşcukk3 ahahah duyurulur :) inşallah olur canım ya gönlünden geçtiği gibi.. 🫶🏻
@Bsrammm Allah’a dua ediyorum bakalım. O insanı gönderecek mi?😅 aminnn. inşallah senin de gönlünden geçenler olur🤍
@Minnoşcukk3Evet canım en iyisi dualara devam etmek. Gecikiyorsa güzelleştiriyordur diye boşa demiyorlar illa li vardır herşeyin sebebi. Allah kabul etsin. Amin çok teşekkür ederim. 🫶🏻inş 2025 te olurda birbirimize haber ederiz :)
@Bsrammm Ayy inşallah öyle oluyordur 😇 Evet gelişmelerden haberdar edelim🥰
@Minnoşcukk3 ay inşallah hadi bakalım :) her zaman yazabilirsin 🫶🏻
Bende umudunu kestim zaten bu devirde evlenilmez artık ne maddi olarak ne manevi olarak, hatta bu dünyaya çocuk getirmeye bile gerek yok artık ona büyük kötülük olur yani
Bence aramaya devam et, 35'e kadar rahat yolu var.
Bir kadını tamamlayan çocuğudur evlenmesen de çocuk yap istiyorsan tabi
Nasibin elbet cıkacaktır karsına ama bişey olmuyosada zorlamanın alemi yok herkes evlenmek zorunda değil
Gercekten hayat cok zor
Dünya çok başka bir aleme gidiyo
Kime güvenip nasıl evlenceksin ki
Abla bak 4 seneye kadar zamanın var çünkü 34 yaşından sonra çocuk yapılmıyor çabuk ol yani ben sana derim tam yazdığın şeyi okumadım 4 senen var çocuk yapın derim ben size yani evlilikten falan umudu kesme gez toz bazen ara sıra deneyin sana derim yani😂
Geç değil hiçbir şey için Daha gençsin bu kadar umutsuz olma
Umudunu asla etme. İnşallah hayalin gerçek olur..
Bunu 65 yaşında birine sor bakalım hayat tecrübesi ne diyor
32 yaşımdayım. Ben hayatımda hiç evlilik düşünmedim. boş ver, evlenip ne yapacaksın.
Kötü bir karar olduğunu ileride anlayacak pişman olacaksın.. Sadece bunu bil yeter..
32 yaşındayım, akışına bıraktım. Olursa olur olmazsa da olmaz napiyim
Umudunu yitirme eşim 33. yasinda çocuk sahibi oldu.
Annelik bambaşka bir duygu umarım en kısa sürede güzel bir yuva kurarsin
Tanışmak için bir şans verebilirsin.
Bana.
İstiyorsan sonradan görüşme
Allahtan ümit kesilmez ümidini asla kesme!
Zümer 53. ayeti okumani tavsiye ederim
Yani dünyanın sonu değil.
Bekarlikda yaşanır
Umudunuz yitirmeyin. Can çıkmayan candan umut kesilmez
Buradausan bulamazsın kimse KS de gezen birini istemez
Bu tamamıyla senin düşünce yapın ile alâkalı, yola çıkmadan yol sana görünmez.
Yarınlar çok şeye gebedir, ümitsiz olmak iyi iyi değildir.
40-45 yaşında anne olanlar var 😂🤷♂️ 35 de bile, sabırlı ol doğru insanı bekle
Ümidini kesme 50 yaşında yalnız olduğun zaman daha çok üzülebilirsin
Sıkma canını
bende yaşım büyük ama hala biraz umut var
Erkenden yaşlılık sendromuna girmişsin. 30'dan sonra evlənmək yasak mı?
Genelde seçici insanlar bekar kalır yaş ilerledikçe de daha çok seçici oldukları için.
Sende o nedenle mi bekar kaldın bu yaşa kadar
seçici derken? ne yapmam gerek önüme gelenle nikah masasına mı oturmalıydım. sen manavdan meyveyi seçmeden mi alıyosun? meyveyi bile seçerek yiyoruz da
Ben ne dedim ki sadece düşüncemi belirttim
hayır bi seçici lafı tutturmuş gidiyosunuz sen evleneceğin bir ömür paylaşacağın insanı seçmiycek misin hayattaki en önemli seçim eş seçimidir. çocuk oyuncağıymış gibi görmekten vazgeçin
Katılıyorum sana tabii ki seçeceksin hayatına alacağın bir ömür yaşayacağın kişiyi ohoo herkese çok kısmet geliyor herkesle görüşemeyiz ki ama. Kalp ısınması gerek
Eğer genç çıtır seviyorsan buradayım. Hem konusur hem takılırız. Ama bende olgun istiyorum biraz balık et kilolu ve bakımlıysan olur
tatlım ben talip arıyorum yazmadım yanlış gelmişsin
Ama evlilikten ümidi kesmissin. Anne olmak istiyorsun mutlu olmak istiyorsun bende sana bir teklif sundum.
30 yaşına kadar bekar olan kadın bunu kendi istiyodur gelmişsin ağlıyon bize burada 🙂 kriterlerini düşür biraz bence.
insanların ne yaşadığını ve kim olduklarını bilmeden ezbere konuşmak seni havalı yapmıyor
Havalı olmaya çalışsam gizlimi olurum 🙂
gizli olmanla zerre ilgisi yok konunun
Peki.. sence neden evlenemedin 🙂
Hiç gereği yok. hayatını yaşa çolukla çocukla uğraşmaya değmez bu dünya
Neden böyle düşnüyorsun ki? İnsanın hayatında ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Yarının bize ne getireceği hiç belli değil. Hayatta zaten bu bilimezliklere güzel. O yüzden hiç emin konuşmamak lazım. Allah ne yazdıysa o..
