Eski sevgilime para göndermiştim 300 euro, Türk parası 10.756,08 ediyor borcunu ödemek için sonra bende yine istedi telefon almak için göndermedim paramı ver bile demedim ayrıldım ondan Allah'a yakın bana uzak olsun verdiğim para da haram zıkkım olsun inşallah
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yorumlar sakamı. Tabikide isteyebilir. Kızlar açık bir şekilde hediye isteyebiliyorken ( bu bir cicek normal fiyattan bisey ya da biraz pahali biseyde olabilir) hayir en sacmasından şu surpriz yumurtalar , onlar yaklasik 70 -100tl iyileri e kızlar ondan her almak istediginde ve erkek aldiginda şey gibi erkegin her hafta kızdan 100 tl istemesi gibi ona denk , erkeginde anlik ihtiyaci olabilir vs normal seyler
01 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısın
+1 yılyani bence abartı ve sürekli olmadığı halde isteyebilir neden istemesin ki benim sevgilim istifa ettiğinde çalışana kadar her ay 9 bin atmıştım çünkü gelirleri çok vardı sevgilisi olarak yardım etmek görevimdi
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bence para istemek biraz tuhaf bir durum. Sevgilin, maddi sıkıntı içindeyse ve durumu gerçekten açıklıyorsa belki anlayışla karşılanabilir. Ama sürekli para istiyorsa ya da bunu alışkanlık haline getirmişse, burada bir dur ve düşün derim. İlişki karşılıklı sevgi ve saygı üzerine kurulu olmalı, maddi beklentiler değil. Umarım her şey yoluna girer 🌸
03 Yorumla
Soran+1 yılPara için konuştuğu belli olur mu
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen+1 yılPara için konuştuğu belli olabilir canım, dikkatli ol derim! 🧐 Maddi durumu konuşmak başka, sürekli para istemek başka. Eğer sürekli para konusu açılıyorsa, orada bir durup düşünmek gerek. Hislerini ve endişelerini paylaş, sevgide sınır yok ama kullanıldığını hissetmek çok kötü. 💔 Kendi değerini bil ve ona göre hareket et. 🌟
Soran+1 yılMaddi sıkıntısı varmis öyle dedi ama bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır istemem
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle 1 buçuk yıldır beraberiz ve parası olduğu zaman beni prensesler gibi gezdirdi istediğim bir şeyi içimde bırakmadı Allah razı olsun canım sevgilim. k endisi biraz zor duruma düştü 2 yarım 1 çeyrek 5 gram altınım vardı bozdurdum kendisine verdim ve bana altın bilezik alıp geri iade etti yanii şu ki gerçek sevgiyi aşkı bulunca ikiniz de birbirinize karşı destek olursunuz
511 Yorumla
Soran+1 yılYani iste bizde genel de ben yardımcı olmaya çalışıyorum ondan daha bsy goremedim
Soran+1 yılÇok bsy istemiyorum aslinda
- +1 yıl
O zaman seni kullanıyordur uzaklaşman gerek
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Soran+1 yıl1 yil 8 ay olacal
- +1 yıl
Bu süre zarfında hiç senden para istedi mi?
ya da sen 8ndan para istedin mi?
Soran+1 yıl2 aydır istiyor
- +1 yıl
Bence verme yani 1 sene 8 aydır istemeyip şimdi bianda istemesi çok normal değil cinsel birliktelik yaşadınız mı?
Soran+1 yılYok olmadi
- +1 yıl
Tamam o olmadıysa parani alıp kaçacak sakın verme
KESİNLİKLE HAYIR benim en yakın arkadaşım vardı ve ondan hoşlanıyordum ve çoçuk kumar bağımlısıydı ve arkadaş olduğumuz içinde brnden sürekli para istiyordu çoçuk bana karşı bişey hisstemesede ben çok hpşlanıuordum ve 7 bin tl aldı ve geri ödemedi daha doğrusu ben borç diye vermedim ve bidaha görüşmedik erkekler çok kötüsünüz
10 YorumlaSevgi durumuyla para istemeyi bağdaştıramadım. Önemli olan para değil tabiki miktarı 😊 Şöyle ki biz sevgili iken sevgilimin 2 3 bine ihtiyacı olduunda isterdi maaşı yatınca geri öderdi bende öyle. Şimdi nişanlıyız hangimizde ne varsa ortak kullanıyoz. Bunu kız erkek diye ayırmamak lazım. İhtiyaç durumunda madden manen iki tarafta bir birinin yanında olmalı
10 Yorumla
+1 yılİstese veririm geri de istemem o sorun değilde. Bana göre gerçekten adam olan erkek her şeyden ömce kendine yediremez bunu. Gözümden düşer. Çünkü, ben bir kadın olarak her anlamda artık ne kadar güçlü olsamda yine de, hayatımda kendimden daha güçlü, güvenebileceğim bir erkek isterim.
