Ayrılmış gibi böyle kaldık?

2 yıla yakın bir süredir okuldan tanıştık sevdik bir birimizi. İlk 4-5 ay çok iyiydik neredeyse hiç kavga tartışma yaşamadık. Sonradan bir şeyler değişti, dedim belki, bir birimize alıştık artık eskisi gibi elbet olamayız bir az basitleştik ama daha sonrası daha da kötü oldu, bana sinirleniyor, tartışma sırasında beni eziyordu, gece uyurken mobil veriyi kapamamıştım mesaj atında 2 tik düşünce gece telefon kurcaladığımı sanıp sabahı kavga çıkarmıştı, sürekli her şeye karışıp kıskanıyor, eskiden söylediği hoş sözleri artık zorla söyletiyorum, neredeyse 0 romantiklik. Ve dün de sabah üniversitedeyken durumuma mesaj attı bende kalp attım. Sonra sesli mesajlar sen derste telefon mu kurcalıyorsun neden mobil verin açık vs. Telefonun sıranın üzerinde olduğuna bir türlü inandıramadım, beni çok üzdü dayanamayıp derste ağladım, sonrasında "yazma sinirliyim konuşamayacağım" dedi, ben de onu engelledim. Dün sabahdan bu güne kadar konuşmuyoruz. Diğer numarasıyla yazabilir ama çıt yok. Beni sevdiğine eminim, bazı kişisel sorunları olduğunu düşünüyorum ama umudum gittikce tükeniyor. Ne düşünoyursunuz bir yardım edin, çok kötüyüm şu an (şuanda ayrı şehirlerdeyiz ve mezun olduktan bu yana hiç görüşmedik)

Güncellemeler
1 yıl
Yarım saat önce diğer numaradan görüntülü aradı, açtım ağlamaya başladım, o da ağladı, yıkıldım resmen... Onu ağlarken hiç düşünmemiştim, tam 5 dakika boyunca hiçbir şey söylemeden sessizce ağladık ilk cümleyi söyledi: "Üzmeyelim bir birimizi"
Ne zamandır bir birimizi görmüyorduk görüntülü konuşmaya fırsatımız olmamıştı, doya doya baktık uzun uzun. Omuzlarımdan yük kalktı vallahi ohhh
Ayrılmış gibi böyle kaldık?