Şimdi biz nolduk böyle?

Yüzüme bülbül gibi şakıdı ama instagramda dm den konusuyoruz anca. Numaramı bile isteyemedi daha. 7 yıl önce hocamdı kendisi daha dogrusu arş grvlisiydi, tee o zamanlar hoşlanmıstım ama bir şey olma imkanı yoktu arada. metroda karsılastık yıllar sonra. orada beni stalkladıgını belli etti. Hiç konuşmadığımız halde, nereli oldugumu nerde çalıstıgımı hep instagramdan stalklamıs. İltifat etti orada kendini ezikledi. İnerken de istedigin zaman yaz bana dedi. Sonra instagramdan kendi yazdı. Birkaç kere konustuk, ısrarla güzelsin dedi, yaşımı hiç göstermiyormuşum. Bir storymde gece iş için İstanbul a gidiyordum foto attım, nereye diye sordu. İstanbulu pek bilmiyorum denk gelirsek birlikte gezelim dedi. Bunları demesini bildi ama gerisi gelmedi. En son ptesi konustuk hatta ben yazdım, sus pus şu an. Bütün stırylerimi begeniyor anca. Dün kardeşimle story attım, şakasına genç sevgilim diye. Ondan sonra hiçbir story mi de beğenmedi. Kardesim oldugunu anlamadı mı bilmiyorum. Neyse sonuç olarak ne denir bu adama?
Şimdi biz nolduk böyle?