Yardımcı olur musunuz lütfen ne yapacağımı bilemiyorum?

Erkek arkadaşımla bir yıla yakın birlikteliğimiz vardı başlarda çok iyi gidiyordu fakat sonlara doğru baya kavgalar vs olmaya başladı ben ona sürekli bağırır oldum etrafa da zarar veriyordum ama oda hep sessiz kalıyordu hiç çözüm yoluna gitmiyordu. Bende hatalarımı o zaman anlayamadım daha sonra aynı iş yerindeydik işteki sıkıntılar da yine ona yansıyordu benden bi üst pozisyondaydı ve ister istemez beklentiye giriyordum bazen o bunu karşılamıyordu ve yine kavgalar birlikte yaşıyorduk 5 ay birlikte yaşadık eve de yansıdı daha sonra benden ayrılma kararı aldı bahane olarak önce bunu öne sürdü sonrasında ise sorunlarım oldu dedi ve eski birlikteliğine dönmüş bunu sonradan öğrendim ara ara da görüşüyormuş benleyken kadının dediğine göre ben hatalarımdan dolayı pişman oldum telafi etmek içinde elimden geleni yapmaya hazırdım onada belirttim bunu ama o gitmişti ve kadına dönmüştü yapabileceğim bir şey kalmadı sizce geri döner mi?

Güncellemeler
1 yıl
Ya da ben ne yapabilirim Şu an için yanında o kadın olmasaydı elimden geleni yapardım ama şu an o kadın var gidemiyorum gerçekten seven böyle kestirip atar mı
Yardımcı olur musunuz lütfen ne yapacağımı bilemiyorum?