bir erkegin kız arkadaşından para istemesi normalmi sizce yani bir degil iki degil üç degill sürekli yani sizce normaldi dogrumu benmi yanlış anlıyorum bilmiyorumda sinirleniyorum haksızmıyım :s
Cevabın nedir?
+1 yılkucuk seyler ister tamam mesela acil bir sey olur verirsin de bu ne ya boyle? adam seni kullaniyor canim. kurtul gitsin. benim sevgilim o kadar mutavazi ki parasinin bitmek uzere oldugu zamanlarda cuzdaninin bir yerlerine farkettirmeden bir seyler sikistiriyorum. boyle seyler olur tabi ama dakka basi istemek nedir ya. ki senden aldigi paralari kimle harciyordur yani kac kurtar kendini bundan sonu gelmez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmadem eşitlik arıyorsunuz o zaman eşit olun kızlarr ! parası yoksa ver sen kadınsın o erkek ee sonuç? hiçbirşey. sen paran olmadığında o sana yemekler almasını yol paranı vermeyı tatlılar ısmarlamayı bılıyor ama aranzda 2 3 kurusun lafını yapmayın ama şu da var ; sırf sızın paranızdan söğüşlenmek isteyenlerde cook olur onlarında hangı ınsanlar olduğuna siz karar verın insanları tanıyın
410 Yorumla- +1 yıl
Kız haklı biz her seferinde sizi bir yere götürmek için kimlerden borç alıyoruz biliyor musunuz :D
- +1 yıl
hep dolaşıyorlar ortalıkta eşitlik eşitlik diye işte buda eşitlik ama zora gelınce kaçıyor bızım kılzarımız maalesef @teadorkasap :)
- +1 yıl
Ne yazık ki öyle kızlardan bana para vermesini asla istemem ama bir mekana gittiğimizdede elini cebine atsın ya :D hep biz hep biz nereye kadar sonra evde kaldım diye ağlıyorlar
- +1 yıl
kesınlıkle :)
Soran+1 yıleşitlik yokki bizde hep ben ödüyorum yemek yol aklına ne geliyosa ben eşitlikden yanayım evet ama burada eşitlik yok anlatabiliyomuyum.
- +1 yıl
o zaman o kişi son cümlelerimdeki insan yanı söğüşleyen cinsten ızın verme
- +1 yıl
Yanlış kişiyle berabersin @Soran
- +1 yıl
teşekkürler @uğurr1905 :)
:D Valla kıza bakıyorsun bebek gibi oluyo Üstüne üstlük bide gittiği yerler hesap ödetiyormuş yanındaki tipler İnsan kendini salak yerine koyuluyorum gibi hissetmiyorum da değil Kıza uğraş Centilmenlik yap adam armudu ağcıyla götürüyo :D Asla bir kıza ne hesap ödetirim nede alırım ama abi Onu yapan kızlarda güzel olmasın ya anladık Fosfor eksik ama yani lütfen demi :)
17 Yorumla
Soran+1 yılya kusura bakma yazdıgını anlayamadım açık konuşabilirmisin
Soran+1 yılonu yapan kızlarda güzl olmasın derken neyi yapan kızlar ya da fosfor eksik derken ne demek istedn bana kötü bişymi demek istedn iyi bişymi gerçekden anlamadm
- +1 yıl
:D Sana bişey demiyorum dışadakileri diyorum bennn Erkek para aldığığı gibi yetmiyormuş gibi kız güzel olduğu halde yaniş buda bir lütufken kazandığı kıza bakmıyor utanmaz para istiyor diyorum. Ben diyorum örneğin bir kız için yıtyıoz kendimi daha çok centilmenlik yapmak için diyorum hani benim bildiğim kızlar böyle erkeklere yol vermeli diyorum Çünkü kız hem güzel olur hemde erkeğe para verirse enayilik diyorum okey mi? :)
- +1 yıl
bu hangi dil yahu? aşağı baktım yukarı baktım bir şey anlamadım
Soran+1 yılşimdi anladım... işte kurtulamadm anladınmı bırakmıyo yakamı psiikolojim bozuldu sürekli yaa
- Para & Ekonomi konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılİlk Önce Şunu Söyleyeyim. Paranı Yiyor. Ben Sevgilimden Para İstiyeceğime Hemde Bir Değil İki Değil bir Kaç Kez. İntihar Ederim. Adam Dediğin Sevdiğinin Parası Cebinde Kalsın Diye Kendi Cebin de Yoksa Bile Bir Şekilde Bulup Sevgilisinin Elini Cebine Attırmazzzz.