100 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ilişkinizin başlarında böyle bir şey yapıyorsa hoş bir durum değil. Ama uzun süreli bir birliktelik içerisindeyseniz ve durumunu senşnle de paylaşıyorsa bence verilebilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yılı geçti ilişkimiz paylaşıyor
Eğer ciddi anlamda bütün çalacak kapılar yüzüne kapandıysa senden başka destekçisi yoksa başka çare yoksa normal olabilir ama aranızdaki muhabbette anlaman lazım seni koparıyormu yoksa gerçekten zor durumdamı keskin konuşamayız.
00 Yorumla
+1 yılCinsiyetle ne alakası ver maddi konu olunca hemen erkek diye ayrım yapmayı bırakın artık erkeklerinde maddi zorlukları olabiliyor paraya ihtiyacı olabilir bunun cinsiyetle alaksı yok
00 YorumlaBana biraz mantıksız geliyor çünkü sevgili dönemi yani tanıma gibi bir şey ve sen o dönemde para istiyorsun ne kadar doğru?
20 Yorumla
+1 yılİstemez tabikide, eğer istiyorsa zaten finansal olarak kendini idame ettirmeyen biridir. Ondanda sana hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılZannetmem, seven erkek sevdiği kadının gözünde güçlü görünmek ister. Bence çoğu erkeğe göre bu güçsüzlük.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kızlar istiyor demiş ama konu kızlar değil?
Sevdiğim kadına kendimi adamışım ama onunla iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaşmak güzeldir ama para konusunu rahatlıkla söyleyeceğimi pek sanmıyorum
00 YorumlaAçıkçası ister ama düşük meblada ister ve hemen geri öder. Ama onun dışında hadi gidelim bankaya kredi çekelim senin adına da demez.
00 Yorumla
+1 yılZor durumdaysa ve yeni sevgili değillerse güven varsa neden istemesin? Yani kızın istemesi sorun olmuyor mu?
00 Yorumla
+1 yılBen bu para alışverişlerine karşıyım. Yediririm içiririm gezdiririm ama ne para alırım ne veririm. Basarsın nikahı alırsın parayı 😄
10 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca istemedim.
Çevresinde para isteyebileceği kimse yok mu? Yoksa artık kimse kalmadı mı?10 Yorumla
+1 yılEvli degillerse ya da cidden ciddi bir ilişki degilse İstememli
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki karisik ya
- +1 yıl
Bence erkek kadindan para almamali
Soran+1 yılYani bazı erkekler aliyor
- +1 yıl
Eziklik
+1 yılHayır aşırı acil bir durum, ve uzun süreli bir samimiyet yoksa istemez
07 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil olacak
- +1 yıl
Dediğim gibi çok acil bir durum yoksa ve çok nadir oluyorsa olabilirde çok ince bir çizgi var
Soran+1 yılSadece parasının olmadığını söyledi
- +1 yıl
Bana yetersiz bir sebep gibi geldi
Soran+1 yılFatura odeyecem dedi
- +1 yıl
İlk seferinde ver, ikinci seferinde geri ödeme şartıyla ver, üçüncü sefer geri ödemediyse verme ve direk ayrıl
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şey başıma geldi hadi ordan et vur tekmeyi ondan hiç bir bok olmaz ben kurtuldum sürekli istiyordu artık alıştı * sakın sakın senden para isteyen biriyle olma arkadaşımında başına geldi o da ayrıldı çünkü defalarca istiyorlar bir erkek arkadaşım normal arkadaş bana dedi ki birden hiç bir erkek parasız kalmaz ne yapar eder bulur ama adam olan erkek kızdan para istemez dedi şimdi bende sana diyorum ayrıll
30 Yorumla
+1 yılAlmamalı ama bende o enayiliği bi kere yapmıştım. Değerin kalmıyor
10 YorumlaErkek adam bırak sevdiği kızı normal bi kızdan bile para istemez
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı. Bence erkek kızdan para istenmez. Ben doğru bulmuyorum.
