Bugune kadar topu topu iki kişi çıktı beğendiğim. onlarida etkileyemedim. hep kısa sürdü. neden anlamiyorum. zaten hep sorunlu kisilere denk geldim. ya eski sevgilisini unutamamis ya da aldatilmis kisilerdi. aslinda hic biri cok yakışıklı degildi ama yinede begenilmedim. ikiside cok guzel cok iyi oldugumu ama duygularinin olmadığını söylediler. Iyi bir insanim hep elimden geldiğince iyi olduguma inanıyorum neden olmuyor cok yoruldum. .
Cevabın nedir?
insanın bazen hayatında dip noktaları olur.. senin o noktalar biraz fazla olmuş ve süre olarak da uzun sürmüş.. bence insanlara davranışlarını gözden geçir.. Neden olmuyor değil de nerde hata yapıyorum de.. belki de karşına çıkan insanlar takıntılı, bu da olabilir.. Sadece çok iyi gözlemle hem kendini hem karşındakini..
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ikiside iste gecmiste kalmisti. biri aldatilmis falan
En İyi Cevaplar
+1 yılboşveeer hayatın cilvesi bunlar. ben de esmerlerden hoşlanıyorum ama nedense hep sarışınlar benimle çıkmak istiyor:( doğru düzgün bir esmer bulsam hemen nikahı basacam ama olmadımı olmuyor işte. sanırım sarışın bir hatunla evlenmek zorunda kalacam:(
027 Yorumla
Soran+1 yılTipe bakma bence. iyi olsun eli yuzu duzgun tamam. tiple olmuyor
- +1 yıl
olay tip değil aslında. esmerler daha çok naza çekiyorlar kendilerini. ben de fazla naza gelemiyorum. şöyle alçak gönüllü fazla naz etmeyen bir esmer olması lazım.
Soran+1 yılYa sarisin olsun ne olcak onemli olan insanlik.
Soran+1 yılNe bu esmer meraki. sarisin misin sen
- +1 yıl
haklısın insanlık önemli. fakat sarışın bir kadın ne kadar güzel de olsa beni tatmin etmiyor:(( sevişirken bile tatmin olabilmek için gözümü kapatıp ten rengini görmemeye çalışıyorum. yoksa bir türlü sona ulaşamıyorum:((
- +1 yıl
ben kumralım.
Soran+1 yılCok sacma. zaten turkiyede gercek sarisin az ki
Soran+1 yılRenk takintisi olan insanlari anlamiyorum.
- +1 yıl
tamamen sarışın olmasına gerek yok, sarışına yakın olanlar da buna dahil. neyse boşver, nasıl olsa birgün çıkar karşıma.
Soran+1 yılSacmaliyorsun. ayrica bu ulke esmer dolu
- +1 yıl
evet ama benimle ilgisi olmayan esmerlerle doluysa ben ne yapayım? kendimi zorla onlara beğendirememki, sanırım esmerler de benim sarışınlara hissettiğimi bana karşı hissediyorlar diye düşünüyorum bazen.
- +1 yıl
sen sarışın mısın?
Soran+1 yılUff bu kadar yuzeysel olmayi nasi basariyorsunuz şaşırıyorum cidden.
Soran+1 yılHayir kumralim tenim acik bugday sacim siyah esmer diyebiliriz sma yinede sacma. yuzeysellik bu. hersey guzellik cinsellik olmamali.
- +1 yıl
haklısın olmamalı ama bendeki bu durum psikolojik sanırım. ilk aşkım esmerdi. belki yıllarca onun yerini doldurabilecek birini bulamadığımdan kaynaklanıyordur:( yine de sarışın biriyle evlenirsem cinsellik hariç diğer yönlerden onu mutlu edebileceğime inanıyorum. evlilikte keramet vardır derler. belki bir süre sonra bu düşünceden kurtulurum. kurtulamasamda böyle yaşamayı kabullenmeliyim
Soran+1 yılYa sacmala boyatit sacini siyaha hem zor mu
- +1 yıl
resmimi koycam belki bir fikir verir yardımcı olrsun. esmer kızlara neden çekici gelmediğim hakkında bir fikrin olabilir. beni tanıyanlar gerçeği söylemiyorlar nedense:(
- +1 yıl
yorumunu yap resmi değiştirecem hemen
Soran+1 yılYa ne bilim. begenirler ya neden begenmesinler.
- +1 yıl
beğenip beğenmemeleri o kadarda umrumda değil zaten:DD bu arada tebrik ederim iyi dayandın muhabbetime. çok sabırlıymışsın, senden çok iyi bir eş olur:) seni alan yaşadı valla:D
- +1 yıl
Esmerden kastin sac rengi mi ten rengi mi merak ettim
- +1 yıl
istediği kadar boyatsın bir hatunun sarışın olduğunu hemen anlarım. ten rengi çekici gelmiyor. açık sarı bir renkleri var o hoşuma gitmiyor:(
Soran+1 yılAllaaalla ne tuhafsin. bu ulkede erkekler sarisin sever genelde
- +1 yıl
esmer olsun çamurdan olsun güzelim, ölürüm ben esmer için:DD :P
Soran+1 yılAllah akil fikir versin
- +1 yıl
amin:DD ne denir ki bu sözün üstüne:))
- +1 yıl
bak gördün mü? işte esmerler hep bunu yapıyorlar:(( tam muhabbet etmeye başlıyoruz sonra sessizce ortalıktan kayboluyorlar:( ben de yapayalnız tek başıma çaresiz kalıyorum burada:)
+1 yıl1) Aşık olmak için iyi insanları beklemeyiz. Bize kim daha fazla acı çektirebilir diye düşünür ara, tarar bizi en üzebilme potansiyeline sahip insana aşık oluruz.
2) Ben aşık olunca yürümeyi bile unutabilirim ne etkilemesi shjgfshfds01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin belkide boleleri cazip geliyordur
+1 yıl"iyi biri olduğumu söylüyorlar"
burdan kaybediyorsun gizliş..
Bak ex aşklarını aldattıkları halde unutamamışlar.
İyi olana yer yok sanırsam -.-03 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin. erkek milletine iyilik yaramiyor demek.
- +1 yıl
Gebermeyesiceler -.-
Soran+1 yılOkadar acimistim ona bide aldatmislar diye. insan basina geleni hak ediyor. iyi insanlari kaybediyorlar.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
31Cevap
+1 yılha
işte senin başına gelenler benim başıma geliyor sdsdsdsd :D
nerde it kopuk varsa
nerde sevgilisinden ayrılan varsa
unutamadıkları varsa
bana uğruyo.
mk.04 Yorumla
Soran+1 yılevet birde onların güvensizlikleriyle uğraşıyoruz hayata karşı agresif , güvensiz oluyorlar. kabak bizim başımıza patlıyor
- +1 yıl
evet kesinlikle.
işimiz zor :/
Soran+1 yılgerçi kolay birşey değildir. insanın güvendiği birinden darbe yemesi ama işte.
- +1 yıl
o karşındaki kişiyle alakalı.
daha doğrusu bizde bir anormallik yok
anormallik bizim karşımıza sorunlu kişiler gelmesi.
:/
+1 yıliddalı olucaksın kıızım erkekler kendine güvenen havalı kızlardan hoşlanırlar biraz değil fazlasıyla bakımlı ol giyimini iyi seç biraz kendine bak ve ilgi manyağı olucaksın kefilim buna
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. ezik duruyorum milletin karsinda demek ki
- +1 yıl
İşte sana anlatmak istediğim şey tamda bu ezik durma kendini ve özgüvenini ortaya koy sana bakmayanın gözünde problem vardır zaten ;)
Soran+1 yılYa görünüs olarak degilde tavrim ezik. hemen hoslandigimi belli ediyorum samimiyim cunku oyun yapmiyorum acik ve netim. bide dedigin gibi havalarda degilim.
- +1 yıl
sen kendini benden daha iyi tanıyosun hangi huyunun değişmesi gerektiğinide en iyi sen bilirsin canım :)
Soran+1 yılYapmacik olmak istemedim ama iste turk erkegi anlamiyor.
+1 yılBegendiğin kişilere istemeden de yanlış bir şey yapacak mıyım korkusu ile mesafeli veya utangaç davranmandan kaynaklanıyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki. ezik gibi duruyorum demek ki
- +1 yıl
İşte kendini tam olarak yansıtamamandan oluyordur
Soran+1 yılHaklisin
demek ki orta hallisin başkan en kötü tabakadır güzellikte çirkin olsan herşet net olur ya da güzel ama iç güveysinden hallice olunca böyle ortada kalıyosun :D
22 Yorumla
Soran+1 yılNasi
belki kendini çok fazla kasıyosundur canım takma kafana kendin gibi davran kimseyi etkilemek zorunda değilsin
00 YorumlaBnde liseli yillarmda öyle dusunuyordum. yasim gectkce öyle olmadigini anladim bizamanlar deli gibi asik oldugum stajyer ogretmene bugun gel desem hayir demez ama artik ben begenmiyorum ;))
01 Yorumla
Soran+1 yılInss bende o gunleri görürüm. Pisman olmasini istiyorum
o zaman Şappur şuppur kıppır kıppır. Söyle bu devirde kim beni ister. Beni beğeneni ben ben beğenmem. Benim beğendiğimi ise beni beğenmez.
00 Yorumla
+1 yılBeklentilerin çok yüksek olmalı :) beğendiklerinin aradığı şeyler farklı olabilir. Başkalarının dikkatini çekmeye uğraşma bırak onlar sana gelsin
00 Yorumla
+1 yılsende hep imkansızları seçiyormuşsun demekki be gülüm :D
00 Yorumladoğru kişi çıkmamış karşına. birde etkileme çabası içine fazla girmemişsin anlaşılan
018 Yorumla
Soran+1 yılYok ole bir cabam olmadi. cunku bir tanesine sordum acik acik hoslanmadin mi benden gibi. oda cok etkilenmedim ama cok guzelsin biraz daha goruselim zamanla olur dedi. bende yok kalsin dedim kırıldım yani gorusmedim bidaha
Soran+1 yılYani adam boyle soylerse hevesim kalir mi dimi.
Soran+1 yılBide zamanla olur demiyor mu. ben deneme tahtasiyim sanki. daha once kizin biri bunu aldatmis kadinlara guveni gitmis bitmis.
Soran+1 yılYani insan ole de dusunse pat diye soyler mi. ilk goruste olmak zorunda mi olur mu ole diyor. ben ona asik mi edicem kendimi cabala diyor bide
Soran+1 yılEvt oda oyle dedi ben dürüstum vs. iyide yani insan ne bileyim ya kendide brad pitt gerci kendini ondan bile üstün görür egosu cok yuksek. biri aldatmis kadinlardan nefret eder hale gelmis.
Soran+1 yılBende ole dedim icimden. bence hala yediremiyor. unuttum gitti iki gun üzüldüm diyor ama inanmıyorum icinden atamamis. baskalarindan aliyor hincini iste
Soran+1 yılAcitmaz mi kopardim ama bagimi. kimsenin üstüne dusmem ben dedi. bende bir kac laf saydim tabi bitti. ama aciyor icim
Soran+1 yılYok gururum cok kirildi. donmem yani aramam oda aramaz.
Soran+1 yılDemek insanlar başına geleni hak ediyor.
Soran+1 yılHaklisin. bu işten hayir gelmez.
Alt tarafi iki kişiymis sorun edecek bişey yok ki , olur elbet ;)
00 Yorumla
+1 yılBazen zorlamayacaksın, akışına bırakıcaksın, hele ki bu gönül işiyse, zorlamak, olmasını çok istemek bazı insanlarda geri tepen bir etki yaratır.
00 Yorumlaa) çok çirkinsin
b) çok takıntılısın
c) çok seçicisin
d) çok asosyalsin
e) çok bahtsızsın07 Yorumla
Soran+1 yılCirkin degilim ama karsimdakilerde brad pitt değil
Soran+1 yılBakimliyim ya uff
Soran+1 yılBrad pitt sanki her taraf. bizim erkekler killi gobekli haliyle begenmiuor iste
- +1 yıl
e tabıkı
sıkma canını seni sevecek biride çıkar karşına arayışının aşk olduğunu sende bir fayda sağlayamayacaklarını görünce kaçmışlar senden
011 Yorumla
Soran+1 yılEvt oyle oldu
Soran+1 yılEvt aynen ne tuhaf dimi. daha ilk gunden pazarlik yapiliyor utanmadan sen el bile tutturmaz misin deniliyor.
Soran+1 yılHersey cinsellik olmus. insanlarda namus ahlak kavrami kalmamis
Soran+1 yılOylede olmuyo ki cikmiyo pek cevremiz yok
Soran+1 yılZaten inancima ters nikahsiz olmak
Soran+1 yılYa bosver birini bulmak icin degil dertlesmek icin sordum soruyu
+1 yılYa ben ne yapayım beğendiğim kızları etkileyemiyorum beğenmediğim kızlar peşimde pervane =(
00 Yorumla
+1 yılbelkide onları beğenmediğindendir. beğendiğin birini bulsaydın bunu sormayabilirdinde...
00 Yorumla
+1 yılismail yk nın bir şarkısı var orada diyorki off unuttum :) ya işte seni beğeneni sen beğenmezsin senin beğendiğin seni beğenmez kanun bu
00 Yorumlaetkilemek için yakın davran arzuluyomuş gibi yap olur
08 Yorumla
Soran+1 yılOlede olmuyor cunku bazi kurallarim var okadar samimi olamam
Soran+1 yılYa off biktim kaybetmekten
Soran+1 yılE burdan konus. yok kardesim etkilenmiyolar iste
Soran+1 yılO ne yaa o zamanda kasar derler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar hep kapitalizmin oyunları, çıkarları olsaydı hiçbiri bırakmazdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasi
Bazen olmadı diye üzüldüğümüz şeyler bizim için en güzel ve doğru olanlardır aslında...
00 Yorumlayeterince ilgi özgüven olmuyor sanırım... gerçi fedakarlıklar insanları genelde zorluyor...
00 Yorumlabiraz seksi olcan naz yapcan cilve yapcan bak sonra neler oluyooo
00 Yorumla
+1 yıldemekki beğendiğini deği beğeneni seçmek daha mantıklı
00 YorumlaDoğru insan henüz karşına cikmamistir bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum cok yoruldum valla kimseyle tanismak istemiyorum
Soran+1 yılIyide cok yoruldum artik. biktim. bu insanlar icin uzulmekten
Soran+1 yılIs ortamimdan kimse olmaz. zaten sosyal degilim ama bu kişiler cikti iste bir şekilde karsima
elbet seni beğenen biri olur.
010 Yorumla
Soran+1 yılKarsilikli olmuyor
Soran+1 yılBegensem cok mu belli ediyorum acaba
Soran+1 yılEvt aynen. bide yaralilar denk geliyor
Soran+1 yılevet doğrusu bu. ama bana gelenler geçmişin intikamını almaya çalışıyor. hemde benden. masum bir insandan. kimin gücü kime yeterse zaten bu dünyada.
Soran+1 yılöyle de işte duygularım vardı
+1 yılişin sırrı burada ya
00 Yorumlaaynı sorun bendede war kanka :S
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Sen kendini begendirememissin
00 Yorumlamonotonluktan bitmiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKabiliyet meselesi bunlar ;-)
00 Yorumla
+1 yıl3uncelude olcak bence
00 Yorumla
+1 yılduruşun ve fiziğin nasıl?
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal fazla kilom falan yok
- +1 yıl
istersen daha detaylı konuşabiliriz...
Samimiyetsizsindir
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum normalim nerde sıkıntı bulamadim
Soran+1 yılOlbilir. benim etkilenmediklerim hep bana asik ama benim etkilenmediklerim benden kaciyor
Soran+1 yılHerkes bana asik degil tabi. ama begenen cok oldu turk yabanci. ama benim istediklerim hic olmadi
Soran+1 yılevt yabancilar cok begenir ama muslumanim diye onlara bakmam
Soran+1 yılSeni begenmedi gevurlar heralde. neyse demek herkesin alicisi farkli. kalite iste
bir de biz deneyelim belki olur:-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta mutlaka tanışılması gereken biriyim :)))
00 Yorumla
+1 yılAsil olman lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılingiltere prensesi misin
- +1 yıl
Ben sana asil ol dedgme gore sen ingltre prensesi ol diyorum aklina ilk bumu geldi Allah askina asil diyince :))) sen daha boyle diyosan isin zor guzelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim yok haberin olsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyensin kabul et
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!