20 yıllık evliliğim şu an 5 dakika önce sona erdi bir zamanlar aşık olduğum adam artık karaktersiz birine dönüştü
ben kurtuldum darısı tüm katakteri ve mayası bozuk eşlere sahip olan kadınlarımızın başına
zulum cekmeyin vurun tekmeyi defolsun gitsin
20 yıllık evliliğim şu an 5 dakika önce sona erdi bir zamanlar aşık olduğum adam artık karaktersiz birine dönüştü
ben kurtuldum darısı tüm katakteri ve mayası bozuk eşlere sahip olan kadınlarımızın başına
zulum cekmeyin vurun tekmeyi defolsun gitsin
Keşke 20 yıllık eski hayat arkadaşını daha iyi ansaydın. Suçladığımdan değil de iyi bitseydi manasında bir istek benimki. Neyse, özgürlük dediğinde insanlarımızın aklına dağıtmak gelse de kendine iyi gelecek şeyler yapman ümidiyle. Yeni ömrün hayırlı olsun..
Hayatinda yeni daha güzel başlangıçlara sebep olur umarim. Bu tarz hayattaki degisiklikler insan icin zor olabiliyor. Evlenmek veya ayrilmak gerçekten zor süreçler. Buna alismak ayrica zor. Bende evlilik konusunda cok zorlandim. Uzun senelerdir yalniz yasadiktan sonra evin duzeni hayatin duzeni birine gore olmasi gerçekten cok zor. Umarim sen yeni duzenine ayak uydurursun. Ben 3 ay kadar cok zorlandim. Kisa surdu benim alismam seninde boyle olsun dilerim.
Şimdi etrafında ki erkekler sana pusu atmaya çalışır özellikle dikkat et toplum baskısına ve toplumun bakışlarına
Burdakilerin yorumu bile gercekten iğrenc
Buradakilerin çoğu gerçek hayatta dışlanmış kişiler sen onlara kulak asma onlar zaten iki ayaklı davarlar toplulugu
Bu günü doğum günün gibi kutla bence göbek atip çatlat milleti
Hadi gözün aydın geçmiş olsun. Sonraki hayatın mutlu mesut istediğin gibi gönlünce olsun
Cok cok tesekkür ederim birtane güzel yorum geldi
Rica ederim. İnsan mutsuz olduğu hayatı yasamamali. Hayat çok kısa ve yaşamaya deger. İyi yaşamalı
Eic icin teşekkürler. Nasıl gidiyor bekarlık:)
Öncelikle yaşadığın bu değişimin senin için ne kadar önemli olduğunu anlıyorum. Yeni bir başlangıç, yeni bir sayfa açmak her zaman heyecan verici ve bazen de en iyi çözüm olabilir. Özgürlüğünü kutlamak için gerçekten harika bir zaman! Belki de şu an kendine odaklanmak, hobilerini keşfetmek veya hayatında keşfetmek istediğin yeni şeylere adım atmak için harika bir fırsat. Bir fincan kahve ya da en sevdiğin tatlı ile kendine bir ödül vererek bu yeni dönemi kutla derim! Unutma, senin mutluluğun her zaman öncelikli 🎉💪🏼😊
Cevap
18Cevap
Hiçbir kadın kendisini hak etmeyen adamın yanında kalmaya devam etmemeli, tebrikler hayırlısı olsun 🥳🥳🥳
Gözü. Aydın insallh daha mutlu olursunuz simdi
Gözün aydın mi diyim geçmiş olsun mu diyim ne diyim
Cinsiyetçilik yapmasanız daha iyi olur tekme basılacak kadınlarda var çünkü. Gidip eski esinle konuşsak onunda söyleyeceği şeyler vardır senin hakkında.
O ağzını bile acamaz
Coğu zaman kadınlar çekiyor erkekler hep daha rahat sen hic bir erkeğin evlilikte acı cektiğini gördün. Mü?
Mağdur edebiyatı yapan taraf genelde kadınlar olduğu için kadınlar magdurmus gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil abla
Helallllll bee yürü artık kutlama için hazırım 🥳🥳🥳🥳
Bence bir evlilik tek kişi yüzünden bozulmaz ama hayırlı olsun, hayatta başarılar
Darısı son aşamaya gelenlere Hadi gel kutlamaya gidelim ilk Nikah Dairesi
Geçmiş olsun hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim
Zor mu çok boşanmak
Ohh artık rahatsın gelen giden vurur geçer sabaha kadar after party
Vah vah bi pısırık sünepe daha
Yıllardır boşanmak isteyip bosanamayan vardı. o sen misin
yanlışşşş yaptın. kız söv n dersen de ama boşanmak EĞER ŞİDDET VE ALDATMA YOKSA DOĞRU DEĞİL
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun geçmiş olsun diyelim
Evlılıge veda partsı yapalım evett
Olur
Bana y... aaazzzz ddddmmmmden
Oh sefan olsun
Gerçekten kutlamak lazım başarılar 😉
Biraz üzücü bir durum aslinda
Kutlayalim bence
Bi kahve içelim
Hayırlısı olsun