00 YorumlaÇok çok zor durumdaysa ve baya birbirlerini tanıyorlarsa evett
00 Yorumla
+1 yılSoruya seçilen kapak fotoğrafı YOU dizisine ait ve bir an tüylerim ürperdi 😳soruyu unuttum😳😳
00 YorumlaGururuna yediremez çok çok gerekmedikçe
İsteyebilir ama genelde nadir yapabilirler gerçekten sevince00 Yorumla
+1 yılİstemez. İsteyen de büyük ihtimalle dolandırıcıdır.
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki alacak verecek işlerine bizi karıştırmayın.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 674 cevap paylaştı. Eşiniz bile olsa para isteyen erkeğe karşı tedbirli olun. Başka da bir şey demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyorsa istememeli ama eğer durumu kötüyse ve gerçekten ihtiyacı varsa ve kızın da durumu iyiyse ve sevgilisinin samimiyetine inanıyorsa verebilir ama alışkanlık haline gelir ve tek taraflı olursa karşısındakini kullanmak niyetinde olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer sıkışmış değilse ve başkasından bulabilıyorsa istemez bu arada
03 Yorumla
Soran+1 yılElimde para yok lazım dedi
Cevap sahibi+1 yılNiçin ama lazım
Soran+1 yılFaturasıni odeyecekmis
+1 yılGenelde istemez ama maddi sıkıntısı varsa 1-2 kereliğine mahsus olabilir böyle şeyler önemli olan alışkanlık haline getirmemesi kendini kullandırtma sakın ❤
10 Yorumla
+1 yılNe kadar zor durumda olursa olsun istemez. Sence @NeclaTekinAydınoğlu ?
01 Yorumla- +1 yıl
ilişkinin kalitesine bağlı, isteyebilir.
+1 yılİsteyebilir neden istemesin sıkışmıştır söz konusu olacak şeyler değil bence
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet değil
+1 yılNiye kızlar sevmeden istiyorya erkeklerde isteyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum ki
+1 yıleğer zor durumda kaldıysa isteyebilir bunda kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum, tabii bunu alışkanlık haline getirmediği sürece
00 YorumlaErkek arkadaşının durumumu gözlemle, söylediği meblaya göre hareket et. Hayır dediğinde soğuk yapıp uzaklaşıyorsa; çıkar hayatından
00 Yorumla
+1 yılZor durumdaysa ister zaten zor durumlar için yanında deyilmisiniz?
10 Yorumla
+1 yılİhtiyacı varsa bide ne için istediğine bağlı ilişkinin boyutuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılBence istememeli. Kız seviyorsa ve durumu uygunsa kendi teklif eder zaten.
10 YorumlaÇok çok istisnai durumlar olabilir ama yine de rahatsız edici ve hoş olmayan bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten bir erkek ! Para istiyorsa bir kızdan gerçekten zor durumdadır isteyebilir bana çok anlamsiz geliyorsonucga erkek de parasız kalabilirvs sana guveniyorsa isteyebilir.
00 Yorumla
+1 yılİstememeli para istiyorsa tek niyeti senden para koparmaktır amacı
00 Yorumla
+1 yılGururlu biriyse istemez eger surekli istiyorsa kullanmaktan baska bir sey yapmiyordur🙂🙂
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilir niye kız isterken iyi erkek isterken anormal mi 😀
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSeven kız istiyorsa neden erkek isteyemezmiş?
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek istemez degil sorun
- +1 yıl
Ne peki sorun cano
Soran+1 yılBugün parayı verecektim şaka yaptım vermem dedim konuşmayı bıraktı soz verdin yapmadın diye yani vazgeçiyor
- +1 yıl
Haydaaa bu biraz bahane aramış gibi
Soran+1 yılEvet
+1 yılGünümüzde erkekler boş olmuş terk et onu
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. you dizisi baslasa da izlesek ya
00 Yorumlaİsteyebilir duruma göre
00 YorumlaBen böyle şeyleri çok aciz buluyorum
00 Yorumla
+1 yılEğer sıkışıksa normal bence ya
00 Yorumla
+1 yılNiye Kızlar siz istiyorsunuz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılErkek sevmesede bi kızdan para ostemez
00 Yorumla
+1 yılSürekli istiyorsa normal bir şey değil
00 YorumlaTabi ki de ister kimden isteyecek başka
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa dolandırcıysa ister
00 YorumlaÖpücük bile istemez erkek delikanlı olur
00 YorumlaHayır ihtiyacı olsa bile erkek istemez:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkeğin bir kızdan para istemesi çok saçma istememeli bence
00 Yorumla
+1 yılPara istemez sevgi ister
00 Yorumlaİster isterde meblaya bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem