Sağlık sorunları olan birini hayatınızda ister misiniz yoksa uzak mı durursunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İlk kız arkadaşım psikolojik olarak rahatsızdı. Takıntı anksiyete, bilmem ne bozukluğu, ailesi diyordu normal olsa sana verirdik ama bu kız normal değil, seni öldürür!
Olsun yine de seviyorum, tedavi ettiririz tıp gelişiyor derdim, hiç bırakmadım elini!
2. Kız arkadaşım normaldi!
3. Kız arkadaşım olmayan hastalık yoktu. Son iki sene her gün kötüydü. Ailem diyordu napcaksın sen bu kızı, hiç iyi olmuyor, hep hasta ama seviyordum. Ben seviyorum onu diyordum. Zaten sağlık ile ilgileniyorum. Sürekli doktor hasta ne araştırıyordum. 700 kişilik Türkiye geneli kurye grubumdan destek istiyor doktor hastane soruyordum. Alternatif tıbba bakıyordum. Panik anksiyete kişilik bozukluğu panik atak nefes darlığı genetik kanser tümör göğüs kanseri, beyin ameliyatlı burun ameliyatlı, beyni sallanıyor, burnu ağrıyor, damağı ağrıyor, migren acayip bir migreni vardı, kulağı ağrıyor, kaşları ağrıyor, kalçası ağrıyor!
Fizik tedavi ile de ilgileniyorum. Fizik tedavi hareketlerini videolu olarak atmıştım ve hep yanında olmuştum destek olmuştum. Kolay görüyordu beni. Çünkü ağzıma sıçmasına rağmen onu seviyordum ve biliyordu onu bırakmazdım!
Çünkü hiç bırakmadım. Sürekli hastaneye gidip geldiği için, evlenince hastaneye yakın ev tutalım demişti ve kabul etmiştim..
Hastalık ve sağlık kaza bela Allah'tan zehir şifa Allah'tan, tıp gelişiyor, herkes hasta adayı, her an her şey olabilir!
Yarının garantisi yok ki!
Her şeye rağmen sevdim, herkese rağmen!
Ama hiç sevilmedim, hayatımı sevdiler!
NASIL BİR HASTA!
ORASI DA VAR ŞİMDİ!
Eskisi gibi değilim, artık her şeye rağmen sevemem, hak ettiği kadar severim sadece!02 Yorumla- 1 yıl
Davul bile dengi dengine be abim, hasta doktor ilişkisi pek sağlıklı bir durum değil. Sevdiklerine meslek etiğiyle yaranmaya çalıştıkça normal sağlıklı 2 birey olunan ilişki durumundan uzaklaşmış oluyorsun. Falcılar bile tanıdıklara bakmıyor ben bu işi parasıyla yapıyorum sizi mesleğimden ayrı seviyorum diyor.
- 1 yıl
Ata sözlerini sevmiyorum, gelenek görenek adetleri sevmiyorum büyük sözlerini sevmiyorum, ön yargı varsayım kalıpları sevmiyorum..
Allah ne diyor
Peygamberimiz ne diyor
Onlara bakarım!
Kim demiş davul bile dengi dengine diye?
Erkeğin sevdiğine çokça sabırlı olması sünnettir
Seni seviyorum demesi sünnettir
Elleri ile yedirmesi sünnettir
Eve selam güler yüz ile girmesi sünnettir
Meslek etiği ile yaranma derken kırıcı oldu hiç hoş değil.
Yaranmak nedir Allah aşkına?
Niye yaranayım ki?
Niye öyle derdim olsun?
Bu benim sevgim sevgi anlayışım, her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur..
Yıllardan beri sokaktaki çocuklara pansuman yapıyorum insanlara kestiriyorum tanımadığım insanlara bile, tanımadığım insanların için gün içinde nice araştırma yapıyorum. İyilik iyidir...
Hani tanımadıklarıma yaparken bile aşkıma daha çok yapmışım, yapmak isterim bana göre normal çünkü aşkım olur her şeyim, hem seven hasta diye bırakır mı sevdiğini?
Bırakabilirler bana ne ben bırakmam bu benim sevgim..
İlişkide gözüm yok ilk sohbetimde evlilikten bahsetmiştim üçü de hayatıma girerken yuva kurmak istemiştim sadece...
İnsanım ben duyarlı bir insan mesela küçüklüğümden beri herkesin evine gidiyorum musluk şifon elektrik elektronik tamiri yapmaya küçüklüğümden beri bisiklet tamiri de yaparım büyüdüm motorsiklet tamirinde geliştirdim kendimi oto elektik tampon plastik tamiri hobi amaçlı tamir, kalp tamiri de yaptım, taburcu olanlar gitti..
Aşk ve sevgi kalıplara sığmaz 😅 sığdırmam
En İyi Cevaplar
Şöyle ki bunu kaldırıp kaldıramayacağın çok önemli, daha önce böyle bir durum yaşadım karşı tarafla hiç yüzyüze görüşmedik ben istemiyordum ısınamadım falan neyse birgün görüşelim dedi, ayıp olur artık bir çay içiyim de yüzyüze konuşalım diye, eli yoktu olup olmaması inan önemli değildi bende aynı durumda olabilirdim ama zaten en başında istemediğimi olmayacağını söylememe rağmen konu farklı yerlere geldi elim yok diye istemezsen anlarıma, ama inanın mesele o değildi ben en başında ısınmamıştım zaten, demem o ki önce sen kendine bunun cevabını ver ne istiyorsun inan sevdikten sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor herşeyin üstesinden gelinir:))
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDeğişir bu yani ne hastası açıkçası benim öfke problemim var diyerek sürekli sinirli olan birisiyle ya da zarar verme tehlikesi olabilen hasta birisiyle olmam doğruya doğru, ama bu geçecek birşeydir ve bana karşı dürüst olur ben hastayım diyip kenara geçmek yerine düzelmeye çalışıyordur iyileşmeye çalışıyordur ben seversem eğer ona bu süreçte yardımda ederim gayet... ama diğer ihtimal mesela o kişinin benimle iyileştikten sonra o günleri hatırlamamak için beni şutlama ihtimali maaslef bundan emin olmak isterim bir şekilde bunu yapabilecek karakterde birisi olmadığını bilmem gerek
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAşıksam kurarım tabi ki de.. yanında olurum onun
14 Yorumla- 1 yıl
Barış duygusal kardeşim ❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim kalp atmadım yanlış anlaşılmasın 🌺🌺
- 1 yıl
Kardeşim desen anlaşılmaz zaten
- 1 yıl
Haklısın 🌺✨
1 yılSağlık sorunu derken nasıl bir durum kapabilirdik seviyesi nedir. Yani elbette işin içinde sevgi aşk olduktan sonra her şey yolunda olur ama başka mevzular da olabiliyor
Ben de bunun acısını biraz yaşadım burada pek fazla açıklamak istemiyorum ama özel olarak mesajda falan yazabilirim.14 Yorumla- 1 yıl
Konuşmak istersen sana istek attım mesaj atılmıyor direk orada konuşabiliriz hemen birazdan uyuyacağım çünkü
- 1 yıl
Aslında ben de anlatıp senin fikirlerini almak istiyorum
- 1 yıl
👋👋👋
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılErkekler olmaz, stres sorun dert çekmek uğraşmak istemezler, lafta herkes mecnun.
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim de sağlık sorunlarım var. Onu daha iyi anlarım. İlişki kurabilirim.
32 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim çiçeğim 💜.
Sağlık sorununun ne olduğuna bağlı tamamen..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seviyorsam eğer onunla hastane hastane gezerim bile yeter ki iyi olsun.
24 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGönül bu kime nasıl ne şekilde kayacsğı belli olmaz ilgi duyduğum kişi miyom aldırmış sonradan öğrendim çok düşük bir olasılıkla çocuk durumu sıkıntıya girebilme ihtimali olduğunu söyledi ölmediği sürece sorun yok genede seviyorum kendisini
21 Yorumla- 1 yıl
Ölmesin gerisi teferruat
Yorum yapanların bir çoğu yapmaz eğer gerçekten öyle bir şey olsa ilk onlar kaçar
11 YorumlaKötü gününde destek olabileceksem ve çabalarımız bir yere varacaksa sonuna kadar mücadele ederim, ama eğer bu hastalık stabil kalacaksa hiç bir şey bu seyiri değiştirmeyecekse boşa kürek çekmenin bir manası yoktur sanırım. Yük taşımak değildir ağır olan, yükü ne için taşıdığımızdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılFiziksel bir sağlık sorunu varsa kurarım bunlar sorun değil benim gözümde neden mi sonuçta kimin ne olacağını yalnız Allah bilir bugün iyisin sağlıklısın yarın hasta olmayacağının garantisi yok..
