Aşk İlişkileri Fiziksiz olmak neden zor :(? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hem çok kısa hem fiziksizim erkekler böyle bir kız istemez :/ Fiziksiz olmak neden zor :(? Cevapla Erkek Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. spor yapabilirsiniz bence 0 0 Yorumla
Zzzaaafer41 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Zayıf isen yanlış düşünüyorsun. Ama kiloluysan haklsn kilo ver 0 0 Yorumla
Hakankadinhastasi Takip Et Xper 5 Yaş: 48 1 yıl Kısa kadın candır.. mınyon hastaaıyım.. kutum acık beklerım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl sus Yorumla Hakankadinhastasi 1 yıl Susma.. konuss Yorumla Hakankadinhastasi 1 yıl Ayıp ayıp.. yazıklar olsun senı yetıstıren anne babaya Yorumla
Xryout Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Bence güzelsindir her kadın gibi tam tersi erkekleri istemiyorlar 0 0 Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Benimde kısa boyun kaç ki? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 153. Yorumla Adinisenkoy43 1 yıl 163 benimde beni düşün bide erkeğim gayet tatlı bu arada boyun Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% 1 yıl Onlar kıldan gecilmeyen dotune baksın önce 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bu tarzı sevenlerde var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fizikli olmak kişinin kendi elinde 0 5 Yorumla Soran 1 yıl ananın âmının elinde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl SS aldim Yorumla Soran 1 yıl e yani gôt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eee si şu küfür suctur Yorumla Soran 1 yıl 😂😂moruk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Duzelt o zaman bıraz caba goster 0 24 Yorumla Soran 1 yıl neyi düzelticem acaba? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fizigini sorun ne ıse duzektebılirsin ben masorum bunu ıcın egzersızler kürler vs bırsuru basıt sey var Yorumla Soran 1 yıl bacaklarım çok kısa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iste fızıgıne gore gorunumde degısır Yorumla Soran 1 yıl üff bir sus Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya bı s ıylıkte yaramıyor dıngıl Yorumla Soran 1 yıl senin iyiliğini skm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaybol bende senı Yorumla Soran 1 yıl döverim seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav he he yaparsın madem aglayacaksın soru sorma tekrar dıyorum bende seni Yorumla Soran 1 yıl kes lan gôt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Havlama bence zaten istesende s2 mem Yorumla Soran 1 yıl haha ezik seninle asla olmam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli aglıyosun gorsem kucagımdan ınmezsın Yorumla Soran 1 yıl foton bile yok nasıl bir bôksun belli değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanki senin var ben en azından aglamıyorum Yorumla Soran 1 yıl ağlıyorsam sanane yorum yapmasaydın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burası herkese acık bı platform bende sana duzeltebılırsın deıdm sen hırladın Yorumla Soran 1 yıl lan manyak sen ağlıyorsun diyorsun sorunda yorum yapmasaydın diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ ben normal yaptım sonra sen hırladın sonra benı elestırdın oyuzden dıyorum algılarında kapalı Yorumla Tutituti0000000iii 1 yıl Muhabbetinizi haykırarak okudum abajnssknsjsnsnbsjsn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Tutituti0000000iii Mantıksız geldı demı 😂 Yorumla Tutituti0000000iii 1 yıl Aynen agshjwhdjs arkadaş soru sormuş cevap verilince sövmüş ona haykırdım agajsbjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Tutituti0000000iii Sporun, egzersizin vücuda faydalarının kanıtlanmasından önce insanlar 🙄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkekler çok mu mükemmel? 0 13 Yorumla AresY 1 yıl Öyle değil miyiz Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Erkekler mukemmel kiz aramiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen aynen Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Aynen o yuzden goruyrouz yakisikli erkeklere tapan kizlar 10 kat fazla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu inkar etmiyorum ki gayet normal bir şey çünkü bende tipe bakıyorum aynı şekilde erkeklerde bakıyor bakmıyorum diyen de ya yalancıdır ya da abaza Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Ee sen cok mu mukemmelsin tipe bakiyorsun? Bu soruyu sormussun herkrs dengine bakmali Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak benim burada bahsettiğim şey kızın kendini erkeklere beğendirmeye çalışması yani sanki onlar çok mu mükemmel de sende çok kafana takıyorsun gibisinden de erkek olduğun için anlamazsın zaten Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Lan ne alakasi var erkek olmakla hepiniz egolu triplisiniz be sanki manken kizlarla konusuyoruz suraya bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya kes okuduğunu da anlamıyosun bir de seninle uğraşamam ayrıca ben kıza yazdım sana noluyo Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Sen kes lan sacma bir cevap vermissin erkeklere laf atmissin cahil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş yapma ergen hayatında kaç kızla çıktın da böyle konuşuyosun Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Cikmaya gerek yok suratinizdan okunuyor ne kadar kibirli oldugunuz ayrica ne ergeni kizim sana hak vermedim diye ergen mi oluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsan sarrafı mısın sen tanımadan okuyorsun yüzlerimizi Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Bayılırım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl sus Yorumla eross19 1 yıl Harikadır Yorumla Soran 1 yıl anan Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nasıl oluyor o 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ne nasıl Yorumla VForVandattA 1 yıl Bakim nasıl diyorum Yorumla Soran 1 yıl hayır Yorumla VForVandattA 1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doğru istemezler 0 13 Yorumla Soran 1 yıl e napıcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyom görmeden bir şey diyemem Yorumla Soran 1 yıl :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ana ila ki isteyen olur ya boyun kaç Yorumla Soran 1 yıl 153 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee benim bir arkadaşım. Vardı oda 1.53 tü çok iyiydi ama beni seviyordu ben yok dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonr agitti 1.90 cm boylu bir coxuk buldu şimdi evlenecekler Yorumla Soran 1 yıl benimle kimse evlenmek istemiyor ki :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerden biliyon kısmet bu Yorumla Soran 1 yıl hep reddediliyorun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demekki beni bulmamissin Yorumla Soran 1 yıl nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedimkiiii beni tanımadınsen Yorumla
hadisecajamj Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Evet gorebilirmiyim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hayır Yorumla hadisecajamj 1 yıl Evet gorebilirim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fizik nasilkii 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ananın âmı gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sg ywsk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
spor yapabilirsiniz bence
Zayıf isen yanlış düşünüyorsun. Ama kiloluysan haklsn kilo ver
erkekler kadınları kum saati sanıyor ondandır
Kısa kadın candır.. mınyon hastaaıyım.. kutum acık beklerım
sus
Susma.. konuss
Ayıp ayıp.. yazıklar olsun senı yetıstıren anne babaya
Bence güzelsindir her kadın gibi tam tersi erkekleri istemiyorlar
Benimde kısa boyun kaç ki?
