Seni olduğun gibi kabullenemeyen biri ile sevgili kalabilir misin?

#orkide
Seni olduğun gibi kabullenemeyen biri ile sevgili kalabilir misin?

#orkide
Hayır beni sevmiyordur çünkü beni yaratmak istediği kişiyi seviyordur önemli olan beni sevmesi hayalindeki kişi değil Bir insan sevgili olurken ben karşıdakini değiştirebilir miyim diye değil olduğu gibi kabul Edip katlanabilir miyim diye sormalı
Kalamam. Neden kendime bu eziyeti edeyim ki? Benim için ilişki huzur vermeli, beni mutlu etmeli, kendimi iyi hissetmeliyim. Ben ben olmaktan çıkacaksam o ilişkide kalmaya devam etmem. Devam eden kişi de benim gözümde sıvı bir karakterdir, dolduğu kabın şeklini alan duruşu ve karakteri olmayan biridir
Kalınması pek mümkün değil çünkü ya karşı taraf seni istemez o huyundan dolayı ya da sen bir hata yapıp kendini değiştirmeye çalışır ve bir süre sonra olmadığın biri gibi göründüğünden dolayı kendini yormuş olursun.
Cevap
57Cevap
Hayır beni olduğum gibi sevmeyen biriyle sevgili olmam
Selam gadası 🙃
Beni ne olduğum için sevmeyen biriyle zaten bir yola çıkmam.
Beni olduğum gibi kabullenip sevmeyen biri zaten sevgili olamaz ancak geçici bir ilişki yaşayan biri demektir... Kaldı ki karşısında ki kişiyi kendine kopyalamayi isteyen biri asla çekilmez.. Ancak bazı toplum ve nezaket kurallarında bozukluk olan varsa inlari değiştirmek istemek doğal haktır..
Tespit gibi tespit👏🏻👍🏻
Türk insanının en temel sorunu aslında burada. Karşısındaki insanı olduğu gibi değil olmasını istediği gibi sevmeye çalışyor. Seni seviyorum ama şöyle olursan, seni seviyorum ama böyle yaparsan, seni seviyorum ama şunları şunları yapmazsan, seni seviyorum ama bunları bunları yaparsan. Sonuç da hep hüsran oluyor. Biz olduğu gibi kabullenip sevmeyi bilmeyen bir milletiz.
Mümkün değil.
Bir dönem devamlı saç ektir diyen biri vardı hayatımda, en sonunda bu konu yüzünden yolları ayırdım. Evlilik yoluna girsek, saçları döksek darlayacak demek ki.
Hastalıkta sağlıkta diye edilen yemini pek ipleyen yok günümüzde ne yazık ki..
Hayır beni olduğum gibi kabul eden çok kişi var ben yalancı dumencı sahtekar insana deng geldim sadece bir insan benim gibi birine hayat dersi veriyor aşk da yanlış yapılmaz diye akıl veriyor ey allahim iki güzel söz söyledik jemen kendini birsey zannetti şımarmayın yalancının mumu yatsıya kadardır,,,
Mükemmel bir insan değilim. Güzellik ve karakter ve kariyer olarak çok çok daha iyi güzel kadınlar olduğu halde bunlar bana bakmaz mı demiş artık ne demişse gelmiş beni bir şekilde etkilemiş sevgili olmuşuz sonra mırın kırın ediyor manyak mı. Sevgili kalmaya devam etmem. Böyleleri ile sevgili kalmaya devam edenlere dahi hayatımda yer yok, saygı duymam. Çeksin gitsin daha iyisini bulsun.
Beni fiziken olduğum gibi kabullenmeyen istemeyen birine selam dahi vermem benim için ölmüştür bir insana yapılacak en büyük saygısızlıktır hoşlanmadıysan hiç o erkeğe umut vermeyeceksin
Niye kalalım? Neden susup boyun eğelim? Aciz değiliz. Bizim de bir karakterimiz var. Neden ezdirelim!
ne demiş orhan babamız
beni böyle sev seveceksen
asla, böyle bir şey olamaz.
beni olduğum gibi kabul etmedikleri için ; iki tane karı boşadım.
