Ben bir kıza aşık oldum..

Evet arkadaşlar ben bir kıza aşık oldum.Bizim okulda bir kıza.Benden 1 alt sınıfta bir kız bu.Mesela her teneffüste onun o güzel yüzünü görmek için 1 kat aşağı iniyorum ve sınıfına gidiyorum.Açıkcası kız dünyalar güzeli bir kız değil, ama gerçekten çok tatlı.Aslında benden 1 yaş küçük diğil aramızda 4-5 ay filan var.Aynı yaşta sayılırız.Ama kızı ilk gördüğümden beri hep onu düşünüyorum.Hep o var yani.Başka bişey düşünemiyorum.Ona resmen aşık oldum yani.Hemde delicesine aşık oldum.Kızla kanka filan oldum işte sataşan olursa sen söyle ben hallederim kardeşim diyorum filan öyle yapınada o güzel yüzünü görebiliyorum.Ve açıkcası ben nedense hayatımda hiç bir erkeğe aşık olmadım.Hep kızlara sevgi duyuyoum.Ama kızlar arasındanda bu kız gerçekten aklımı başımdan aldı.En yakın arkadaşlarımı bırakıyorum ve onu görmek için hep 1 kat aşağı iniyorum.Onu gerçekten ama gerçekten çok seviyorum.Tabiki amacım bunu cinselliğe taşımak diğil ama sadece hep benimle olsun istiyorum hep yanımda olsun falan istiyorum.Hep onunla konuşmalıyım diyo ve özellikle şaşkın bakışı bide heycanlı bakşı var o bakışları beni çok etkiliyo.Demek istediğim şu ki olayı cinselliğe taşımam asla ama sadece onla nasıl daha yakın olabilirim?Nasıl kendimi biraz daha yaklaştırabilirim ona?Benim hakkında ne düşündüğünü nasıl anlayabilirim?Bide şu var ben hayatımda hiçbir erkeğe aşık olmadım hep kızlara filan aşık oldum.Acaba bende bir problem mi var?Ayrıca aşık olduğum kızlarda çekici ya da dünya güzelleri diğiller ama onlara aşık oluyorum.Erkeklerden hiç etkilenmiyorum.Çekici erkeklerden bile etkilenmiyorum.Hep kızlar hep kızlar.Bende bir sorun mu var?Ve nasıl kendimi o kıza dahada yakınlaştırabilirim?
Ben bir kıza aşık oldum..