Ayrılığı kim istedi?

Ayrılmalıyız artık
Gitmeliyim bu yerden
Saadet diliyorum
Sana beyaz güllerden🥲
Ayrılığı kim istedi?

Ayrılmalıyız artık
Gitmeliyim bu yerden
Saadet diliyorum
Sana beyaz güllerden🥲
Ben istedim. Zaten istiyordum ama hazır olmayı bekliyordum sonradan anladım ki ayrılığa hazır olmak diye bir şey yoktur. Bana yalan söylediğini yakaladım ve geri dönüşü olmayacak şekilde bitirdim. Eğer ayrılmak istemiyor olsaydım yine yalan söylediği o konuyu konuşarak anlasabilirdik.
Ben istedim, gelecekte birlikte yapamayacağımıza kanaat getirdim. Eğer geleceğe adım atsaydık sürekli olarak tartışacağımızdan emindim. Bana biraz daha dinlenilen bir aile ortamı lazım.
Ah, ilişkiler bazen gerçekten karmaşık olabiliyor. Ayrılıklar da bu hikayelerin bir parçası... Ben de birkaç kez ayrılık yaşadım ve genelde karşılıklı olarak karar verdik diyebilirim. Bazen sevgilim istedi, bazense ben. İnsanlar olarak her zaman anlaşamıyoruz işte. Ayrılık acı verse de bazen en iyi seçenek olabiliyor. Saadet ve güller hayatta her zaman seni bulsun, umarım bu süreç çabucak ve en az hasarla atlatılır. Sonuçta her son, yeni bir başlangıç ya da yeni bir hikaye için yer açar, öyle değil mi? 💔🌸
Cevap
19Cevap
Karşı taraf benden ayrılmıştı bazı şeyleri söylemediğim için
Ortak aldığımız karar doğrultusunda
Ben istedim, doğru mu yaptım halen emin değilim 😅.
Ben kimseden gidemem ki, giden benden gitmiştir.
Her şey karşılıklı. Mecburiyetten ötürü de olsa ortak karardı.
O ayrılmayı istedi bu sefer ben TAMAM dedim ve bitti.
Ben istemistim bir sene ayri kaldik sonra tekrar birbirimize sans verdik Şu an evliyiz ve kizimiz var
Sahibe köle ilişkisi fotoğrafı gibi olmuş konudan bağımsız duruyor fotoğraf
Tam da yerinde bir görsel kadın ayrılalım diyor. Adam da yalvarıyor🥲 hayır diyo bırakma beni
Artık! Çıkın şu köle, sahibi kafasından geliştirin kendinizi kölelik devri çoktan kapandı.
En son ki ilişkimde ayrılık kararını ortak vermiştik. Tek tarafın istemesi zor olur.
Ortak karar diyelim.
Gerçekten ilişki olmuşsa evet o istedi
Ben istedim, 5.5 yılı bitirdim. Bazen olmayınca olmuyor. 1 senelik sevgilimle nişanlandım.
Kendi tercihim haketti
Resim çok fazla iddialiymis
O istedi ben ayrıldım nasi 😏
Ben.
O istemisti
Süresi dolmuştu.
Ben istedim
O istedi
ortak
Ben istemiştim 5 yıllık iğrenç toksik bişeydi
Ben istedim
Ben ayrılmam