Selamsss,
Neymiş arabanın en ufak sesinden her sorununu anlayabiliyormuşuz. Ama kadınları anlamıyormuşuz.
E diliniz var neden söylemiyorsunuz? 😂

Selamsss,
Neymiş arabanın en ufak sesinden her sorununu anlayabiliyormuşuz. Ama kadınları anlamıyormuşuz.
E diliniz var neden söylemiyorsunuz? 😂

çaba sarf etmez çünkü kadınlarla anlaşmanın yolunu aslında her erkek bilir ama bir kısmı anlaşmaya yanaşmaz. çünkü kadınlar iltifat ister bir kısmı iltifat eder bir kısmı etmez etmeyen öküz olur , kadınlar bir şeyler isteyince alınmasını ister çünkü onlara göre istedikleri ne olursa olsun zaruridir bir kısım erkek alır bir kısmı almaz almayan anlayışsız olur , kadınlar sevilmek ister hep her daim bir kısım erkek sever ve sevdiğini çiçeklerle ya da farklı hediyelerle gösterir bir kısım erkek yine sever ama hediye almayı sevmez çiçek almayı sevmez çiçek alanlar iyidir ama çiçek alanların bir kısmı kadını kullanır çiçek almayanlar harbidir gerçekten sever ama çiçek alıp ya da pahalı hediye alıp kadını kandırmadığı için kadın ona kaba ruhlu öküz der. aslında her erkek kadını anlar ama bazıları hediyelerle ya da canım cicim sözleri ile kadını ayakta uyutur aldatır kadın anlamaz bir kısmı asla ihanet etmez sırf canım cicim demedi diye öküzdür.
Çabalanacak bir durum yok kadını kadın çok iyi anlar mesela çünkü geniş düşünen varlıklarız, ama karşı cinste bu genişlik yok düz düşünen varlıklardır illa bazı şeylerin dile getirilmesi gerek ama bazen her şey dile de gelmez orada işte anlaşılmak isteği doğuyor
İki taraf bu konuda sonsuza kadar birbirini eleştirebilir, eleştiriye açık bir konu.
Cevap
10Cevap
erkekler takmadığı içindir
Ya bana göre kadınlar o kadar karmaşık canlılar değil. Erkeklerin biraz daha kulak vermesi gerekiyor sadece.
Duygu paradoksu yaşadıkları için;
anlayan erkek romantiktir, üstüne düşer ama kendisi de kırılır; kadınlar bu erkeklere prenses der geçer. Tam tersinde de çok istedikleri eril erkek vardır ama anlamaz, dinlemez, pek konuşmaz. Bu döngü anlaşılmak konusunda da geçerlidir
Çünkü kadının muhattabı olduğu kişi anlamak istemiyordur, işine gelmiyordur.. İlişkinin başında gösterdiği ilgiyi, dirayeti ya da tutarlılığı süreçte devam ettirmediği kadının hassasiyetlerine odaklanmaktan çok kendi isteklerine dikkat kesildiği için erkekler kaybetmeye mahkum oluyor..
Öyle bir kadının ruhsal problemleri vardır. Nerede yabancı, uyumsuz birini gördüysem sonrasında aptal aptal tripleri ile mücadele ediyorsun. O kötü enerjisi öyle hissedilir oluyor ki anlıyorsun bu bana uygun değil diye.
Demekki ilgi alaka bekliyor, değerli hissetmek istiyor ve bunu göremediğini düşündüğü için böyle işlere başvuruyor "ben söylemeden o anlasın anlarsa seviyordur" diye düşünüyor ama boşa çaba zaten söylesekte işinize gelmeyeni anlamıyorsunuz😂
Neden hep çaba bekleniyor? Veya her şey kelimesi kelimesine tek tek anlatmak zorunlu mu? Tavır, bakış, hissedilenler, bazen suskunluk bile,, çok şey anlatıyor aslında,, sadece kulakları değil, kalbi beyni algıları da açık tutmak lazım
Siz çok iyi anlıyorsunuz sanki bizi:)
Genelleme konuşulmasını hiç sevmiyorum ya,, kadın veya erkek farketmiyor ama hayatında olan kişinin seni anlaması ya da senin onu anlaman için sürekli çaba halinde olmak, bir sonuç alamamak zaten yanlış değil mi sence? Demek ki zorunlu ve yorucu birşeyler var
Hayatın her anı bu yüzden daha da zorlaşıyor.
