1 yıl30 ve üzeri yaşlar aslında tam olgun, kendiniçin ne istediğini bilen kadın yaşı ki çoğu erkek bu yaşlardaki bu görüşlerdeki kadınlara hayrandır. Bence bakış açını değiştir. Seni isteyen, arzulayan elbet vardır ama anlamıyorsundur.
04 Yorumla
Soran1 yılVarsa da adım atamiyorlar çünkü çevremdeki herkes evli.
- 1 yıl
Onlar atıyordur en başta:)
Soran1 yılYok iş yerinde hiçbir evli erkeğin adım attığını görmedim.
- 1 yıl
Evlileri boş ver. Sen yine de o gözle bak bi. Bakış açını değiştir.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlginç bir serzeniş
Muhtemelen erkek tarafında da benzer bir düşünce vardır
Belki yalnızlık alışkanlık yaptı
Belki sütten agzı yandı yoğurdu üfleyerek yemek istiyor
Belki şimdiye kadar aradıgı denk gelmedi01 Yorumla
Soran1 yılKkrsi tarafın mı evet haklı olabilirsin fakat ana düşüncede anlatmak istediğim karşıma çıkanların ya da çevremdekilerin hep evli olması.
Yapay Zeka Cevapladı
Kimseyi etkileyemiyor gibi hissetmen aslında çoğu insanın zaman zaman yaşadığı bir durum. Kendini kötü hissetmeni istemem çünkü bu tamamen normal. 🤗 30 yaş üzeri kadınlara ilgi duyan kişilerin az olduğunu düşünüyorsan, belki de senin çevrendeki insanların tercihleri farklı olabilir. Herkesin zevkleri, ilgileri ve hayatta aradığı şeyler değişkenlik gösterir.
Ancak bu durumun, senin etkileyici olmadığın anlamına gelmediğini unutma. İnsanların ilgilerini ve tercihlerini değiştiremezsin, ama kendine olan güvenini artırabilir ve seni sen yapan o harika özelliklerini daha da parlatabilirsin. Unutma, dünya büyük ve bir yerlerde senin gibi düşünen birilerini bulman mümkün! 😇00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
1 yılBence bu sitede nasılım diye soru Sor bak bakalım mesajların ardı arkası kesiliyor mu gadası
05 Yorumla
Soran1 yılBen fiziksel görünümden daha çok bu durum acaba 30yaş üzeri erkeklerin büyük kısmının (en azından çevremde öyle) evli olmasından mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
- 1 yıl
Yok be alakası yok bu işler karışık işler hiç ummadığın anda biri çıkar karşına
Soran1 yılYaş 37
Soran1 yılÇıkanları ben istemiyorum. Benim ilgilendiklerim de evli çıkıyor.
- 1 yıl
Evli insanlarla normal sohbet edersin en fazla kendini yalnız hissetmezsin
Önemli olan yaş değil ki kafa yapısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYoo, bence 30 yaş ve üzerindeki kadınlar çok hoş. 90 larda çocukluk gençlik yaşamış insan nasıl beğenilmez konuşulmaz. Aslında sohbet edecek o kadar çok sey var ki?:) belki MSN de bile sohbet etmiş olabiliriz:))
027 Yorumla
Soran1 yılDunydaki herkesle sohbet ettiğinizi mi öne sürüyorsunuz?
- 1 yıl
Burdan bu mana mi çıktı şimdi?:) ilginçsiniz..
Soran1 yılTeşekkürler
Son satirinizla bu mana çıkabiliyor evet.- 1 yıl
Ben aynı yaş grubunun insanı olduğumuzu, ve yalnız kalamayacak kadar güzel bir çocukluk ve gençlik yaşadığımızı doğru kişiye denk gelebilirseniz hayatın sizin için çok daha iyi geçebileceğini söylemek istemiştim
Soran1 yılEvet o anlamları kaptım zaten. Ben en son ki cumlede takılı kaldım biraz.
Soran1 yıl92li misiniz?
