Aşk İlişkileri Seni olduğun gibi kabullenemeyen biriyle sevgili kalabilir misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sürekli kusurlarını yüzüne vuran, seni değiştirmek için uğraşan biriyle sevgili kalabilir misin? 🧚🏼♀️ Seni olduğun gibi kabullenemeyen biriyle sevgili kalabilir misin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Hayır kalmam gadası 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kusur arayan kadı kızında da bulur, beni kusurlarımla vuran biriyle arkadaş dahi olamam o konuda hassas biriyim 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Arkadaş dahi kalmam. Akrabam olsa bile ilişkimi keserim.. 0 0 Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kabullensen bile devam ettiremezsin bir yerden sonra 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buradakiler sevgili sözcünü ya bilmiyor ya da ben yanlış biliyorum 😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendısıne bıle kendını kabullendıremeyecek duruma getırırım sonra ayrılırım bu konuda mukemmelım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hayır. ben kendi kendimi yeterince eziyorum zaten, başkasının da bunu yapmasına izin vermem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Gerek yok öylesine 0 0 Yorumla
GölgeWise Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl Hayır kalamam. Zaten yürümez o ilişki istesem de. 0 0 Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yıllarca kaldım :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır kalmam gadası
Kusur arayan kadı kızında da bulur, beni kusurlarımla vuran biriyle arkadaş dahi olamam o konuda hassas biriyim
Arkadaş dahi kalmam. Akrabam olsa bile ilişkimi keserim..
Kabullensen bile devam ettiremezsin bir yerden sonra
Buradakiler sevgili sözcünü ya bilmiyor ya da ben yanlış biliyorum 😏
Kendısıne bıle kendını kabullendıremeyecek duruma getırırım sonra ayrılırım bu konuda mukemmelım
hayır. ben kendi kendimi yeterince eziyorum zaten, başkasının da bunu yapmasına izin vermem
Olduğum gibi kabullenmeli
Bırak sevgili kalmayı sevgili olmam
Arkadaş dahi kalamam.
Beni seven olmaz kızçem
Seven kabullenir
Gerek yok öylesine
Hayır kalamam. Zaten yürümez o ilişki istesem de.
Hayır
Kalamam
Hayır.
yok knk
işime gelirse :D
Yıllarca kaldım :D