Çünkü önce anlaşılmak değil dinlenilmek istiyoruz. Bize çözüm yolu bulmanıza ya da yorum yapmanıza gerek yok. Kadın zekası zaten her taşın yerini bilip, onları oturtabilecek seviyede. Siz sadece içtenlikle dinleyin işte.
Şahsen ben söylüyorum ama karşımdaki geçiştiriyor veya önemli değilmiş gibi davranıyor, iki kelime edip hemen diğer konuya atlıyor tabi digerlerini bilemem ama benim gözlemim bu
Artık etmiyorum😌 intikamını alıp engeli basıyorum
Kadınlar hariç her canlıyla anlaşıyo erkek türü😂 sorun herşeyi beyan etmemizi beklemeniz😂 çözüm ise leb demeden çorumu anlamınızı beklemek
Ben kendimi anlattıktan sonra herkes anlar. Sevdiğim gözlerime bakıp anlamayacaksa ne diye var ki
Kadınları anlamak çok zor bence kendileri de ne istediklerini bilmiyorlar
Arabanın dili ses yapmak, kadının dili anlatmak ama olur mu hiiiiiç, kendi kendilerine tribe girip ağlicaklar yoksa keyif almıyorlar 🤣🤣.
Eyvalah reis eyvallah 😄
Kadınlar erkeklerin duygu değişiminden ne için üzüldüklerini anlarlar. Ancak erkekler kadınlara göre daha az duygusal olduklarından anlamazlar ama kadınlar anlaşılmayı beklerler. Ben anlıyorum onu o neden beni anlamıyora dönüyor.
Hiçte bile anlamak istemiyen sizsiniz ondan dolayı bunlar oluyor vfhbdhbvyjg
Biz isteriz ki gözlerimize baktığınızda anlayın biz hiç konuşmadan 😄
Haksız mıyım 🙄
Siz doğrudan düşünüyor doğrudan davranıyorsunuz ama kadınlar daha komplike düşünüyor. Dolaylı ve detaylı bizde her şey. Bir şey söyleyeceksek doğrudan değil detaylı söylüyoruz o yüzden arada anlaşmazlıklar oluyor. Yapacak bir şey yok sanırım 🤷
Güzel soru👍Bazen gurur yapıp söylemiyoruz hissettiklerimi. Bazen de anlattığımız halde erkeğin kapasitesi yetmeyebiliyor anlamaya ya da anlamak işine gelmiyor bazısının..
Zaten sizin küçük beyniniz anlasa bizde anlatmaya calismazdik çabalıyoruz söz görmüyorsunuz o yüzden anlatıyoruz ya zaten?
Böyle davranmamızın sebebi vardır herhalde değil mi kadınlar sizden daha iyi bir inceliyici sizin algınızda bozukluk olduğu için bu yapılanları ruh hastalığı trip vs ile adlandırıyorsunuz kışkırtmayın böyle olmasın o zaman. Tabi istisna durumlar vardır bunu abartanlar vardır sözüm onlar için geçerli değil.
Sevince leb demeden leblebiyi anlıyorsun zamanla onlar biz demeden anlayabildiği zaman geldiğinde aynısını bazen bizden bekleyebiliyorlar
Hâlâ öğrenemedin mi? Kadınlar her şeyi ister ama karşılığında hiçbir şey vermezler. Neden? Çünkü bencil yaratıklardır.
Aklını kullanabilen biri dolaylı anlatımdan bile olsa çözebilmeli.
Cevabı bende bilmiyorum sadece dış görünüşten bana bak demesini bilirler 😂
Sıkıntı şu anlatıyoruz ama sizin beyninizde bir huni var bız şarıl şarıl bilgi bosaltsak aldığı kadar anlıyorsunuz 😛🤣
Aslında çabalıyoruzda ama
Anlatınca anlamıyorsunuz ki
Dili olmayandan anlayıp dili olandan anlamamak da
Araba da söylemiyor ama anliosunz
Çok değil az ve öz konuşmak lazım 🤣
Söylüyoruz da yine anlamıyorsunuz ki
Çünkü beceremiyorlar
Yoo kim söyledi
Ay çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?