Benle evlenmek isteyen biri var evlenmekten korkuorm evde kaldin zaten demeyin evlencektim Nisan attım
Ileride pisman olurum maddi durumum yerinde satilir yukluce mirasta kalacak ne yapsam
Benle evlenmek isteyen biri var evlenmekten korkuorm evde kaldin zaten demeyin evlencektim Nisan attım
Ileride pisman olurum maddi durumum yerinde satilir yukluce mirasta kalacak ne yapsam
yani yalnız kalmak bence kötü..
bir hayat arkadaşı lazım size evet nişan atmış olmanız dünyanın sonu değil belki aklınıza kalbinize yatan birisi girer hayatınıza evlenirsiniz
henüz geç değil
Siz evli misiniz
Bekarım ben
Beni terk korkutan tek olmek yalniz kalmak ailem 70 kisur yasindalar
yalnızlık bence korkutucu..
sizde kendinizi kapatmadan hayatınıza kafanıza yatan kalbinize de yatan birisini dahil edin derim..
Iste olesi denk gelmioki sans hersey
sen niyetini sağlam tutarsan olur..
ama sen olumsuz düşünür öyle davranırsan belki de olmaz
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..
umarım olur
3 ay evel sancili bir iliskim oldu aklim hala onda ama o istemedi beni ne ise tesekkurler degerli yorumunuza
yani sizi istemediyse vardır bir hayır..
belki de ondan vazgeçmeli hayatınıza bakmalısınız
kimbilir daha iyi insanlar karşınıza çıkabilir..
böyle düşünün derim
Sizi istemeyen birisini düşünüp endişelenmek bence saçma
Aslinda o istedi ailesi cadi annesi istemedi o ayirdi bizi
o zaman işte kısmet değilmiş
şer bildikleriniz hayır hayır bildikleriniz şer olur
evlenseydiniz de sürekli annesi sorun çıkarsa yıpransaydınız daha mı iyi olurdu ki?
hiç sanmıyorum
Niye erkek anneleri boyle 😃
bilemiyorum
belki beyefendi sizden gençti
siz yaşça ondan büyüksünüz diye istememiş olabilir:)
Yok 5 yas buyuktu hatta
neden hayır dedi ki?
Bende bilmiorm burdan yazamam 😃
nereden yazmak istiyorsanız oradan yazabilirsin:)
Öncelikle evde kalmak diye bir şey yok, önemli olan senin ne hissettiğin 😊. Evlenmek herkes için farklı zamanlarda doğru hissettirebilir ve bu tamamen kişisel bir tercih. Korkuların olması da çok normal, kimse mükemmel bir hayat yaşamıyor ve her ilişki farklı dinamiklere sahip.
Evlilik teklifi aldığın kişiyle olan ilişkinin sağlam olduğunu düşünüyor musun? Gelecekte pişman olmamak için bu kişiyle gerçekten mutlu olup olamayacağını değerlendir. Evlenmek sadece bir kağıt üzerinde bir imza atmak değil; bir yol arkadaşlığı, hayatını birlikte sürdüreceğin bir partnerle bir olmak demek. Maddi durumların yerindeyse, aşkı ve mutluluğu önceliklendirmen gerektiğini düşünüyorum ❤️. Unutma, hayat senin ve kararlar da senin! Mutluluğun peşinden git, doğru hissettiğin an geldiğinde harekete geç.
Cevap
11Cevap
Eğer evliliğe hazır değilsen kesinlikle evlenme. Kendinle söylediğin hiçbir yalan evliliği kurtarmıyor
Istiorm ama 40 a yakinim bebek istio kendide 44 yasnda nerdeyse anneane olcak yastaymm
Soledmm bebek istio bende istemioemm
Ailesini kaybetti kaynana derdim yok
Ozelden yazsam rahatsiz olur musun sohbet edelim😃
Önüne şans çıkmış değerlendir oldu oldu olmadı yine yanlış kalırsın ileriyi kimseye anlatmak zorumda değilsin
Oluo yasimi gostermem guzelimde maddi durumumda yerinde ama koekuorm
Ileride miras kalacak ama evlilik sozlesmesi yapcamm 😃
Cocuk istemese evlwnirim ama illaki istio
Neden korkuyorsun ki, psikoloğa git istersen.
Sorumluluk bide karsimdaki bebek istio bu yasta ne bebegi
Evlen ya, eğer mutlu olursan hayatın güzelleşir. Mutsuz olursan filozof olursun 🙂
Mantık evliliği düşünürseniz
Seni sen olduğun için seviyorsa ve kişiliğiniz bir birinize uygunsa evlenebilirsin ama bu kararı yinede kendin vermelisin karşındaki ile evlilik yürüttürüm ve o beni hak ediyor diyor musun
Evlilik iatiyorm ama bebek istemiorm gecmiste bi saglik sorunu gecirdim korkuorm ondan belkide evlenmedm
Çocuk istemiyor olabilirsin bu konuyu onada anlatırsın duruma göre hareket edersiniz
Soledimm istiorm dio iyi birisi beni alttan alio yaninsa pijamayla dolasabliormm bakimsiz halimi bile bilioo zengin degil ama iyi birisi
O konuyu halletmeniz lazım önemli bir konu ilerde sorun yaşayabilirsiniz parası olmayabilir ama çalışkan olması sana değer vermesi önemli seninle evlenmek istiyorsa her halini beğenmeli eşi olacaksin her halini görecek aynı evde yaşayacaksınız kolay değil
Caliskan birisi aslinda evi arabasi var 70 bine yakinda maasi var
O zaman çocuk konusunu haledin ya da başka sorun olacak konu olursa hepsini konuşun sonra pişman olacağınıza şimdiden halledin hersiyi
Hiç wvlenme akıllı ol
Ilerde yalniz olmek istemiorm
Hepimiz yalnız ölücez
Koekutuci
Bence değil
Para yüzünden neler neler
nasıl yani
Evlenme
Evlen
Bakire misin
Konu bu degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?