- 1 yıl
Takılı kalınacak bir sey yok. O zamanlar çok hızlı şekilde msnden sohbet etme derdindeydik. En azından ben öyleydim. Güzeldi yanı benim için. Sagopa dinleyerek:)) evet 92 denim
Soran1 yılAynı çağın çocuğu sayılmayız. 5 yaş var aramızda.
- 1 yıl
Senin bu çılgın düşüncelerin beni oldurecek:)) 5 yaş çok mu? Çok takılır olmuşsun yaş muhabbetine
Soran1 yılGenç erkek istemiyorum artık.
Soran1 yılAnlaşamıyorum benden küçüklerle.
- 1 yıl
İlski teklif etmedim yahu. Genç erkek tanımına emin ol ben girmem. Benim anlamadığım tek kişi aynı dili konuşmadığım kişiler.. ayrıca emin ol sen benden daha gencsindir
Soran1 yılMaalesef öyle
- 1 yıl
Neye maalesef dedin? Genç olmana mi?:)
Soran1 yılEvet.
- 1 yıl
Genç olduğun icin insan üzülür
Mu? Sen çok mu memnuniyetsizsin?
Soran1 yılSürekli aynı tepkileri alsanız ağlarsınız bile. Saygı duyulmuyor dikkate alinmiyorsaniz evet.
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz nerede nefes alıyorsunuz Da bu kadar olumsuzluklar toplanmış sizde anlayamadim
Soran1 yılEşine de bu kadar kafa yoruyor musun?
- 1 yıl
Evli olduğumu nereden çıkardın
Soran1 yılOlmadığının garantisi?
- 1 yıl
Paranoyaklık derecesindeki şüphecilik hem sizi hemde karşınızdaki kişiyi yorar efenim. Bu şekilde suçlayarak insan tanımaya kalkarsınız yalnız kalmaya devam edersiniz haberiniz olsun:))
Soran1 yılBen bu şekilde konuşmuyorum siz ilksiniz.
Soran1 yılEvli olma ihtimali üzerine konuşmak ne zamandır suçlama oldu?
Suçların cezaları olur. Evliliğin cezası mı var 🤣- 1 yıl
Yok da sen bir insana karşı inanmamak üzerine konuşursan ne derse desin sana sen zaten inanmazsın.. yeni tanığın biri de sana kendini izah etmek için uğraşmaz. Evlilik güzel sey. Umarım ikimize de nasip olur.
Soran1 yılSiz bu kafada devam edin. Neden evlilik seveyim ahahs:)
- 1 yıl
İnsanın yuva kurması kendisini anlayan biriyle kalan ömrünü paylaşması kadar güzel bir sey olamaz bence
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Olgunsun ya yeni yetme kızlar gibi acemi değilsin canım cicim beklerler
10 Yorumla
1 yılSadece doğru kişi ile karşılaşmamışsın demektir umudunu kaybetme hayatın doğru kişiyi ne zaman karşına çıkaracağı belli olmaz bir baktın yarın karşına çıkıvermiş :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Hayır alakası bile yok, etkilemek için önce gizli olmaman lazım. Kim seni nerden bilsin
03 Yorumla
Soran1 yılNe gizlisi anlamadım?
Soran1 yılBu siteden bahseden kim? Reelden bahsediyorum. Burası sanal neden burayı takayım ki.
1 yılNasıl birisin fizik ve kişilik olarak? Biraz anlatır mısın? Ona göre bir şeyler diyelim.
024 Yorumla- 1 yıl
Cevap vermemişsin ki.
Soran1 yılGormemisim ki
Soran1 yılFizik kişilikle ilgisi ne
- 1 yıl
Kişilik ve fiziği kenara koyunca ne kalıyor geriye ki?
Soran1 yılFizikten sevecekse biri hiç sevmesin daha iyi. 164boy 45kg, kıvırcık koyu saç, kahve göz.
- 1 yıl
Fizik ve kişilik bir bütündür. Seni hiç tanımayan biri için ilk izlenim önem taşır. İstesek de istemesek de.
