Güncellemeler
1 yıl
Ders de çalışmazmışım ben onun yüzünden
Babana söylerim diyor, beni dinleyeceksin o çocukla olmaz falan diyor. Sevgilim anneme ne kadar iyi davransa da annem sırf kendinden farklı diye istemiyor seni bir daha kızımın etrafında görmek istemiyorum diyor bir de bana emir veriyor ayrıl diye gerçekten nefret ediyorum.. Benim duygularımın hiçbir önemi yok mu 😔 o senin dengin değil diyor şununla takıl diye tavsiye veriyor bir de ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence annenizle konuşun
Okuyor mu erkek arkadaşın?
Mezun tekrar hazırlanıyor
Bir şey görmüştür belki erkek arkadaşında. Bütün anneler diyemem ama geneli eğer bir şeye karşı çıkıyorsa haklıdır
İnançsız diye istemiyor
Ve dış görünüşü yüzünden
E inançsızsa istememesi gayet normal? Modernlik adı altında sizde cılkını çıkartmayın
İnançsız diye sevilmeyi de mi hak etmiyor? Herkesin kendi tercihi değil mi neden dışliyoruz..
Dışlamıyoruz canım ama dinin gerektirdikleri şeyler var. Başka dine mensup ya da dini olmayan insanlarla arkadaş olursun ama ilerisi olmaz onlarla. Annen de şimdi ben bunlara evet derim tutar yarın bir gün ben evlenecem der diye başından hayır diyor
Evlenmeyeceğim ki
Madem ilerini düşünmüyorsun, ne diye diretiyorsun?
Seviyorum onunla zaman geçirmeyi
18 yaşındayım zaten evlenemem okuyorum hâlâ, o da aynı şekilde
Yani aklı çekilinmeye pek müsait yaş
Yaşımız aynı neredeyse..
Ve o ailem gibi kendi düşüncesini dayatmaya çalışmıyor 🥺 bilmiyorum o bana iyi geliyor ve yanımda olsun istiyorum. Sırf seviyorum diye dinimden vazgeçmem ki zaten.
Yaşınız aynı olması aynı insan olduğunuza mı ispat? Yaşla bunun ne ilgisi var
Ben küçük değilim kandırılmam demek istedim 🙄
Ailenin yaşanmışlığıyla 18-20 yaşındaki insanın yaşanmışlığı bir değil. Bir şeyleri diretmemesi gayet normal değil mi?
18 seni reşit kılar ama gayette küçüksün. Bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlama
Sayıdan da olamaz mı?
Saygı*
Ya bilmiyorum o gerçekten iyi biri annem dengin değil deyip aşağıladı
Dengin olup olmaması konusuna bir şey diyemem. Sevmese de annenin tanımadığı bir insan hakkında aşağılayıcı konuşması hoş değil.
Evet 😔 napıcam ben
Zor geldiğini biliyorum ama bu konuda anneni dinlemen taraftarıyım
Ama niye ya
Sen benimle aynı düşünmüyorsun diye terk ediyorum mu diyeyim mesela ona 🙁
Çünkü şu an cıvıl cıvılsın aklında uçuş uçuş : )
Mantıktan çok duygusallığın ağır basıyor
Uçuş uçuş kalmak istiyorum mutlu olmaya hakkım var benim dee 🫠
Elbette var ama bunu tek bir kişiye bağlaman ne derece sağlıklı?
O olmadan hayatın bitmeyecek. Kaldı ki kendi ağzınla da söylüyorsun şu-bu nedenlerden kaynaklı ilerisi gibi durumların olmadığını olmayacağını
Hayatım bitmeyecek diye yokluğu beni üzmeyecek değil ya.. üstelik sırf annemin kibirli tavırları yüzünden
Bu konuşmayı annen değil de akranın yapsaydı belki bu kadar düşünmezdin. Anneninki bencillik değil emin ol.
Akranım yapsa hıhı der geçerim karışamaz annem olunca farklı oluyor
Babana söylerim diyor bana
Karışma anlamında demedim zaten, mantığa uyma açısından dedim
Anladım. Kim söylerse söylesin fark etmez ki ben aşığım 🤷😅
Hahah. Valla güzelim o zaman anacığını dinlemeyip görüşmeye devam edeceksin, sen bilirsin 😅
Kavga çıkacak diye korkuyorum djxjcj
Çıkar tabi 😂
😭😭😭
Derse bağlayacaklar konuyu
Gizli gizli mi görüşsem ayrıldık deyip
Yakalanırsan kötü olur
Ne olur en fazla sence
Annen hakli, anneler böyle seyleri sezerler
Kesinn...
Tecrübe konusuyor. O yaslarda sevgili olursan derslerinden olup seneler kaybedersin. Ayrilirsan depresyona girersin, al basina belayi
Yapmam zaten çalışıyorum. Birlikte de çalışıyoruz birbirimize yardım ediyoruzz
Sen biliceksin ama anneler bu konularda hakli cikiyor
İnançsız diye böyle yapıyor biliyorum
.
Inancsiz kisiyle bende kizimin sevgili olmasini istemem
Neden saygı duyamıyoruz farklı görüşlere 😔 onun kendi kararı... Zaten sonsuza kadar yanmayacak mı bir de niye biz eziyet ediyoruz
Saygi duyuyorum herkes kendisi bilir ama benim canim cigerim güzel kizimi onunla birlikte bile bile göz yumarak günahlara sokamam
Ben onun gibi değilim ki günaha girecek bir şey yapmam onun yüzünden
Iste öyle olmuyor güzel kardesim. Insan bir kaptirdi mi kendisini geri dönemiyor
Sırf aşığım diye ben de ateist olacak değilim
Anne söylüyorsa haklıdır
Seviyosan ayrılma bence
Ayrılmayacağım ama babama söylerse napicam ne diyeceğim bilmiyorum
Kızar az sonra oda alışır
Bilmiyorum
Anneni dinle pişman olmazsın.