54 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum ama işte yok yokk utanmada yok agzımlada söyledim haa utanmıomusun diye bu seferde üç kuruşun lafını yapacagını bilmiodum dio ama bu kaç üç kuruş yaaa bıktım
- +1 yıl
Kızın Üç Kuruşu mu Olur Ya. Sevgilinse O Kişi Sktr Et O Sadece Paranı Yiyor. Paraya İhtiyacı Olan Her Erkek 2 dK da İş Bulur Çırak Olur Bişey Olur Sevgilisinden de İstemez Yedirir O Kadarrr
Soran+1 yılbu üşengecin teki yaaa peşimide bırakmıo hayattan sogudum vallaa bak öffff bir sigara içiyim en iyisi ben sinirlendm yine
- +1 yıl
O bırakmiyorsa sen bırak. sigara içmeywydin iyiydi :))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok itici bir durum. ha 1 olur, 2 olur hatta o 2de olmamalı da ya da aldın bir süre sonra telafi et ki 2. yi istemeye yüzün olsun. ama bu duurumun sık olması sıkıntı. belki arkadaşları arasında seninle dalga bile geçiyodur ya da gerçekten ihtiyacı var, bilinmez onu en iyi sen tanıyabilirsin..
12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekden ihtiyacı var o konuda şşüphem yokda ben annesi ya da babası ya da abisi degilimkii gitsn ailesnden istesin bananeki sürekli ben vercem yaa haksızmıyım :(( sinir oluyorum artık valla bak çekemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın tabiki ve bir tek arkadaşıda sen değilsindir birazda başkalarından isteyebilir? ailesinin maddi durumu falan nasıl bide o kısmını düşün bide...
durumu iki farklı açıdan degerlendirmek istiyorum çok resmi oldu haa
seninle yiyip içiyor aşkım param yok sen veririmisin diyor eyvallah
ama benim param yok bana biraz para ver diyosa sorun çocukta degil kızda
ne işin var hala onun yanında02 Yorumla
Soran+1 yılsürekli istiyo sürekliiii bıktım
kız erkek farketmez aslında bir olur 2 olur ama sürekli olmaya başlamışsa kullanma vardır işin içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa durumu kötü tamamda bir ailes var benmde durumum iyi degilki sürekli sürekli
+1 yılErkek arkadaşınla çıkıyorsun yiyorsun içiyorsun elini cebine attırmıyor değil mi? Belki şu an sıkışık ve senden baska sığınacağı veya isteyebileceği birisi yok? , takılmamak lazım.