Soran1 yılBen kendimi göstermek durumunda değilim ki.
- 1 yıl
En iyisi ben şunu sorayım çünkü çok sinirli duruyorsun: Bir erkeğin ilk olarak nasıl dikkatini çekeceksin?
Soran1 yılHer şeyi sordun cevap verdim. Verdikten sonra da başka soruya geçtin. Oldu mu şimdi?
Soran1 yılSinirli değilim. Cıvık kadınlara alışmışsınız.
- 1 yıl
🤣🤣 Affedersin. Sadece bir şey anlatmaya çalışıyordum. Açık saçık giyinmek zorunda değilsin. Ancak bakımlı olmak, güzel giyinmek ve davranışların bir bütündür. Seni tanımayan biri bu üçüne aynı anda bakar. O yüzden sormuştum bunları. Fizik de gayet iyi bu arada.
- 1 yıl
Yavaş gel hele. Benim neyi alıştığıma dair zerre fikrin yok.
Soran1 yılBunların olmadığını nereden çıkardın? Sosyal medyadaki bakimlilar kadar olmasa da uykudan kalkmış hâlde işe gitmiyorum.
(En az benim kadar atılgansın)- 1 yıl
Saldırgan olmaktan iyidir. :) Olmadığını söylemedim zaten. Sorularımın gerekçelerini söyledim. Konudan saptık.
Soran1 yılBir erkeğin ilk olarak dikkatini fizikle mi çekmeli ille? Başka yol yordam yok mudur?
Soran1 yılSaldırgan değilim ya. Bu ülke insanları beni böyle yaptı. Tahammülsüzüm.
- 1 yıl
Seni hiç tanımıyorsam ya başkasına sorarım, ya izlerim ya da fizik bakarım. Başka yolu var mı?
Soran1 yılBu üçü ile tanıyabildin mi hiç? Gerçek sonuca ulaştırdı mı seni?
- 1 yıl
Olduğu zamanlar oldu, evet. Öte yandan ilk izlenimi konuşuyoruz. Sonrası ne alaka. Sürekli oraya buraya çekiyorsun konuyu. 😅 Dikkat çekmek değil mi konumuz?
Soran1 yılBir şeye çekmiyorum. Ben sonucu soruyorum. O ilk etap seçeneklerini kullandığında doğru yol alabildin mi bunu merak ettim.
- 1 yıl
Sonrasında o insanı tanımak için fırsatın doğuyor. Onun da senin. Gerisi ne kadar uyumlu olunduğuna bağlı.
Soran1 yılO ilk etapta hep evli olduğunu ogreniyorsan? (Başka araçlardan)
Soran1 yılTanıyamıyorsun ki devamı gelmiyor.
- 1 yıl
Oooo, sıkıntı büyük.
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılİllaki vardir etkiledigin biri ama
Yaklasmaya cekiniyorlardir04 Yorumla
Soran1 yılNerden biliyorsun?
- 1 yıl
Sert bi durusun vardir belki ondan olabilir
Soran1 yılAma herkes evli. Ben adım atacağım mesela, bakıyorum evli çıkıyor. Hep bu şekilde.
- 1 yıl
O zmaan ortamini degistir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen duyuyorum da 30 yaş üstü bekar veya çocuksuz dul yok 😂
02 Yorumla
Soran1 yılEvli değilim. Neden olmasın ki
Hep bir genelleme hakim insanımızda.- 1 yıl
Yok ya yav yok ya da ben denk gelmiyorum maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yaş üzerine geçtiğin zaman artık güzellik kavramin ve beklentilerin de degisiyor
05 Yorumla
Soran1 yılYaşım 37 ama kimse inanmıyor ki. Gerçeği soylemeyeyim mi soruyu yazarken? 30dan aşağı sanıyor herkes. burada belirttiğim husus, yaşı büyük, geçmiş, olmaz anlamında değil.
