Eski sevgilim çalışıyor ve evi kira değil ailesiyle yaşıyor zaten maddi durumu da iyi açıkçası seven sevdiğinin yanında olmaya çalışmaz mı sözde evlilik planlıyor bana aşık sözde bu arada ilk defa ondan borç istedim sevgilisini ölçmek için yaptım bunu da eğer parayı verseydi bilerek onu denediğimi söyleyecektim ama şu an gerçekten çok kırıldım
Eski sevgilimle bir süredir tekrar konuşmaya başladık kötü günde yanımda olup olmayacağını anlamak için böyle bir test yaptım?
Herkes sana yüklenmiş ama bence çok zekice bir haraket yapmışsın iki bin tl ne ya şaka gibi insan zor gününde belli olur zaman kaybı bu insan o istese sen verirdin yolla bunu
Evet işte bunu anlatamıyorum millete ciddi düşünen bir insan için 2.000 TL ne ya zor zamanda kalmışsa sevdiğin insan ne yapar ne eder o parayı bulursun sonraki gönderime bakar mısın kanka devamındaki mesajları daha can sıkıcı
Yani vermek istemeyebilir geri alamayacağını bilir uzun süredir ayrısınız yani güvenmez yani 252.250 TL diyorsun 2000 TL şu anda parasını 2000 TL verebilir ama vermek istememiştim vardır yani
Uzun süredir aynı değiliz Bu arada beni tanıyor az çok verip vermeyeceğim de belli hem onu ben parasını almayacaktım kanka dediğim gibi deniyordum eğer vereceğim deseydi onu denediğimi söyleyecektim yani açıkçası evlenmek istediğini falan de dile getiriyor sürekli benimle o yüzden bana karşı niyetinin ciddi olup olmadığını anlamak istedim hani derler ya laflara değil icraate bak diye kötü günümde yanımda olmayacağımı anladım seven insan sevdiğine 3 bin değil 30.000 bile verir
Kanka çıkma teklif etti dün ben de barışmayı düşündüğümü belli ettim biraz daha vakit geçirelim dedim eski sevgili sayılmayız şu an tam anladın mı niyetinden emin olmak istiyorum yani dürüst olup olmadığından ona karşı çünkü yalanları yüzünden ayrıldık
Erken değil kanka 6 aylık ilişkimiz vardı bir buçuk ay ayrı kaldık 15 günlük falan tekrar konuşmaya başlamıştık barışmayı düşünüyordum ama gerçekten soğudum artık
Kanka kötü günümde ihtiyacım olduğunda yanımda olup olmayacağını merak etmiştim saçma olan bir şey yok ciddi düşünen bir insan üç kuruş paraya sakınıyorsa yanında olmuyorsa gerek yok anladın mı
Evet cidden ben de bunu anlamıyorum sevgili olduğumuz dönemde de bayağı cimriydi hayatını aldığın insanın zor zamanında yanında olmayacaksan ne anlamı kalıyor haksız mıyım
Evet sen çocuğa mı veriyorsun 200-250'yi şaka gibi diğer yorumları okusan Şok olursun vermek zorunda mı falanlar cidden insan hayatını alıp evlenmek istediği insana 3000 lira vermiyorsa da yuh yani en azından çocuğun niyetini öğrenmiş olup evlendiğimde benden 200 lira verecek demek ki paraya ihtiyacım olsa insanlar yukarılarına böyle mi yapıyor Allah aşkına insanlar ev araba alıyor hayatına aldığı insana
sizde şimdi sevgili değilsiniz ki eski sevgilin yani ama yinede ayarlamaya calisirim gibi bisi diyebilirdi o benden en fazla 200 cikar ne yani insan kendine yakıstıramaz bence o lafi sende evlenmezsin olur biter
Kanka çocuk 2 gün önce çıkma teklifi etti aşkım hayatım diye hitap ediyor kaç gündür diyorsun ki eski sevgilisiniz çıkma teklifini sıcak baktım ancak şu an tam olarak güvenemediğimi falan söylemiştim mesela yani sevgili olsam bile vermezdi o borcu eminim adım kadar öyle bir insan çünkü kendisi ama yine de ben emin olmak istedim içimde şunu da yapmadım demeden bitirmek istemedim tam olarak
Bak ben de sana şunu söylüyorum kullanacak olan insan bir kere değil defalarca yapar bunu ben hiç ondan para bile istemedim bu zamana kadar bunu anlatmaya çalışıyorum size ayrıca günümüzde 2000 liranın pek de bir değeri yok artık eskinin 200 lirası gibi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimle bir süredir tekrar konuşmaya başladık kötü günde yanımda olup olmayacağını anlamak için böyle bir test yaptım?