Erkeğin kadından para istemesi normal mi?

merhaba bu konu benim için çok önemli ben 27 yaşında özel bir sektörde muhasebeci olarak calismaktayim.1 senedir hayatimda sevdigim bir adam var. bu kisi devlet ihalesine girdi ve 100 bin kredi cekti her ay 10 10 odemekte borc seneye bitecek basta obur ay hespini kapatcam demesine ragmen Şu an durumu olmadigi icin her ay odemek durumunda kaliyor taksit taksit. Daha sonra bir gun beni arayarak 6 bine ihtiyaci oldugunu soyledi 3 bin attim onu odedi. Ve gecen hafta 15 bin tekrar cekti benden ve hala odemedi. maddi anlamda sorun yasadigini anliyorum ama bu iliskide ona karsi olan saygim azaldi sevgim de azalmak uzere Şu an ayrilma esigine gelmis durumdayim. Ta biki hayat musterek ancak bu erkegin butun o durusunu bozdugunu dusunuyorum yanimda guclu bir erkek yok (manevi). Dün telefon borcundan kaynaklı hatti kapandi bugun istedi odemek sonra vazgecti ben bu kadar para konusunun konusulacaği bir iliskiden soğudum. Artık kendi borçlarımı ekonomik sorunlarimi degil onun cebini düşünüyorum. Hesap odeme vs halt kalir zaten hic bir zaman ona birakmadim hep ortak planlarda sosyal aktivilerde destek oldum. Şu an ayrilmak istiyorum doğrumu sizce? Ve bu maddi olaylari bu raddeye gelmeden hesabina gore harca demistim bu kisi 34 yasinda bu arada Şu an motoru var onu sat diyorum yok diyor kardesine de 100 bin borcu varmış

not:yazim hatasi icin kusura bakmayin efenim hizlica yazdim haydi yorumlara

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada başta belirttigim 100 bin krediyi benden çekti
Erkeğin kadından para istemesi normal mi?