153.
163 benimde beni düşün bide erkeğim gayet tatlı bu arada boyun
Onlar kıldan gecilmeyen dotune baksın önce
bu tarzı sevenlerde var
Eminnisin sevilmediğinee. Yaş kaç?
Allah vergisi napacan
Fizikli olmak kişinin kendi elinde
ananın âmının elinde
SS aldim
e yani gôt
Eee si şu küfür suctur
😂😂moruk
Duzelt o zaman bıraz caba goster
neyi düzelticem acaba?
Fizigini sorun ne ıse duzektebılirsin ben masorum bunu ıcın egzersızler kürler vs bırsuru basıt sey var
bacaklarım çok kısa
Iste fızıgıne gore gorunumde degısır
üff bir sus
Ya bı s ıylıkte yaramıyor dıngıl
senin iyiliğini skm
Kaybol bende senı
döverim seni
Yav he he yaparsın madem aglayacaksın soru sorma tekrar dıyorum bende seni
kes lan gôt
Havlama bence zaten istesende s2 mem
haha ezik seninle asla olmam
Belli aglıyosun gorsem kucagımdan ınmezsın
foton bile yok nasıl bir bôksun belli değil
Sanki senin var ben en azından aglamıyorum
ağlıyorsam sanane yorum yapmasaydın?
Burası herkese acık bı platform bende sana duzeltebılırsın deıdm sen hırladın
lan manyak sen ağlıyorsun diyorsun sorunda yorum yapmasaydın diyorum
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ ben normal yaptım sonra sen hırladın sonra benı elestırdın oyuzden dıyorum algılarında kapalı
Muhabbetinizi haykırarak okudum abajnssknsjsnsnbsjsn
@Tutituti0000000iii Mantıksız geldı demı 😂
Aynen agshjwhdjs arkadaş soru sormuş cevap verilince sövmüş ona haykırdım agajsbjs
@Tutituti0000000iii Sporun, egzersizin vücuda faydalarının kanıtlanmasından önce insanlar 🙄
ben de öyleyim boş ver
Erkekler çok mu mükemmel?
Öyle değil miyiz
Erkekler mukemmel kiz aramiyor
Aynen aynen
Aynen o yuzden goruyrouz yakisikli erkeklere tapan kizlar 10 kat fazla
Bunu inkar etmiyorum ki gayet normal bir şey çünkü bende tipe bakıyorum aynı şekilde erkeklerde bakıyor bakmıyorum diyen de ya yalancıdır ya da abaza
Ee sen cok mu mukemmelsin tipe bakiyorsun? Bu soruyu sormussun herkrs dengine bakmali
Bak benim burada bahsettiğim şey kızın kendini erkeklere beğendirmeye çalışması yani sanki onlar çok mu mükemmel de sende çok kafana takıyorsun gibisinden de erkek olduğun için anlamazsın zaten
Lan ne alakasi var erkek olmakla hepiniz egolu triplisiniz be sanki manken kizlarla konusuyoruz suraya bak
Ya kes okuduğunu da anlamıyosun bir de seninle uğraşamam ayrıca ben kıza yazdım sana noluyo
Sen kes lan sacma bir cevap vermissin erkeklere laf atmissin cahil
Boş yapma ergen hayatında kaç kızla çıktın da böyle konuşuyosun
Cikmaya gerek yok suratinizdan okunuyor ne kadar kibirli oldugunuz ayrica ne ergeni kizim sana hak vermedim diye ergen mi oluyorum
İnsan sarrafı mısın sen tanımadan okuyorsun yüzlerimizi
Kısa kızlar zaten mükemmelsen
Bayılırım
sus
Harikadır
anan
Nasıl oluyor o
ne nasıl
Bakim nasıl diyorum
hayır
Peki
Görmek lazım
Doğru istemezler
e napıcam
Bilmiyom görmeden bir şey diyemem
:(
Ana ila ki isteyen olur ya boyun kaç
153
Ee benim bir arkadaşım. Vardı oda 1.53 tü çok iyiydi ama beni seviyordu ben yok dedim
Sonr agitti 1.90 cm boylu bir coxuk buldu şimdi evlenecekler
benimle kimse evlenmek istemiyor ki :(
Nerden biliyon kısmet bu
hep reddediliyorun
Demekki beni bulmamissin
nasıl yani
Dedimkiiii beni tanımadınsen
genetik o
evet
Evet gorebilirmiyim
hayır
Evet gorebilirim