10 Yorumla
1 yılMerhabalar
Bu önemli değildir beraber tedavisini yaparak hayatta tekrar bağlarım seviyorsam onun için elimdeki bütün imkanları kullanırım10 Yorumla
1 yılMeslek gereği olarak sağlıklı olanlarla işim olmadığı için, tahmin edersiniz ki hep hastalarla 😌
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHasta biriyle ilişki kurarım belki o kişiye iyi gelecem belki hastalıgını unutturcam ben isterdim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Neden istemeyim bu bir ayıp ya da eksiklik değil herkesin başına gelebilir
10 YorumlaSağlık sorunları olması genelde insanların karakterini etkilemez, bu yüzden duygulara önem vererek ilişki kurarım. Biraz empati gerekiyor, hasta olan kişinin yerinde biz de olabilirdik.
00 YorumlaAğır psikolojik sorunlar dışında fiziksel veya normal hastalıklara sahip insanlarla ilişki kurulur.
10 Yorumlanasıl bı saglık sorunu
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAkıl hastası değilse neden engel olsun ki
242 Yorumla- 1 yıl
Bendede epilepsi var
- 1 yıl
Kendimide yargılsmış olurum o zaman
- 1 yıl
Hayatımda engel değil açıkçası karşıyıda çok iyi anlarım ondan
- 1 yıl
Artı sağlıkçıyım iyi ederiz sevgilimizi gngbghd
- 1 yıl
Yok bende nöbet geçirdim
- 1 yıl
Annemde çok geçirdi hayla annem yani
- 1 yıl
Sana değer veriyorsam hastalık umrumda olmaz
- 1 yıl
İşim hastalarla zaten
- 1 yıl
Bende aynı durumdayım ben nöbet geçirsem sen ne yaparsın
- 1 yıl
İşte hastasın senle olmaz diyorsan sende karşıdan aynıyı beklemen hatadır
- 1 yıl
Zaten öyle insan ilerde yanında olmaz
- 1 yıl
Babam anneme çok fedakarlık yaptı nöbet geçirirken annem şimdi iyi
- 1 yıl
Zorluklar beraber aşılır
- 1 yıl
İnsanız hep sağlıklı kalmayacaz ki
- 1 yıl
Şunu diyim sana belli ki hastalığın yüzünden kimseye yaklaşmıyorsun dimi
- 1 yıl
Korkuyorsun
- 1 yıl
Karşısı mı
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Karaktersizlik o
- 1 yıl
Teşekkür ederim ama işimi yapıyorum fitness yapıyorum bir ara hakemlik yaptım yüzmeye gidiyorum engel değil bana
- 1 yıl
Ama akıl hastası biride kimse istemez bence
- 1 yıl
Tabiki şeker hastası arkadaşım var doğuştan var çocuk yemeğini yer sonucuna bakar hemen insilunini yapar tamam
- 1 yıl
Önlemini aldıysan bu hastalıklar sıkıntılı değil
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılKarakteri hasta olmadığı sürece sorun yok.
11 YorumlaKurarım. Kurmuştum eskiden.
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. psikolojik ise uzak dururum
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Niye kurmayalım. Gerekirse doktor da oluruz, birlikte hastane hastane de gezeriz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılAramızdaki ilişkiye bağlı hasta olup olmamasına bakmam herkesin başına gelebilir
00 Yorumla Hastalığına bağlı. Bende sağlıklı sayılmam o kadar
20 YorumlaYani akıl sağlığı yerinde olduğu sürece.
21 Yorumla
1 yılHayatımda öyle kişiler var zaten
10 YorumlaAşıksam neden olmasın. Ki zaten aşk fedakarlıktır
10 Yorumla
1 yılNeden olmasın? Paraya tapanlardan olmasin yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılŞizofren değilse sorun yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Nasıl bir hastalık mesela?
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılmaalesef bile bile kurmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılyaşarım
uzak durmam için bir sebep değil bu00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılher zaman yanında olurum destek çıkarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. İstemezdim ilişki kurmam
00 YorumlaProblem ne bilmek önemli
00 YorumlaBaglanmak istemem
10 Yorumla
1 yılHangimiz sağlamız ki :))
10 Yorumla
1 yılİsterim sevmem yeterli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.
1 yılSeversem sorun etmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kurmazdim
20 Yorumla
1 yılKırmak istemem
12 Yorumla- 1 yıl
E tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Uzak dururum
00 Yorumla
1 yılUzak dururum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılhasta derken
04 Yorumla- 1 yıl
enerjimle enerji katarım
- 1 yıl
neler yaptım bir bilsen
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!