- 1 yıl
Anladım işte belkide insanlar artık evliliği mantıklı bulmuyorlardir çünkü bugün evlilik yaşı 27 28 dayandi
Soran1 yılMantıklı bulmuyorlardir demissin ve evlilik yaşı 27-28 dayandı diye eklemissin. Mantıklı bulmayan neden evleniyor?
- 1 yıl
İnsanlar tek yaşamaya alışıyor bazen özgürlük duygusu insana huzur veriyor ve evlilik bağlayıcı oluyor genelde bu tarz yorumları gördüm hayatimda
Soran1 yılYani?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGençlik ve doğurganlık 🤷
Şahsi olarak da bir şeyler ekleyeyim. 30 yaşındakilere güvenmiyorum, bu yaşlarına kadar neredeydiler
07 Yorumla
Soran1 yılNerdeydiler derken?
En son 4 yıl önce kendimden 9 yaş genç birinden ayrıldım. Kendim isteyerek o üzüldü etti ama bütün hislerimi tüketmişti. Bunun kademe kademe olduğunu anladığımda git gide ona kötü davranmaya başlamıştım. Ben sadece sevgili olarak etkileşim neden olmuyordan ziyade bir erkekle sohbet edemiyoruz gerçek hayatta. İş ortamında erkeklerin hemen hemen hepsi evli. Normal sohbet dahi etmekten kaçınıyor herkes. Bu garip geliyor.- 1 yıl
Senin durumun biraz farklıymış, evet normal amacımız seks olmadan düzgünce sohbet etmek zorlaştı maalesef
Soran1 yılFarklı derken?
Soran1 yılSeks odaklı yazdığımı mı düşündünüz?
- 1 yıl
Farklı derken diğerleri gibi değil yani. Seks odaklı yazdın demedim ki 🤦. Demek istediğim düzgün kaliteli sohbet etmek zorlaştı
Soran1 yılEvet.
- 1 yıl
Maalesef, istersen yaz
1 yılİşte bir 5-10 sene önce birilerini etkileyebilirdin sanırım biraz geç kalmışsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. tam aksine epey var, ben şahsen öyleyim. senin çevren farklı bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÇok vardır da belli etmiyorlardir ya da siz anlamiyorsunuz
00 Yorumla Yaşınız kaçtır ki genelde sizin yaşlarda ki evli olabilir ondan kaynaklıklı gençlerler bakmıyor size ilginiz çeken
04 Yorumla
Soran1 yılBen evli değilim
Evli olsam neden böyle bir soru sorayım?
Soran1 yılGenç erkeklerle de anlaşamıyorum. Çocuk istemiyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaş üstü kadın istediği kritilerde ki erkeği zor etkiler
00 Yorumla
1 yılKendinde bir sorun olabilir ve ya da kendini tam olarak anlatamıyor olabilirsin asıl 30 yaşındaki olgun kendini bilen bayanları sever erkekler
05 Yorumla
Soran1 yılErkekler evli diyorum neden anlamıyorsunuz. Evli oldukları için normal sohbetten de kaçınıyor herkes. Sıkıntı yaşamak istemiyorlar muhtemelen. Evli olmayana rast gelemiyorum. Herkes evli diye hiçbir 30 yaş üstü erkekle konuşamayacak mıyız?
- 1 yıl
Evler bir erkekle sende neden konuşmaya çalışıyorsun yavrum konuşma bekar insan mı yok dünyada
Soran1 yılÇalışmıyorum. Siz niye anlamamakta israrcisiniz. Erkeklerin hepsi evli.
Soran1 yıl30 yaş üstü her erkek evli.
- 1 yıl
Ben evlenmedim neden herkes evli olacak ki bekarlık daha güzel bence
1 yılSen adım at onlar gelmiyorsa
04 Yorumla
Soran1 yılEvli çıkıyor hepsi. Nasıl olacak?
- 1 yıl
Araştır öncesinde ona göre söyle. Bekarda çok var mesela benim çevrem 30 ve üstü hep çoğu bekar
Soran1 yılBenim çevremde yok bekar. Bir tane var işte o da üç evlilik geçirmiş sıkıntılı bir tip
Soran1 yılKimi araştıracağım erkek yok ki hepsi evli diyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik beklentini cok belli ediyorsan.