Böyle devam etmez , kendini unutur insan. Yapamazdım yani
Kalamam değill, kalmamm anladığım an biteer..
Seni seven zaten varligini sever seni değiştirmez. Varlığını sevemiyorsa zaten yurumez
Kendime haksızlık olmaz mı öyle bir şey uapsam
Önce Allah korkusu olcak sonra da beni her halimle. sevebilecek
Arkadaş bile olamam. Beğenmeyenin canı cehenneme, kimse dört dörtlük değil
Değişemeyecek bazı özellikler var seni sen yapan onları kabul etmiyorsa yürümez
Hayır Kalmam Tabikide Daha Doğrusu Benim Hiç Sevgilim Yok 😔🥀
Bu saatten sonra kimseyle sevgili kalamam, yeterince üzüldüm
Olduğum gibi kabullenmiyorsa ve bunu dile getiriyorsa yolumu ayırırım.
Kalamam kalamadık da
Olduğu gibi kabullenmek dediğimiz şey karşılıklı ise ilişkinin tadına doyamıyorsunuz
Sevgili olmam bile ne kalması. Biriyle sevgili olmam için kendim olmamam gerekiyorsa s*tirip gidebilir.
Hayır kalamam. Bir noktadan sonra sıkar
Beni olduğum gibi kabul eden bir eşim olduğunu düşünüyordum ki taki 7 yılın sonunda aslında beni hiç olduğum gibi kabullenmemis bunu öğrendim ne kadar acı
beni olduğum gibi kabullenmeyen biri nasıl sevgilim olabiliyor onu anlatsana
Evet zaten hepimiz ergenliğimizde olduğumuz gibi ölüyoruz, sıfır karakter değişimiyle.
Kimse değişmezmiş, külahıma anlatın :D
Kendine başka birini bulsun. Tencere kapak misali bulur birini😂
1.5 yıl mücadele ettim sonunda en çok kendimden ödün verdim ve kaybettim
Kimse için değişmem niye beni böyle sevmeyen biriyle olayım ki
Kalamam, nasıl mutluysan öyle devam ederim. Kimse için değişemem.
Asla..
En nefret ettiğim şeydir beni değiştirmeye çalışan insan yapısı abi aklındaki insanı bende icat edemezsin yaratamazsin ama arastirsan belki aynısını bulursun uzaa yani
Sevgili olamam öyle birisiyle
Hayır kimse için değişmem
Kalamam
Kalamam, direk ayrılırım.
Hayır kalamam.
Gerke yok başka kaliplara girmeye...
Öyle insanlar ile uğraşacak vaktim yok 😅
Tabii ki de hayır
hayir kalamam allah korusun allah düsmanımın basına bile vermesin öyle birini
Kişiden kişiye değişir
Resimden dolayı konuya odaklanamadım pardon
Kimse başkası içşn değişmez bu bir gerçek
Son ikişkimin bitme sebebi
asla beni böyle kabul etmeyeni başkası sevsin o beni kaybeder kendinize değer verin bebekler siz vermezseniz kimse vermez💪🏼💪🏼
Hayır öyle biriyle beraber olmam
Mümkün değil. O zaman başka menfaatler vardır. ve onun adı ne sevgi olur ne aşk olur.
aşıksam onun için değişirim değilsem olmam zaten ne gerek var
Kalmam direkt yok veririm
Benim gibi slksaniz evet
Resimde tam soruyu yansıtmış gerçekten.
Aynen kardeşim
Hayır
Arkadaş bile olmam
Hangi özelliğimi kabullenemiyor ona bağlı
böyle soru mu olur?
Asla, beni ben olduğum için sevmeli.
beni böyle sev seveceksen :)
Hayır o iliskiden keyif alamam