Güncellemeler
11 ay
400 maasım 34bin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
oynama sende
Çözüm basit bankalara odeyemeyecegini aylara bölmeleri gerektiğini soyleyeceksin ödeme şeklini düzenleyip yavaş yavaş ödeyeceksin kumar oynamadan
Biter mi ki korkutuyor benı
Biter biter ne bitmiyo ki inan benim aylık ödemeler şu an 60 a yakin
Ne bileyim bankalar annemi de aramıs annemın hattı benım uzerıme bı korktum acıkcası cıkmazda hıssedıyorum kendımı
Hayır düzenle konuş bankalarla şimdi borç kapatma kredileri var yapılandırma var boldur altmış aya 48 aya
Her bankayı yapabiliyor muyum
Yaparsın tabiki
Teşekkür ederim
Ne demek kendini ferah tut bidaha oynama
İnşallah 😔
İnsallah
Sana buradan ne kadar tavsiye versek de boş.
şu an paran olmadığı için pişmansın. Cebine 3 kuruş girse yine gidip oynayacaksın
Hesabımda bır mıktar var oynamıyorum😒
Kayıp ne kadar?
400 maasım 34
Bende aynı durumdaydım bir gün bi kupon yaptım 275.000 aldım sonrasında bulasmadım
Keske bana da olsa da bende bulaşmasam bir arkadaşımız var erkek arkadaşımın arkadaşı aslında bu işlerle mesgul kendisi oynatıyor ona mı söylesem erkek arkadaşımla sohbet ederlerken kazanmanın yolunu biliyorum ama sana söylemem demişti bir çözüm bulur mu diyorum erkek arkadaşımda duyarsa bir yandan evlendiğimizde 3 kurus para verse kumara mı attın der dıyorum uff
Sence arkadaşla paylaşmalı mıyım
Kazanmanın yolunu biliyorum ama söylemem diyen biri yalan söylüyordur sakın inanma.
Kazanamnın bir yolunu biliyorsa donuna kadar satıp oynasın da kazansın madem.
Oynadığın siteler bonus tanımlası yaptı mı hiç.
Hayır bu durumu kimse ile paylaşma. Çabuk duyulur. Herkese etiket olursun
Ya nerobetten oynadım da o bahsettiğim arkadaşım panelci yani bu kumar sistemlerini satıyor bunlarda şirket gibi finans müdürü olarak düşünebilirsin o biliyor sistemi herşeyi bütün gün para döndürüyor geceleri daha cok aktif şu an uyuyordur mesela
Ablacım, yok öyle bir dünya bu sistem yapay zekayla işliyor.
Senin arkadaşın bunu bilse 7 göbek köşeyi döner.
Panel falan boş iş.
10 yıldır bir sevgilim var onun arkadaşı bu dediğim ikisini de 10yıldır tanıyorum ama çıkmazdayım çözüm bulamıyorum bir yandan ev geçindiriyorum sorumluluklarım olmasa bu kadar zor olmazdı ya işyerinden tazminatımı alacağım ya da annemden bilezik ☹️
Kaç bankaya borcun var?
Zaten 7 dünyaya bakıyo öyle para var çeşme gibi akıyo
3
Tazminat dursun diyorum ama annemden bilezik istersem ne yaptın dicek bilemiyorum ne yazapacağımı
Yerinde olsam bu dediğin kişiye bulaşmam. Tekrar söylüyorum bu bahsettiğin kişinin kazanma ya da bu işi bilme olsalığı sıfır. İstersen git söyle sana yardımı dokanmaz. Yapacağın tek şey bir bankaya gidip bütün borçları tek çatı altında toplayıp yeniden yapılandırman
Kimse duymasın tek başına mı hallet diyosun yani
Peki yapılandırdığımda erken kapatma ihtimalim olur mu cunku yıllarca ödeyemem 1-2 yıla evleneceğim
Yapılandırma yaparsan ve günün birinde eline toplu bir para geçerse tabiki erken ödeme yapabilirsin.
Kimseye duyurma bence. Biri duyarsa herkes duyar.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Borcunuz ne kadar ki
Yardımcı olmak isterim
?