32 Yorumla
Soran+1 yılyooo hep ben ödüyorumki
- +1 yıl
Haa nüfüsuna geçir ortağım o zaman ne diyeyim :)
Para & Ekonomi konusunda 6,4b cevap paylaştı. Adamın suratı ayakkabı köselesine dönmüşse ister zihtir çeksende ister surat surat değil kösele çünkü:/
02 Yorumla
Soran+1 yılsürekli istiyo yaa öyle çokda degil işte mesela bir on lira versene dio ya da buluşuoz gezioz giderken bir 20 lira versene dio bazen bir 5 lira versene dio sürekli ama böyle
Sıkışırsam isterim ama aslında ben istemem param yok derim verirse verir hem karakterinide belli eder biz size okadar para yediririz bizim paramız bitince siz vermezseniz karakterinizde belli olur
20 Yorumla
+1 yılErkek adam ac gezer ama istemez ,
Cbinde parasi olmasın gider manitasiyla bankta oturur sohbet eder bunu bellide etmez kiz arkadaşına adam olsn tabi41 Yorumla- +1 yıl
Adamsn
bir iki defa olması normal ama sonrasında erkeğin biraz gurur yapması lazım o ne öyle
12 Yorumla
Soran+1 yılama bu sürekli sürekliii bişy diyincede paranın lafını yapıo oluyorum anlatamıyorum durumu ya ben
Para istemesi çok saçma bana da garip geliyor öyle erkekler haklısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılbide benim bozuldugumu bildigi halde mesela isteyebiliyo anlamıyorum utanmıyoda
Ben değil kız arkadaşımdan para istemek sosyal arkadaşlarıma bile bir yerde oturduğumuzda hesap ödetemem. Kusura bakma onursuzluktur bu.
16 Yorumla
Soran+1 yılistiyo sürekli yok diyo bişey istesem kızarmısın diyo anlıyorum bendede yok diyorum sonra küsüyo vardı vermedin diyo allahım sabır yaaa
Soran+1 yılsevmiyorumki ben istemiyorum o beni bırakmıyo
Soran+1 yılben neler yaptım biliomusun artık psikolojm bozuldu bırakmıo peşimi valla kurtulamadım
Bence zor durumda kalınmadımı kimse kimseden istememeli
00 Yorumla
+1 yılAdam kaz bulmuş yoluyo ^^ yol ver ya da sor hic utanmıyomusun diye
14 Yorumla
Soran+1 yılsordum küstü üç kuruşn lafını yapıon tamam anladm dedi
- +1 yıl
Duygu sömürüsüne bile girmiş vay yüzsüz ahaha ulan çekiyonuz mu böylesini nasıl buluyonuz şaşılacak olay :)
Soran+1 yıl:) ben çekiyom valla nerde manyak beni buluyo
- +1 yıl
Ayrıl kızım git hayalindeki fotoğraf makinesinin lensini al ^^
bir iki defa olur ihtitaci vardir ama artik isi ticarete dokmusse kizmakta haklisin
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa inan parasında degilim zaten istedigi 10 lira 20 lira ama sürekli yaa süreklii
+1 yılSürekli istiyorsa seni kekliyo bence benden söylemesi
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa yok biliyorumda sürekli benden istio ailesi ne güne duruo anlamıyorum
- +1 yıl
Kaypak demek ki biraz :)
+1 yılHaklısın tabikide bildiğin paran için seninleymiş gibi duruyo burdan bakınca.
00 Yorumla
+1 yılnormal tabiki sonuçta erkekler paraya sıkışamaz diye bir kural yok
02 Yorumla- +1 yıl
İzmir Çeşmedeyim. Sizde İzmirdesiniz galiba. Sizden mesaj beklesem ;)
Soran+1 yıl:D ne alaka
+1 yılErkek kizdan para istemez ben istemem sahsen hadi herseyi gectim bikere delikanlilik raconuna ters. Kız sevilir sömürülmez
00 Yorumla
+1 yılonuda sen daha yanında erkek diye taşıyorsan sende bir sorun var gibi geliyor yaniii
02 Yorumla
Soranpeşimi bırakmıyoki kurtulamıyorum
- +1 yıl
o nasıl işmiş be umursama yokmuş gibi davran ya da sen onu benimle tanıştır ki yüzünü alayım astarıyla kalsın ortalıkta :@
+1 yılHAYATIMDA annemden bile istemedım hatta babamdan bile pek istemedım kız arkadaşı geçtim tabı o aklıma hiç gelmedı...
