Sevgilimin maddi olarak borçları vardı Ben de yardımcı oldum Elimden geldiğince çalışmıyorum bu arada iş arıyorum. ama Yeterli olmadı verdiğim para borçları için 4 milyar kadar falan başkasından borç alabilirim Eğer istersen dedim Başka bir erkekten daha fazla istesen olmaz mı dedi. borcu 8 milyar falandı yani başka bir erkekten para almama müsaade etti. ve daha fazla da alabilir misin diye sordu Ben maaşta veririm dedi. Ya şöyle düşündüm gerçekten seven bir adam başka bir erkekten sevdiği kadına para istetmez diye düşündüm biraz zoruma gitti konu para değil başka erkeklerle muhatap olmaya bir insanın gönlü razı gelir mi sevdiği kadına.
Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür ederim ablacım seni de en güzel insanlarla karşılaşırsın inşallah
Seven adam sevdiği kıza başkas erkekten para istetir mi?
Beli ki sen duyguların eline düşmüşsün. Yapma derim sen niye de dinlemiyceksin biliyorum çok üzüleceksin sonunda hem maddi hem manevi. Böyle erkekler ömür torpisi olur kendinden başka kimseyi düşünmes bencil olur senide yıpratır sonunda yapmasaydın der ve gider.
Seninki de yanlış onunki de. Yani bir adam kendi borcunu ödemeli. Ödeyemiyorsa bile adam mı kalmadı. Kredi çek başkasından iste de sevgilin takıldığından para isteme nedir.
Ne olursa olsun. Borç sevgilin borcu. Erkek adam bunu zaten böyle yapmaz. Neyi yanlış. Bak hoşuna gitmemiş. Demek ki yanlış bir şeyler var. Ne diye elin adamı senin sevgiline borç veriyor. Ve bir erkek bunu nasıl ister. Bilemem ben hiç isteyeyemem. Konusunu bile açamam
İyi niyetini anlıyorum ama sen böyle davranırsan bu döngü bitmez sevgilinin zor dönemini anlarım ama bu adam denize düşmüşte yılana sarılmış gibi daha fazla iste daha fazla para verirse çok iyi olur demesi bence yüzsüzlük sen bu iyi niyetinle sadece kullanılırsın bırak ilişki de sevgili olmayı evli olsan bile seni başkasının kapısına yollamayı gururuna yediremez adam olanın zoruna gider sevdiği kadının gözünde düştüğü durum ve başka erkekten para istemesi öfkelendirir bana öyle geliyor ki üzülmesin dediğin bu şahsiyetsiz seni çok üzecek
Yeşim benden büyük mü bilmiyorum ama görünüşe göre büyük duruyor Teşekkür ederim ablacığım gerçekten ben de burada duygulara sahiptim adam olan sevdiği kadını başka erkekten para istet tirme veya borcum var demeye utanır onun gözünde düşeceği durumdan ben de gerçekten ciddi anlamda iğrendim ondan
35 yaşındayım canım kendini kullandırtma en başta sen kendi değerini bil iyi niyetini suistimal ettirme bazı erkekler hak etmiyor Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birsey diycem
Neden böyle erkekler ile sevgili oluyorsunuz daha kendi kendini idare edemeyen erkek ileride de nasıl aile kuracak?
Çok haklısın gönül işte
Beli ki sen duyguların eline düşmüşsün. Yapma derim sen niye de dinlemiyceksin biliyorum çok üzüleceksin sonunda hem maddi hem manevi. Böyle erkekler ömür torpisi olur kendinden başka kimseyi düşünmes bencil olur senide yıpratır sonunda yapmasaydın der ve gider.
Aynen öyle çok haklısın eninde sonunda bitireceğim bu ilşllşgş6
İlişkiyii
Yani kötü olmuş. Ne diyeyim. Şimdi küçümsemiyorum ama niye böyle bir şey istenir. Sen neden istiyorsun. O adam kim. Bu nasıl ilişki
Sevgilimin borcu var vee benim çok sevdiğim bir abim var ondan alacaktım. Yani müsaade etti almama daha fazla iste hatta dedi
Tamam da. Sen mi teklif ettin ondan borç alalım diye
Evet ben ettim adamı o tanımıyor ben tanıyorum
Seninki de yanlış onunki de. Yani bir adam kendi borcunu ödemeli. Ödeyemiyorsa bile adam mı kalmadı. Kredi çek başkasından iste de sevgilin takıldığından para isteme nedir.
Ya sen neden yanlış anlıyorsun çok yakın bir abim diyorum çok çok yakın bir abim
Ne olursa olsun. Borç sevgilin borcu. Erkek adam bunu zaten böyle yapmaz. Neyi yanlış. Bak hoşuna gitmemiş. Demek ki yanlış bir şeyler var. Ne diye elin adamı senin sevgiline borç veriyor. Ve bir erkek bunu nasıl ister. Bilemem ben hiç isteyeyemem. Konusunu bile açamam
Teşekkür ederim buydu demek istediğim bende hoşnut olmadım zaten
Ama olunmaz yani. Anlıyorum seni. Şimdi ne olacak bilmiyorum. Erkek arkadaşına da bir şey diyemiyorum. Benim ilişki anlayışım farklı demek ki
Adam seni sömürmüş şimdi çevreni sömürme derdinde. Seni kullanıyor biraz önce uzaklaş
Yakında başka erkeklerle birlikte olup para al diye seni teşvik eder o
demedi deme
Ne borcu olduğunu biliyor musun?
Kredi kartı ve alacak verecek
Seninle hiç bir alakası yok yani öyle mi? Eğer öyleyse sen neden kendini dahil ettin peki
Üzülmesini istemedim
Evett benim onun kartına 1 lira bile borç yapmışlığım yok
İyi niyetini anlıyorum ama sen böyle davranırsan bu döngü bitmez sevgilinin zor dönemini anlarım ama bu adam denize düşmüşte yılana sarılmış gibi daha fazla iste daha fazla para verirse çok iyi olur demesi bence yüzsüzlük sen bu iyi niyetinle sadece kullanılırsın bırak ilişki de sevgili olmayı evli olsan bile seni başkasının kapısına yollamayı gururuna yediremez adam olanın zoruna gider sevdiği kadının gözünde düştüğü durum ve başka erkekten para istemesi öfkelendirir bana öyle geliyor ki üzülmesin dediğin bu şahsiyetsiz seni çok üzecek
Yeşim benden büyük mü bilmiyorum ama görünüşe göre büyük duruyor Teşekkür ederim ablacığım gerçekten ben de burada duygulara sahiptim adam olan sevdiği kadını başka erkekten para istet tirme veya borcum var demeye utanır onun gözünde düşeceği durumdan ben de gerçekten ciddi anlamda iğrendim ondan
35 yaşındayım canım kendini kullandırtma en başta sen kendi değerini bil iyi niyetini suistimal ettirme bazı erkekler hak etmiyor Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına
Kaç tl gerekiyor peki
yardımcı olmak isterim