Spora yazılcaktık olmadı, Spor salonlu karısık havuzlu , saunalı, yemek ikramlı spa merkezi buldum. Bütçemi sarsmıyor ama fazlasını da veremem 1000ben vericeksem, yiyecek ufak tefek 200-300 lirayı da o versin istedim. Para muhabettini konuşmayız açılırsa zaten soğukluk oluyor ama bende hiç para yok diyip lazere gidebiliyorsa buna da para verebilir diye düşündüm. Sizce bunu ondan istemek itici mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim sevgilim her buluşma da para ver diyor bende veriyorum hergün 100 tl veriyorum
Çalışıyor mu ne iş yapıyo ve yemek hesabını ödüyo mu hediye alıyo mu hepsine cevap istiyorum 😹
Aylık 20 bin kazanıyor ama * bana hiç para harcamıyor
Çalışmıyor mu kız arkadaşın
evet ama sadece haftasonu özel ders veriyo
Bu muhabbetlerin bence bir ilişkide sorun olmaması lazım
Hah işte içimi karartan dert veren sitemli konuşması oluyo, sevenler zorluk çıkarmaz dimi
Dm kutusunu açtım diğerlerine böyle mi diye, kimisi mekan bul takılalım demiş kimisi dansa gel diye ayağına çağırmış başka şehire davet eden olmuş param olsa gelirdim vaktim olsa gelirdim gibi cümleleri kurmuş. Ben istesem sen gel der cimrisin der erkek güçlü olmalı ya bu zamana kadar karşılaşmadım boylesiyle kızlara anlattım şok oldular derde durur yani
Ne kadar süredir birliktesiniz
1 sene 2 defa ayrildik, zengin biriyle beraber oldu. İçimden şunu derdim hesabını hep ödemisler hediyeler almışlar bende bunu yapmayınca bence dikkatini çekti farklı adam oldum gözünde diyordum. Valla dm kutusunda baya evi bile ayarla diyen pçler dolu. Akıllanır diye bekledim ama şu an ilgili davransa da bu spa merkezi olayına para mevzusuna isteyim mi para o kadar masrafa girdim bir marketten biseyler alamiyo mu ya bunu istemem cimrilik mi
Ya ben anlamıyorum bize neden öyle mesaj atan adamlar yok mekan seç dansa gel diyenler falan bence önce bunu sorgula neden bu kadar mesajlar geliyor ona
Kanka bunu konuşalım biraz zamanın varsa, şimdi hayatımda ilk defa bir kızın dm'ine giriyorum diğer kizlarinda dm kutusunu böyle sanıyon mesela sana sulanan afedersin 10 pç erkek olsa dm'de kalanı da beta havadan sudan konusan bu durum yok mu, böyle bel altı konuşan esprili erkeklerle iletişimi kesiyon mu
Hiç de öyle tahmin ettiğin gibi mesaj atıp gel sana para yedirim diyen yok senin kız arkadaşın onlara nasıl cevap vermiş
Param yok diyor off parasız erkek kötü yazmış, devam etmişler adam işe giricem ama düşünüyom demiş, ekonomi bok mecburuz yazmış hemen devamında neyse o zamana kadar bir kahe içeriz demiş, olur yazmış. Hani diyeceğim beni bu kadar darlama sebebi ne hediye de almadım hiçbir zaman ama hesabı çogu zaman ödedim.
Neden ayrılmayı düşünmüyorsun
ten uyumu çekimsellik çok fazla ama en önemlisi çok şey öğretti
Ne ögretti mesela
İngilizce ôğretti, kız çevresini dost görünümlü düşmanları öğretti, kazık yemeyi kazık atmayı öğretti, nerde nasıl laf çakilir onu öğretti ve genel kültürümü yükseltti negatif yönleriyle toksik olup can sıkması kusurları saymasi