20 yaşında olsan yorumdaki erkolar tanışalım evlenelim derdi. 30 yaşındasın ya züğürt tesellisi veriyor hepsi tanışalım evlenelim demiyor
Bende 34 yaşına geldim baba olmayı yuvar kurmayı çok istiyorum ama aday bulamıyorum, yavaş yavaş ümidim kalmadı
Kimilerinin hayati kimilerinin hayali…
cok uzuluyorum ya 30 team i ne
Bende 38 yaşına geldım bulamıyorum çünkü utangaç birisiyim ama ümidimi kesmek yok herzaman umudun olacak ve sana tavsiyem sociallesme için resim dersi dans kursu gibi yerlerde bulabilirsin.
Üzülmeyin evlilik kaderdir. Kısmet açmak için Taha suresi okuyabilirsiniz.
değil
Hatim indirsemde bos
Kime diyorsun
yorumuma yaptığın yorumu ne çabuk unuttun mahkemede aklın başına gelir belki
Gün gelir olmadı diye üzüldüğün şeye şükredersin. Sağlık yerinde vicdan rahatsa, gerisi teferruat...
Sana bişey diyim mi evlenme cidden hayat bekarken daha güzel takma
Pişman mısın evlenmekten
Evet baya saçma bişey
Kaç yıldır evlisin ki pişman oldun bu kadar
1 ay bilmiyorum gereksiz bişey bekar daha iyi
1 ay mi ciddi misin sen
Evet nasıl desem bekarlık iyi bişey neden çünkü evlilikte kimseye güven yok aldatılıt haberin olmaz seni iki bişey olsa istemez soğur offf bilmiyorum saçma evlenme
Aptal aptal konusma daha 19 yasinda evlenmissin bide evlilik cok sacma ay uy vidi vidi konusuyo. Sende 7 8 sene hep yalniz kal abuk subuk kisiler catsinda gor neymis evlenememek. Git once oku cahil cahil konusma. Yalnizlik cokmu iyi
Cidden öyle çoğu evlenen kızlar erkeğin elinde ziyan olup gidiyor sadece
Ve bunu bekar biri olarak söylüyorum
Yaşım 34 baba olmayı aile kurmayı eşimle mutlu olmayı isterdim ama maalesef ne hayat şartları imkan verdi ne de karşıma düzgün sevebileceğim güvenebileceğim biri çıktı bende umudu kestim hemde herşeyden
26 yaşındayım en büyük hayalim özgür ruhlu bana sadık olmayan ama beni kendisine bağlayan sadık yapan bir kadınla evlenip onun mutluluğuna kendimi adamak
Onun sadık olmasını neden istemiyorsunuz
Kadınımın özgür olması dilediği gibi mutlu olmaso zevklere ulaşması baskılanmak yerine özgürce mutlu olması hiçbir şeyi içine atmaması arzuladığı her şeyr sahip olması ve benim bunlar için karıma ya da sevgilime destek olmam görevimdir
evlenmek ve anne olmak kişisel bir tercih ve herkesin hayatı farklıdır bu yüzden senin için en iyisi neyse o önemli. umudunu kaybetme her şey değişebilir
Armudun sapı üzümün çöpü diyenlerin kaçınılmaz sonu bu galiba 😀
Olur olur boş ver evliliği çocuk sahibi olmak etik bir şey değil
Ya bırak erkek kahrı çekilir mi ya. İyisini bulmak çok zor zaten
Bende olacağını sanmıyorum. Borçlardan kurtulabilir miyiz ki? Adam akıllı kız çıkmadı
Annem 36 yaşında 3. Kardeşimi soğurdu şimdi 45 yaşında bana diyo hiç kızımız bi kız kardeşin olsun istermisin bende olur dedim 😅🤣 kadın 45 de çocuk düşünüyor sen 30 unda vaz geçiyosun yakışmadı 🙁
Bu sağlıklı ve iyi bir şeymiş gibi anlatıyorsun. Değil.
Sen çocuk istemiyosun
Evlatlık al daha çok sevaba girersin
Kedi, köpek evlatlık aldım ve almaya da devam ediyorum. İnsan çocuğuysa benlik değil dediğim gibi. Çocuk isteyenlere söyle bunu.
Allah tez zamanda sanada bi insan evladı nasip eder inşallah
Varsa umarım asla öyle bir şey yapmaz. Başkalarının isteklerine ters dualarını kendine sakla.
Olmuyorsa olmuyor canını sıkma bende baba olamam büyük ihtimalle
Evlilik çok büyük marifet değil hayati yaşa tadjnj çıkar
Herkes evlenmek ve cocuk sahibi olmak zorunda değil. Cevre baskisi okur sadece. Bir evlenem pisman bir evlenmeyen 😅
belkide senin için böylesi daha iyidir çünkü anne olmak kolay bişey değil doğum yapmakta çok acı verici bir bayan için çocuk sahibi olmak daha zor bu tarafından bak ben kadın olsam evlenmek istemezdim
Sen kendini nasıl mutlu ediyorsan mutlu his ediyorsan öyle yap yaş 30 olmuş olabilir de yaş 50 olduğunda tek başına ne yapacaksın peki
benim geç evlenen çok akrabam var bu işleri asla kontrol edemezsin özel hayat sonuçta insanların düşünceleri duyguları vs vs çok fazla unsur işin içinde