Bu durumda ne yapmam lazım?

aracimiz yok ailemin evine geldim. Babamlar il dışında onlar burada iken onların aracıyla ailemi görmeye gelirdim. Geçen Annemmelr Dr gelmişti taksiyle döndüler bende onlarla döndüm. Pazartesi geldim Perşembe eşimi aradim gelip bizi alsan isim var dedi tm cikicna dedim işten çıktı 2,3 saat geçti aramadı bn medab attım işte yorgunum dedi taksi göndereyim gel dedi ( 4 yaş çocuğumla) tek mi binelim dedim evet her yere tek gidebiliyorsun dedi bende taksiyle tek başıma bir yere gitmedim dedim yarın gönderirsin kardeşimle gelirim tek başıma binmem dedim cevap vermedi görüldü attı. (Küçük bir herde yaşıyoruz ve ailrme laf soz olur kixi tek biniyor dkye zaten onun ailesi ile konuşmuyorum laf söz çıkarırlar diye tek binmem dedim. Yoksa taksicilerlr derdim yok) böyle işte arkadaşlar 6 senelik evliyim ne yapmalıyım fikri olan?

Güncellemeler
1 yıl
Beraber gidelim dediğimde de taksi çağırayım git ya da babamlar eğer burada ise onlar burdaysa onlarla git diyor ne var bunda diyor
Güncellemeler
1 yıl
Edit
Arkadaşlar bugün aradım kardeşimle gelcem taksi yolla diye akşam ben gelcem dedi. Akşam oldu aradım birazdan eve gdkeyim sonra Akçam sixi dedi bende yok kardeşimde okula gtcek sen yolla dedim yolaldi evime döndüm ☺️
Bu durumda ne yapmam lazım?