Merhaba dün eski sevgilimle konustum. Bizim ayrilali 6 gün oldu onun öncesinde de konuşuyorduk terk tarad bendim basta nedenini sormayın hayla fikirlerimin arkasındayım sonra ertesi gün yazdım seni cok ozledik diyip sonra 2 gün sonra tekrar yazdik ve dün yazdım beni reddetti hepsinde soylemedigini bırakmadı çok kiriciydı yani aslinda kendime saygi duyuyorum yazmaya devam etmezdim fakat iliskimizin bir emegi vardi hem bende hem onda onları çöpe atmak istemedim. Zaten adama bisey demiyorum dün ilk defa aradım tavırları konuşması vs. Cok çok kötüydü kafasinda herseyi o kadar abartmis ki. Hani sesimi duyar yumusar diye düşündüm biraz öyle oldu gibi ama çok acınası halde öyle söyleyebilirim. Neyse ben bu adama ne dedim onu söyleyimm benimle bulusucakti sonra aksam yazdim ki ben özür de diledim farkli bisey icin sakince konustum neyse tabi adam dikine gidiyor o kadar pis huylari var ki.. sonra bu benden hep kötü seyler bekliyordu beni engelliyecekti ama ben bulusmak istiyordum çünkü onun olmasi lazimdi sgalikli olmasi icin kendisi de hem kızıyordu demedigini birakmiyordu küfürler ediyordu ki bu onun bana yaptigi saygizlikti. Adama dedim ki ben seni aldattim. Kimle dedi. Onun kendi adini soyledim bu dedim. Sonra yalan söyleme dedi. En yakinlarinda bu kisi dedim. Sonra cildirdi duzgunce adını söyle bana dedi. Ben dedik benimle bulusmazsan söylemem hem sana kim oldugunu da gosteririm dedim. O dedi hayir dedi. Ya adini soyle dedi. Ya senin annenin adi neydi ya dedi. Dedim gidip ona mi soyliceksin yani dedim. Evet dedi hemde hic ummadığın anda. Ben dedim yok öyle bir dunya. Sonra aradim işte. Yine sordu kim diye onun adini soyledim. Dedim ama benimle bulusursan söylerim dedim. İşte bir arkadasim vardi onunla vs. Dedim. Sonra dedi beni aldatan birisiyle nasıl görüşürüm. Dedimki ona bende peki bunu demeseydim bulusucak miydin ses vermedi dedimki bulusmicaktin, benimle buluş diye öyle söyledim. Kapattı yüzüme yazdi bana mesaj olarak kim dedi ben dedim inanmicaksin ama öyle bir durum yok ben agzimla kusta tutsam bos sen her türlü inanmicaksin, dinlemiceksin. Hamileyim de diyebilirdim dedim. Engellemis beni. Anneme böyle bisey soyler mi sizce? Durumu çok kötü. Böyle seylerde ne kadar da hevesli diyorum annemle tanıştırmak istemedi o istemedi ailesiyle de tanistirmiyacagini söyledi. Benimle ciddi düşünmedi yani evlilikte istemedi aska da inanmiyorum dedi. Gozlerinde bana karsi nefret vardi ben bu yüzden resti cektim işte.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok uzun ya
dedim ki ben seni aldattim. Kimle dedi. Onun kendi adini soyledim bu dedim. Sonra yalan söyleme dedi. En yakinlarinda bu kisi dedim. Sonra cildirdi duzgunce adını söyle bana dedi. Ben dedik benimle bulusmazsan söylemem hem sana kim oldugunu da gosteririm dedim. O dedi hayir dedi. Ya adini soyle dedi. Ya senin annenin adi neydi ya dedi. Dedim gidip ona mi soyliceksin yani dedim. Evet dedi hemde hic ummadığın anda. Ben dedim yok öyle bir dunya. Sonra aradim işte. Yine sordu kim diye onun adini soyledim. Dedim ama benimle bulusursan söylerim dedim. İşte bir arkadasim vardi onunla vs. Dedim. Sonra dedi beni aldatan birisiyle nasıl görüşürüm. Dedimki ona bende peki bunu demeseydim bulusucak miydin ses vermedi dedimki bulusmicaktin, benimle buluş diye öyle söyledim. Kapattı yüzüme yazdi bana mesaj olarak kim dedi ben dedim inanmicaksin ama öyle bir durum yok ben agzimla kusta tutsam bos sen her türlü inanmicaksin, dinlemiceksin. Hamileyim de diyebilirdim dedim. Engellemis beni. Anneme böyle bisey soyler mi sizce? Durumu çok kötü.
Bu arada ben aldatmadım benimle konussun diye
Bu da çok uzun
Uzun değil ki.. ben 3 tur okudum hemen bitiyor 1 dk da
😂😂😂😂😂😂
Yoruldum mkkkkk
dedim ki ben seni aldattim. Kimle dedi. Onun kendi adini soyledim bu dedim. Sonra yalan söyleme dedi. En yakinlarinda bu kisi dedim. Sonra cildirdi duzgunce adını söyle bana dedi. Ben dedik benimle bulusmazsan söylemem hem sana kim oldugunu da gosteririm dedim. O dedi hayir dedi. Ya adini soyle dedi. Ya senin annenin adi neydi ya dedi. Dedim gidip ona mi soyliceksin yani dedim. Evet dedi hemde hic ummadığın anda. Ben dedim yok öyle bir dunya. Sonra aradim işte. Yine sordu kim diye onun adini soyledim. Dedim ama benimle bulusursan söylerim dedim. İşte bir arkadasim vardi onunla vs. Dedim. Sonra dedi beni aldatan birisiyle nasıl görüşürüm. Dedimki ona bende peki bunu demeseydim bulusucak miydin ses vermedi dedimki bulusmicaktin, benimle buluş diye öyle söyledim. Kapattı yüzüme yazdi bana mesaj olarak kim dedi ben dedim inanmicaksin ama öyle bir durum yok ben agzimla kusta tutsam bos sen her türlü inanmicaksin, dinlemiceksin. Hamileyim de diyebilirdim dedim. Engellemis beni. Anneme böyle bisey soyler mi sizce? Durumu çok kötü.
Ben onu aldatmadım
Seni tehdit eden wrkekden uzak due
Ya öyle evet duruyorum ama yapar mi böyle biseyi zaten engelledi beni
Hyr yapmaz sallamış seni korkutmak icin elinde resmin vs vs yok dimi? Açık felan
Birlikte video cekmistik ama sey yani kendisi de cekinir bu gibi durumlardan istemiyordu video mesela
Yapmaz ozaman uzak dur benden demiş sana uzak durman icin. Sende uzak dur sen istiyor musun. Onu oeki?
Ya şu an değil istiyordum daha yapıcı olsaydi bu psikolojide olmasaydı tabiki biz bi asırlık bile olurduk ben güzel severim o da severdi ama dedim ya cok kötü huylari vardi bize zarar veriyordu ama durumuna çok çok üzüldüm mahvetmis kendine bu yüzden öyle birisyle olmak bana zarar verirdi.
bir şey mi kullanıyor kendisi, ?
Tabi bekliyorum sizi
Soylemes