Kalbimizde en nadide yerinde sakladığımız insan bir anda kaybolup gider ya da gitmeyi tercih eder ve biz her hatırladıkça her sesini duyduğumuzda gözlerimizden yaşlar dökülür. Gelmeyecek birini sonsuza dek özlediniz mi?
" Peki ya sen? Hâlâ bekliyor musun? Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız. Peki ya umut? Umut, şimdi hiç görmeyen birine, Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız "
Gelecek birini özlemek gibi lükse sahip olmadım hiç Özlenen kişinin gelip gelmemesini de önemsemedim zira özleyecek kadar değer verdiğimiz birini sırf gelmeyecek diye unutursak onu gerçekten sevip saymış olur muyuz? Nasıl gönül rahatlığı ile "Değer vermiştim" deriz? Gelmeyecek birini özlemek en güzeli olsa da en ağır yüktür. Ancak yine de özleyebileceğin birisi olması çok özel ve değerli bir duygu...
Hiç bir zaman benim olmuyucak birini. Bir daha hiç sesini duyamıyıcağım birini. Hiç bir daha gözlerini içine bakıp seni seviyorum diyemiyiceğim birini. Hiç öpmediğim hiç koklamadım sarılmadığım hiç dudaklarının tadına bakmadığım birini. O Kadar çok özlüyorum ki tekrar akli dengemi yavaş yavaş kaybediyorum uzun zaman sonra tekrar kahkaha atarak ağladım...
o da benim farkımdaydı. bazen göz göze gelirdik ama iki tarafta sallamazdı. aynı sınıf değildi. işte hoşlanmadığın sevmediğin alakasız biri niye aklına gelir ki sürekli insanın
Tarifsiz bir duygu ama acısı bile yeter zaten sevgi dediğin olunlu olumsuz duygular da olsa baki kalan bişey. Yani gelmeyeceğini bilsen bile önemi yok "Onu" beklemek güzel şey
Havada bulut yok Bu ne dumandır? Mahlede ölüm çok Bu nu şivandır Şu yemen elleri Ne de yamandır Ah o yemendir Gülü çimendir Giden gelmiyor Acep nedendir
özledik elbet , aşk denilen kavramı hakkıyla yaşayan son nesildik. biz hayaller kurarken o başkasının hayatını süslüyordu , o zamandan bu zamana hayalde kurmam vesselam.
En İyi Cevaplar