05 Yorumla- 1 yıl
Harekete gec.
Soran1 yılEvlenmek değil ki derdim.
Hangi harekete geçeyim.- 1 yıl
Tanisalim o zaman
Soran1 yılEmin misin?
- 1 yıl
Evet. Evlenecek degiliz ya.
1 yılEvde kalmışsın çünkü.
02 Yorumla
Soran1 yılDoğu'da mı yaşıyorsun ya da iç Anadolu?
- 1 yıl
Batıda antika meraklısı çok mu oluyor 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGenç erkeklere de ilgi duyan yok
010 Yorumla
Soran1 yıl4yil önce 9 yaş küçük sevgilim vardı.
Yaşımı gostermedigim için tabi.- 1 yıl
Pek inandırıcı gelmedi ben yaşıtlarımdan çok daha olgun olduğum halde öyle bir şey yaşamadım
Soran1 yılAnlamadım? İnandırıcı gelmeyen ne?
- 1 yıl
Gençlerle takılman
Soran1 yılSana yalan borcum mu var
İnanma bana ne ki. 4yil önce senin yaşında olan biri. Şu an 28dir.- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran1 yıl37
- 1 yıl
11 sene var aramızda ama sen genç gösteriyorsundur tabi
Soran1 yılAllahim... Ben genç göstermek isteyen biri değilim. O kişiyle 9yas vardı. Sizin şu an ki yaşı 24goruyorum. Diyorum ki onunlayken o 24tu. Ben kendim küçük gosterdigimi söylemiyorum insanların tepkisi hep bu yönde. Kimlik cikartiyorum inanmadıkları için. Sana vakit harcamayacagim daha fazla.
- 1 yıl
Aksini söylemedim ben de kendi kendine triplere niye giriyorsun
Nasıl konuşuyorsun ki
06 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım?
Soran1 yılKimse tanışmak istemeden ikili iletişime giren biri değilim.
Soran1 yılUzun zamandır adım atan taraf değilim.
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 20 yasindayim ama olgun kadinlari seviyorum
02 Yorumla
Soran1 yılHangi açılardan olgun? Sadece yaş mı
Cevap sahibi1 yılHer açıdan olgun, hem yaş hem de bilgi sahibi
Her yerde milf fantezisi olanlar var
01 Yorumla
Soran1 yılYaşıma kimse inanmıyor. Yaşı burada başka anlamda yazdım.
1 yılYa sırf cevaplatmak için soru yazmışsın 😂
00 YorumlaHep gizlenirsen tabi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtkiliyemiyorum derken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasın
03 Yorumla
Soran1 yıl37 ama kimse inanmıyor.
- 1 yıl
Bana da inanmazlar
Soran1 yılOk
1 yılOlgun seviyorum beklerim
05 Yorumla
Soran1 yıl30yasin altında gosterdigimi söylüyorlar. Konu yaş değil
- 1 yıl
Genç vücut herhalde sizin
Soran1 yılÖyle de sayılmaz ama genel olarak küçük gösteriyorum.
- 1 yıl
Görmem lazım
- 1 yıl
Bir şey diyemem
1 yıl35 yaşuındayım bekarım
00 YorumlaBende bekarım san denk gelmemiş
00 Yorumla
1 yılHiç evlilik yaşamadin mi daha once
00 Yorumla
1 yıl30 ki yaşlı kizlar daha hoş olur
00 Yorumla
1 yılBrn bulamıyorum nadil ilgilenmiyolar
01 Yorumla- 1 yıl
Yanimda olsan keske
1 yılYoo bence yanlış düşünüyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnunla alakası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Hiç denk gelmedi mi
02 Yorumla
Soran1 yılKim
Sen bekar mı kaldın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılTanışalım
00 Yorumla İlginç
00 Yorumla
1 yılBen olgun seviyorum
00 Yorumla
1 yılBen ilgilenirim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı