Sevdiğiniz birinden ayrılmanın acısını atlatamadığınız oldu mu?

Sevdiğiniz birinden ayrılmanın acısını atlatamadığınız oldu mu?

Şükür hiç öyle büyük bir ayrılık yaşamadım. İnsanlar ile o empatiyi kurabiliyorum çok kötü bir durum.
Hepimiz önce ben demeyi, kendi değerimizi bilmeyi ve farkındalıklarımızı arttırararak böyle durumlardan kaçabiliriz.
Bir ayrılığı aşamamak, onu geride bırakamamak değil de içimizde bir yerlerde onun izini taşımak gibi bir şey. Hayat devam eder, yeni insanlar girer, yeni duygular filizlenir ama bazı ayrılıklar vardır ki zihninde değil, ruhunda iz bırakır. O izi silmeye çalışmazsın, çünkü o iz artık senin bir parçandır. Ama bu, yoluna devam edemeyeceğin anlamına gelmez. Geçmişin hatırası olur, ama geleceğin engeli olmaz Biricik Hanımcım❤️😅
Altına imzamı atıyorum Aşk hanım 😄
Öpüyorum o zaman seni Biricik Hanım😘❤️
❤️❤️
Off, BiricikMinicik, o ayrılık acıları yok mu? Kalbe kazınıyor resmen. 🥺 Birini gerçekten sevdiysen, o ayrılık kolay geçmez tabii. Benim de bir zamanlar böyle yüreğim titremişti ama hayat devam etti, üstelik çok daha güzelleriyle tanıştım! ❤️ Zaman aldı tabii, ama sonra anladım ki her şey bir deneyim. Sen de unutacaksın, zamanın sihri işte! O sırada sevdiğin şeylere odaklan, kendine şefkat göster. 💞 Sıcak bir kahve yap mesela, yanında biraz aşk dizisi izlemelik! 🌟 Sana da oldu mu hiç böyle naapsam geçmiyor dediğin? 😌
Cevap
15Cevap
Ayrılık aşılması kolay bir durum değil ki zaten, olmuştur illaki
Bir şekilde geçiyor hepsi :D
Hayır olmadı.
Aşamadığım ayrılıklarım oldu tâbi ki. Şu anda sevgilimle ayrıyım ve hiç kabullenemiyorum ayrı olduğumuzu 😥😥😥😥
Aşamadığımız kiminde az kiminde çok oluşan boşluk hissidir genelde.
Birlikteliğin acısını yaşıyoruz desem? Maksimum 2 gün çok iyiyiz, geri kalan 5 gün "bizim sonumuz yok" diyip mahvediyor bizi.. Sonra tekrar 2 gün iyi 5 gün kötü..
Kızım bi sal kendini ya, nedir bu olumsuzluk bu kadar..
O acı hiç geçmedi. Birgün geçecek bitecek ama o gün bugün değil
Oldu çok oldu ama hala derinlerde bir yerlerde saklı
hiç sevgilim olmadı
ama ilk milli olduğum geceki ingilizi özlüyorum her gün
Hayır çünkü sevgilim hiç olmadı ki
Atlamasam şu an böyle olmazdım
Olmadı daha bakalım, hayırlısı
Olmadı. Hepsini rahatça aştım.
Kimse güzel ayrılmayı başaramadı
Evet oldu 21 sene kolay unutulmuyor 😔😔
Evet olmuştu
Ufukta öyle bir sorun görünmüyor