00 Yorumla
+1 yıliyi niyeti suistimal ediyorsa kız olsun erkek olsun yol verin ;)
00 YorumlaHayir mecbur olsam isterimde cuzdan gibide kullanilmazki agir issiz galiba arkadas
02 Yorumla
Soranevet çok gıcıgıma gitmeye başladı ama öyle böyle degil yaaa bıktım
1-2-3 belki ama sonrasında şu olmalı. kapı açık arkanı dön ve çık :)
00 Yorumla
+1 yılUtanirim ben yüzüm maddi acıdan kız arkadaştan bir beklenti icindr olmamalı bir erkek
00 Yorumla
+1 yılara sira insanlık halide devamli olunca bunun cinsiyeti olmaz
00 Yorumladoğru değil tabiki. kusura bakma ama adam bulmuş seni sağıyor valla aklını başına topla...
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 890 cevap paylaştı. Kadınları sürekli istiyor ama. :D
Biraz'da siz verin. :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddi durumu çok mu bozuk yoksa yiyici mi bayandan bu kadar para isteyen kişiden hayır beklenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılmaddi durumu bozuk ama eli ayagı saglam çalışmayada gelmiyo çok tembel üşengeçç bu gün yiyim yarını s*ktr et modunda
Cevap sahibi+1 yılyüz bulmasın seviyorsan yönlendir sevmiyorsan yolver seninde hayatını bozmasın
Ali ağaoğlunun kızı olsa almam da hesapta ödetmem ne öyle bide erkeğim diye geçiniyor öylemii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMESELA
Ankarada kalayım şehrime dönemeyecek durumda olsam gene istemem00 Yorumla
+1 yılparam yoksa
ölürümde istemem yani21 Yorumla- +1 yıl
Aynı günmü doğduk 😊 @Affedilmeyen
+1 yılNormal değil. Yüzsüz yilisik herif.
00 Yorumla
+1 yılHaklisin. olmamis o yapamamislar...
00 Yorumla
+1 yılParan için seninle birlikte paranı yiyor..
00 Yorumlahazineyi bulmuş çocuk :)
00 Yorumla
+1 yılgeri veriyor mu peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılyooo hayır
- +1 yıl
sevgilin mi bu kişi :S yollları ayırma zamanı geçmiş sanırım
Soran+1 yıldegil aslında arkadaşım sürekli kı bir on lira versene kı bir yirmi lira versene
- +1 yıl
alışkanlık yapmış o benimde aldığım zamanlar oldu arkadaşım veya eski sevgilimden ama hepsini zamanında ödedim
- Para & Ekonomi konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılAçlıktan ölüyor olsam istemem :)
00 Yorumla Ulen bütün fakirler banamı denk gelir.
10 Yorumla
+1 yılyol parası yoktu istedim ben
10 YorumlaHani kadın erkek eşitliği :) ben asla istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılbide bende yok diyorum vardı vermedin diyo cüzdanımı görüyo filan
+1 yılKim o istiyen resmen kullaniyor seni
00 Yorumla
+1 yılseni yoluyo gibi geldi
00 YorumlaKarşılığını alırım ama:))))))))
00 YorumlaKızı kullandığı anlamına gelir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alışkanlık yapmış senin parazittt :)
00 Yorumla
+1 yılbana göre normal değil
00 Yorumla
+1 yılBir kere bile istemem çok utanırım bir kere :d
00 YorumlaAcımdan ölürüm yinede gidip 5 liran var mı demem
00 YorumlaBen hicbirsekilde hicbir zaman istemezdim:)
00 Yorumlaborç olarak mı istiyor?
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyormu bu?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır işte ne iş ne güçç umrunda değil
- +1 yıl
Biz mal gibi çalışalım anasını satim.. Sizde ne safaınız be yaa. Salla şu herifi.. Uzak dur
- Para & Ekonomi konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılVay hayın
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı. normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşapşal
05 Yorumla
Soran+1 yılkim şapşal
Cevap sahibi+1 yılkim olabilir
Soran+1 yılo mu
- +1 yıl
Sen
Cevap sahibi+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılsence normalmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılbence degil
Cevap sahibi+1 yıluzak duracaksın bu kadar basit he ben yontulmayı seviyorum diyosan orası senin bileceğin iş..
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası