Bir kızı karşılıksız seviyor ve deli gibi aşığım

19 yaşındayım.aynı mahalleden ve aynı okuldan olduğum bir kızı deli gibi seviyorum.onun için eşit ağırlık bölümünü seçtim.dersleri dinlemez yakın sıralardan deli gibi onu izlerdim.milletin diline de düştüm.hocalarımız bile bilirdi.kız da bazen uyurken falan hep izlerdim öyle bir durum.bunca yıldır bir kere bir erkeğe yaklaştı açıkçası korka korka sordum sevgilimisiniz diye "Hayır,sosyal arkadaşım.Yemeğe gittik." dedi.Şimdi çok komik geliyor.birisine takılırken sosyal arkadaş desene şuna diyorum.abisini falan tanıdığım için üniversiteye tercih yapmadığını duydum.ben de yapmadım puanım iyi olmasına rağmen.PDR hedeflediğim için.Geçenlerde bir kız arkadaşımla sohbet ederken çay bahçesinde,denk geldik.Heyecandan dilim damağım kurudu.3 kızla birlikte gelmişlerdi.Kızlardan birisi sevdiğim kıza "Ne oldu Merve,zorunamı gitti." dedi.Kıpkızarık olmuştu çünkü oda.2 kez açılabildim ben ona ama adam akıllı benimle çıkarmısın diyemedim.ne diyeceğimi bilemedim.hep seni seviyorum diyebildim.bu olay yaşandığından beri bir kez daha konuşmak istiyorum.çok seviyorum be abiler ablalar.ama bir arkadaşım "sevgine alıştı salak gibi sevdin,zoruna gitmiştir başkası ile görünce" dedi.ne başka kız,ne ders ne okul hiçbişeyi gözüm görmüyor.benden rahatsız olduğunu veya yakınımda olma diye bir tepki de vermedi.soğukluk da var tabiki.oturup da 10 dk sohbet etmişliğimiz yok havadan sudan bile.yalnız gördüğümde direkt arkadaşları geliyor.ben bu kızın aşkından geberecem ya..Seni seviyorum demek yetmez mi bu kıza..
Bir kızı karşılıksız seviyor ve deli gibi aşığım