Hiç gelmeyecek birini özlemek aptallık mı?

Hobiler edin işe gir gibi klasikleri bende biliyorum ama ha diyince olmuyor bunu sizde biliyorsunuz bence, bende takıntı var hafif onu biliyorum ztn ama nasıl geçecek nasıl atlatacağım bilmiyorum 5 yıl olacak artık silinmiyor kafamdan, işin kötü tarafı kendisi evlendi gitti, rahatsız etmiyorum tabiki kimseyi, ama düşünmeden de edemiyorum sinirimi bozuyor bu durum. Bende hoşnut değilim yani anlayacağınız. Sırf görücüler vs geliyor diye oturup ağladığım oluyor bazen neden o değilde başkaları diye, yarım bıraktığı için hep kızıyorum ona, nefret bile ediyorum. Onların aralarının kötü olduğunu bile duydum aslında, nikahsız yazıyorlar kızı kendisi dahil ailesi falan istemiyor, yapıştı kaldı demiş üzerime ama, ben buna bile sevinemiyorum mesela, ahım çıktı ama yinede mutlu değilim. Yinede olmuyor, lütfen anlayan insanlar yorum yapsın.
Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Hiç gelmeyecek birini özlemek aptallık mı?